Sport

Octavian Popescu, întâlnire emoţionantă cu Mihai Neșu. „Perla” FCSB-ului sprijină proiectul „Bichonului”. Foto

Noul star în ascensiune al FCSB, Octavian Popescu, s-a alăturat proiectului lui Mihai Neșu și face apel către toți suporterii să doneze bani pentru construcția centrului de reabilitare pentru copiii cu dizabilități.
13.04.2022 | 21:06
Octavian Popescu intalnire emotionanta cu Mihai Nesu Perla FCSBului sprijina proiectul Bichonului Foto
ADVERTISEMENT

Mihai Neșu continuă campania de strângere de fonduri pentru centrul de reabilitare a copiilor cu dizabilități, iar Octavian Popescu încearcă să îi dea o mână de ajutor.

Octavian Popescu, fotografie de pus în ramă alături de Mihai Neșu

Mihai Neșu a vorbit în termeni laudativi despre Octavian Popescu, iar „perla” lui Gigi Becali nu a rămas indiferent la aceste declarații.

ADVERTISEMENT
Tavi Popescu, alături de Mihăiță Neșu. Sursă foto: captură Instagram @octavianpopescu7
Tavi Popescu, alături de Mihăiță Neșu. Sursă foto: captură Instagram @octavianpopescu7.

Puștiul de 19 ani s-a întâlnit pentru prima oară cu fostul fotbalist la meciul dintre FCSB și FC Voluntari, când Mihai Neșu a mers în vestiarul jucătorilor lui Toni Petrea.

Octavian Popescu le transmite tuturor fanilor săi să contribuie la proiectul inițiat de Fundația Mihai Neșu și să doneze măcar doi euro: „Trimite sms la 8844 cu textul cred!”, a scris Tavi în descrierea fotografiei.

ADVERTISEMENT

Mihai Neșu, impresionat de Octavian Popescu: „Are o vârstă mică și face lucruri foarte bune”

Mihai Neșu consideră că Octavian Popescu este jucătorul care iese cel mai mult în evidență în acest moment la FCSB și poate crește mult în joc.

„Îmi place că echipa e tânără și are un potențial bun pentru viitor. Tavi Popescu se remarcă mai mult decât ceilalți”, a spus Bichonul după meciul cu Voluntari.

ADVERTISEMENT

Neșu a mai remarcat însă alți doi jucători tineri, pe Darius Olaru și Ștefan Târnovanu: „Are o vârstă mică și face lucruri foarte bune. Olaru se remarcă și el la fiecare meci prin dăruire, prin realizări. Îmi place și portarul Târnovanu”.

Mihai Neșu, reîntâlnire cu galeria FCSB la meciul cu Voluntari: „A revenit în Peluza Nord”

Liderul Peluzei Nord, Gheorghe Mustață, a declarat în exclusivitate pentru FANATIK că Mihai Neșu a venit în peluză înainte de meciul cu FC Voluntari: „Mihai Neșu a revenit în Peluza Nord. Am stat cu toții, am încercat să mobilizăm toții suporterii să doneze bani și le mulțumesc că au înțeles mesajul. Noi normal că îi susținem proiectul, pentru că e un stelist adevărat și și-a dat viața pentru Steaua. Nu ai ce să îi spui sau să îi reproșezi acestui băiat! Nu există cuvinte”.

ADVERTISEMENT

Neșu a venit însoțit de cele două urne, iar ultrașii au donat bani pentru centrul de reabilitare de la Oradea: „Nu ne-am văzut mai văzut de foarte mulți ani. Am vorbit la telefon de mai multe ori, ultima oară cred că acum un an de zile. A fost un moment special pentru toți suporterii din peluză. A fost extraordinar. Toți au fost încântați și entuziasmați, s-au mobilizat exemplar. S-a golit peluza la începutul meciului. Toată lumea a mers să doneze, fiecare cât a putut”.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 2,32 este cota pentru „total goluri: 3-6”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT