Sport

Octavian Popescu, elogiat de un fost coleg de la FCSB: „Scoate ceva dintr-o fază banală”

Marco Dulca s-a despărțit de FCSB, dar nu are resentimente și a vorbit doar de bine despre Octavian Popescu, dar și despre antrenorul Mihai Pintilii
10.01.2023 | 18:32
Octavian Popescu elogiat de un fost coleg de la FCSB Scoate ceva dintro faza banala
Octavian Popescu, elogiat de un fost coleg de la FCSB: „Scoate ceva dintr-o fază banală”. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Marco Dulca a sosit la FCSB în această vară, dar nu a reușit să reziste decât 5 luni la vicecampioană, fiind între jucătorii care au fost puși pe lista neagră de Gigi Becali. Jucătorul acuză faptul că nu a primit mai multe șanse în perioada petrecută la echipă, dar are cuvinte bune legate de Mihai Pintilii și foștii săi colegi.

Octavian Popescu a primit laude din partea lui Marco Dulca

Octavian Popescu este din nou omul momentului la FCSB. Dat afară după ce nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor lui Gigi Becali, decizie anunțată în exclusivitate de FANATIK, Marco Dulca a vorbit la superlativ despre „decarul” vicecampioanei României.

ADVERTISEMENT

„Îl știam pe Tavi de la under-21. E un jucător talentat, care scoate ceva dintr-o fază banală. Muncește foarte mult, nu e un jucător delăsător. Îi prevăd un viitor frumos”, a fost mesajul lui Marco Dulca.

Mijlocașul este categoric legat de situația lui Pintilii la FCSB

Marco Dulca n-a primit multe șanse la FCSB, iar acesta este marele sale regret după perioada petrecută la fosta sa echipă. ”A fost o perioadă ok.

ADVERTISEMENT

Orice jucător vrea să joace mai mult. Mi-aș fi dorit și eu. Dar se întâmplă și astfel de lucruri în viața unui fotbalist, spune Marco.

Însă, chiar dacă a părăsit echipa, Marco are cuvinte bune despre FCSB. ”Are șanse la titlu. Este un grup unit acolo, sunt jucători talentați. Cred că lupta la titlu se va duce până în ultima etapă”, a spus Dulca, la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

În opinia sa, sosirea lui Mihai Pintilii pe banca tehnică, după plecarea lui Nicolae Dică, a fost de bun augur. Însă el crede că din pricina faptului că el nu deține licența PRO, Gigi Becali va numi un nou antrenor principal.

”Pintilii a adus mai multă libertate echipei, mai multă plăcere la antrenamente. Și cu Dică era totul bine, dar nu știu de ce nu a mers echipa. Nu pot să mă pronunț eu.

ADVERTISEMENT

După ce a rămas Pintilii s-a văzut o schimbare și la antrenamente. Un alt suflu, toată lumea era mai relaxată. A fost acel șoc la echipă.

Totul a început să meargă din ce în ce mai bine. Sincer, eu mă așteptam la acest lucru, am presimțit că va fi totul bine cu Mihai Pintilii.

Până acum a stat pe bancă, a dat indicații, nu au fost probleme, dar acum am văzut că nu se mai poate. Sincer, cred că vor aduce antrenor principal cu Licență PRO, nu cred că vor rămâne așa”, a spus Marco Dulca pentru Digi Sport.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,78 este cota pentru „total goluri: sub 2,5” la meciul AFC Hermannstadt – FCSB!

ADVERTISEMENT