News

O femeie care aştepta rezultatul testului pentru COVID-19 s-a aruncat de la etajul 6 al Spitalului Județean Timișoara

05.06.2020 | 14:43
O femeie care astepta rezultatul testului pentru COVID19 sa aruncat de la etajul 6 al Spitalului Judetean Timisoara
ADVERTISEMENT

O femeie în vârstă de 45 de ani, care aştepta rezultatul testului pentru COVID-19, s-a aruncat de la etajul 6 al Spitalului Județean Timișoara.

O femeie care aştepta rezultatul testului pentru COVID-19 s-a aruncat de la etajul 6 al Spitalului Județean Timișoara

Conform Libertatea, femeia care urma să primească testul COVID-19, s-a aruncat, vineri dimineață, de la etajul 6 al Spitalului Județean Timișoara, după ce fusese diagnosticată cu cancer.

ADVERTISEMENT

Femeia din localitatea Lovrin, judeţul Timiş, era internată din data de 3 iunie la Spitalul Judeţean Timişoara şi se afla singură în salon. Medicii o diagnosticaseră cu o tumoare canceroasă la nivelul capului.

”Femeia are o tumoare cerebrală mare. A fost internată acum două zile cu febră și au testat-o de COVID-19. Medicii de gardă de acolo au încercat să o liniștească, era agitată”, a declarat doctorul Gheorghe Nodiți, director medical al Spitalului Județean Timișoara.

ADVERTISEMENT

Poliția a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă

La faţa locului au intervenit medicii care, din păcate, nu au mai putut face nimic pentru femeia de 45 de ani, dar şi poliţiştii care, conform procedurilor, au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă.

La finalul lunii aprilie, un bărbat din Botoșani a murit după ce a fost plimbat ore bune cu ambulanța între mai multe spitale din cauza haosului general creat de epidemia de coronavirus.

ADVERTISEMENT

Tragedie în Sighetul Marmației, județul Maramureș, după ce un copil de doar 2 ani a fost călcat cu tractorul, din greșeală, de unchiul său, în timp ce efectua o manevră de întoarcere.

Un accident groaznic a avut loc în zona localității Panaci din județul Suceava, și s-a soldat cu un mort, după ce o autoutilitară în care se aflau șase bărbați s-a zdrobit de un stâlp.

ADVERTISEMENT

Infectată cu COVID-19 în prima săptămână din luna mai, o femeie de 83 de ani din Bistrița Năsăud care a refuzat internarea a murit. Ea era imobilizată la pat, iar în ultimele zile a refuzat să mai mănânce şi i-a fost administrată chiar și o perfuzie de către medici.

ADVERTISEMENT