Sport

Octavian Popescu și Andrei Cordea cheamă suporterii alături de FCSB pentru restartul SuperLigii: „În play-off va fi alt campionat”. Video

Andrei Cordea și Octavian Popescu îi îndeamnă pe suporteri să vină la stadion alături de FCSB înainte de revenirea în SuperLiga.
29.11.2022 | 10:45
Octavian Popescu si Andrei Cordea cheama suporterii alaturi de FCSB pentru restartul SuperLigii In playoff va fi alt campionat Video
Octavian Popescu și Andrei Cordea au transmis mesaje suporterilor înainte de revenirea în SuperLiga. Sursă foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Andrei Cordea și Octavian Popescu au transmis mesaje suporterilor înainte de revenirea pe gazon în meciurile cu FC Botoșani și CS Mioveni. Fotbaliștii din ofensiva „roș-albaștrilor” le-au mulțumit pentru susținere fanilor și îi îndeamnă să vină la stadion pentru a-i încuraja în drumul către calificarea în play-off.

Octavian Popescu, apel la suporteri înainte de revenirea pe gazon: „Avem nevoie de voi să ne batem la campionat”

Octavian Popescu se află într-o creștere de formă după începutul slab de sezon. Fotbalistul celor de la FCSB are trei meciuri consecutive cu gol marcat, ultimul în tricoul naționalei României U21 în amicalul cu FC Argeș. „Perla” celor de la FCSB îi cheamă pe suporteri la stadion, ulterior, amintind de atmosfera incendiară din derby-ul cu Rapid.

ADVERTISEMENT

„Vă așteptăm alături de noi în număr cât mai mare (n.r. pentru meciurile cu Botoșani și Mioveni). Avem nevoie de voi să ajungem în play-off și să ne batem la campionat cum am făcut-o în anii precedenți. Cred că a fost una dintre cele mai frumoase atmosfere (n.r. la meciul cu Rapid).

Am mai prins și cu Dunajska Streda și anul trecut cu Dinamo, când i-am bătut cu 6-0. Dar asta a fost mai specială, de la meciul cu Rapid”, au fost cuvintele lui Octavian Popescu, într-un interviu pentru canalul de Youtube al Peluzei Nord – Gheorghe Mustață.

ADVERTISEMENT

„Cred că asta își dorește toată lumea aici la FCSB (n.r. campionatul) pentru că e cel mai mare club din România și e învățat cu câștigarea campionatului”, a încheiat Tavi Popescu. În cazul unei reușite, Octavian Popescu este invitat de Gheorghe Mustață în peluză. „Dacă dai gol, rugămintea mea e să vii în peluză (n.r. Peluza Nord)”.

Andrei Cordea, convins că lupta pentru campionat se dă în play-off: „Se va juca meci cu meci”

FCSB a primit o ofertă clară pentru Andrei Cordea din Bundesliga, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK. Augsburg vrea să-l transfere pe fotbalistul roș-albaștrilor și a venit cu o ofertă oficială pentru Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Potrivit informațiilor FANATIK, nemții sunt dispuși să ofere trei milioane de euro, cu tot cu bonusuri, pentru Andrei Cordea. Fotbalistul sosit la FCSB în 2021 de la Academica Clincei le-a mulțumit fanilor pentru susținere și a concluzionat că lupta pentru titlul în SuperLiga va avea loc în play-off.

„Țin să le mulțumesc pentru că sunt alături de mine, mă încurajează alături de tine (n.r. Gheorghe Mustață), de Peluza Nord. Toată lumea care vine la meci ne împinge de la spate. În legătură cu meciul de la Botoșani și Mioveni, ne dorim mult să câștigăm, trebuie să câștigăm. Se va juca meci cu meci”, a declarat Andrei Cordea, într-un interviu pentru canalul de YouTube Peluza Nord – Gheorghe Mustață.

ADVERTISEMENT

Andrei Cordea consideră esențială victoria în meciurile cu Botoșani și Mioveni

FCSB revine pe gazon de Ziua Națională a României, când joacă restanța cu FC Botoșani din etapa a 6-a din SuperLiga. Ulterior, pe 5 decembrie, roș-albaștrii evoluează pe teren propriu cu CS Mioveni, în etapa a 19-a din SuperLiga.

Andrei Cordea consideră că victoria în cele două meciuri este esențială pentru moralul echipei pentru restul partidelor din acest an. „Cred că dacă obținem șase puncte fața noastră va fi alta în celelalte patru meciuri pe care, de asemenea, trebuie să le câștigăm.

Știu cu toții că am început destul de greu, dar în play-off va fi cu totul alt campionat. Cred că în play-off va avea loc cartea finală și dacă o să câștigăm toate meciurile se va uita tot ce s-a întâmplat în trecut și vom câștiga campionatul”, a mai spus Andrei Cordea.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,30 este cota pentru „șansă dublă: 12” la meciul FC Botoșani – FCSB! Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT