Sport

Ovidiu Burcă își construiește greu staff-ul la Dinamo! Doi oameni au declinat oferta “câinilor”. Cine este noul căpitan

Ovidiu Burcă îşi construieşte greu staff-ul la Dinamo. Doi oameni au declinat oferta de a se alătura clubului, iar antrenorul mai are nevoie de un preparator fizic şi un antrenor cu portarii.
01.08.2022 | 10:40
Ovidiu Burca isi construieste greu stafful la Dinamo Doi oameni au declinat oferta cainilor Cine este noul capitan
Ovidiu Burcă, pe banca tehnică la meciul dintre Dinamo şi Popeşti Leordeni. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Dinamo se pregăteşte de debutul în liga secundă. “Câinii” vor evolua joi, 4 august, de la ora 18:00, pe terenul Progresului Spartac, în debutul Ligii 2. Însă, echipa este în plină formare, atât ca lot, cât şi ca staff.

Ovidiu Burcă își construiește greu staff-ul la Dinamo! Antrenorul cu portarii şi preparatorul fizic au refuzat oferta

Ovidiu Burcă a venit de două săptămâni la club, însă staff-ul noului antrenor se formează greu. Vincenţiu Dragomir trebuia să fie antrenor cu portarii, însă deocamdată cele două părţi nu au ajuns la un acord.

ADVERTISEMENT

Mai mult, preparatorul fizic dorit de Ovidiu Burcă a declinat oferta “câinilor”, iar oficialii clubului trebuie să găsească pe altcineva pe acest post. Toate acestea, cu numai câteva zile înainte de startul sezonului.

Sorin Colceag, Florin Marin, Iulian Mihăescu şi Ionel Augustin, în staff-ul lui Burcă

Antrenor secund este Sorin Colceag, cel care a condus pentru câteva etape echipa în sezonul precedent, după înlocuirea lui Dario Bonetti. Florin Marin vine pe postul de consilier tehnic, în timp ce Ionel Augustin şi Iulian Mihăescu, cei care s-au ocupat de echipă până la venirea lui Burcă, vor face şi ei parte din staff:

ADVERTISEMENT

“Legat de preparator fizic, cel care trebuia să vină alături de noi, a declinat oferta, din exterior, nu este ușor să convingi oamenii să vină la Dinamo azi. Condițiile de muncă sunt foarte bune, am reușit să avem cantonamentul la cel mai înalt nivel, avem sală de forță, de recuperare, terenurile sunt impecabile.

“Știu că mă presează timpul, dar oamenii trebuie să fie bine pregătiți și să aibă un caracter aparte”

Am tot ce am nevoie, căutăm încă un preparator fizic, mi-aș fi dorit pe cel care îl cunoașteam foarte bine, nu e capăt de țară. Pentru moment, suplinim acest lucru, dar nu vreau să mă grăbesc, să aduc oameni de dragul de a-i aduce.

ADVERTISEMENT

Știu că mă presează timpul, dar oamenii trebuie să fie bine pregătiți și să aibă un caracter aparte. Pun mare aspect pe caracterul oamenilor alături de care lucrez, fie că sunt jucători, fie parte din staff-ul meu tehnic”, a spus Ovidiu Burcă la Realitatea Sportivă.

Alin Dudea, noul căpitan al echipei: “Este de foarte mult timp la Dinamo, este jucător care are anumite caracteristici”

Noul antrenor a ales şi căpitanul la Dinamo. Alin Dudea este alesul lui Burcă, fundaşul central în vârstă de 26 de ani fiind unul dintre cei mai vechi jucători de la echipă. Burcă şi-a justificat alegerea:

ADVERTISEMENT

”Căpitanul trebuie să aibă anumite calități. În primul rând, Dudea este de foarte mult timp la Dinamo, este jucător care are anumite caracteristici, e jucător de centrul terenului.

Dar asta nu înseamnă că Lazăr nu poate să fie și el căpitan. Așa am decis eu astăzi. Vom vedea în continuare care va fi cea mai bună alegere pentru postul de căpitan”, a spus Burcă după amicalul câştigat de “câini” la Popeşti Leordeni.

Dinamo a oficializat doar cinci transferuri!

Chiar dacă se confruntă cu mai multe probleme, la nivel de lot şi staff, obiectivul lui Ovidiu Burcă la Dinamo este promovarea în prima ligă. “Câinii” caută soluţii pentru a întări lotul, însă deocamdată au fost oficializate doar patru mutări: Bogdan Gavrilă, Neluţ Roşu, Vali Lazăr şi Vasile Buhăescu.

Ultima achiziție a „câinilor” înainte de startul noului sezon de Liga 2 este Dani Iglesias, un atacant care a bifat în carieră și pe Deportivo La Coruna, dar care nu a reușit să mai marcheze un gol din anul 2019!!!

  • 1.970.000 de euro este valoarea lotului de la Dinamo
  • 250.000 de euro este cota de piaţă a lui Mihai Eşanu, cel mai valoros jucător din lot, dar care dorește să părăsească echipa
ADVERTISEMENT