Sport

O să-i ia Gică Hagi la șuturi și pe scoțieni? ”Iordănescu a avut dreptate cu Ianis Hagi!”

Jurnaliștii scoțieni au intervenit în scandalul dintre Gică Hagi și Edi Iordănescu cu privire la neconvocarea lui Ianis Hagi și sunt de părere că selecționerul a ales corect.
07.04.2023 | 16:53
O sai ia Gica Hagi la suturi si pe scotieni Iordanescu a avut dreptate cu Ianis Hagi
Jurnaliștii scoțieni au intervenit în scandalul dintre Gică Hagi și Edi Iordănescu cu privire la neconvocarea lui Ianis Hagi și sunt de părere că selecționerul a ales corect. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

”Regele” a răbufnit la adresa lui Iordănescu jr. după ce acesta nu l-a inclus pe fiul său nici măcar pe lista preliminară a stranierilor pentru primele meciuri din preliminariile Euro 2024, deși acesta abia a revenit după o accidentare gravă care l-a ținut un an în afara terenului.

Scoțienii au lămurit scandalul dintre Gică Hagi și Iordănescu pe tema neconvocării lui Ianis Hagi

De aici au pornit o serie de declarații incendiare din cele două părți, oamenii din lumea fotbalului românesc s-au poziționat într-o tabără sau alta, însă jurnaliștii din Scoția consideră că pentru Ianis Hagi a fost foarte bine că a rămas la Rangers și i-au dat dreptate lui Edi Iordănescu în polemica avută cu Gică Hagi.

ADVERTISEMENT

”Omisiune de înţeles. Hagi a jucat doar cinci meciuri în toate competiţiile pentru Rangers, în acest sezon, după operaţia la genunchi, adunând doar 86 de minute în acele cinci meciuri.

A fost pe un drum lung de recuperare, iar acel drum pare să continue în următoarele săptămâni şi luni, deoarece îşi propune să-şi regăsească forma fizică. Fotbalistul este bucuros pentru simplul fapt că s-a întors pe teren.

ADVERTISEMENT

Va fi greu pentru antrenorul României, Edi Iordănescu, să ignore criticile legendarului Gheorghe Hagi, dar cu siguranţă a luat decizia corectă în a nu-l convoca pe jucătorul lui Rangers pentru ultimele meciuri.

Pentru Hagi este mult mai bine să se antreneze în mod regulat pe Ibrox şi să obţină cât mai multe minute în campionat, decât să rişte o nouă problemă serioasă jucând pentru ţara sa”, a scris publicația Ibrox News.

ADVERTISEMENT

Ianis Hagi, mesaj de susținere pentru naționala României

Analiștii FANATIK SUPERLIGA au dezbătut decizia selecționerului Edi Iordănescu de a nu-l convoca pe Ianis Hagi la prima acțiune a ”tricolorilor” în campania Euro 2024 și cu toții au căzut de acord că este cea mai bună decizie.

Fostul internațional Marcel Răducanu s-a arătat dezamăgit de tot scandalul produs de Gică Hagi și consideră că Ianis este un jucător matur care poate să-și poarte singur de grijă. El a mărturisit că mijlocașul lui Rangers nu trebuia convocat, deoarece abia a revenit după accidentarea care l-a ținut departe de teren mult timp.

ADVERTISEMENT

Cu două zile înaintea debutului ”tricolorilor” în preliminariile Euro 2024, Ianis Hagi a postat un mesaj de susținere pentru naționala României. ”Mereu alături de echipa națională. Hai, România!”, a scris acesta pe rețelele sociale.

ADVERTISEMENT