Fotbal intern

Ovidiu Hațegan arbitrează derby-ul U Craiova – FCSB. Primul meci după scandalul din UCL

17.12.2020 | 21:24
Ovidiu Hategan arbitreaza derbyul U Craiova  FCSB Primul meci dupa scandalul din UCL
ADVERTISEMENT

Arbitrul Ovidiu Hațegan va conduce la centru derby-ul U Craiova – FCSB, din etapa a 14-a din Liga 1, acesta fiind primul său meci după scandalul de rasism de la întâlnirea PSG – Bașakșehir din Champions League.

UEFA a deschis o amplă anchetă pentru a afla cu exactitate ce s-a întâmplat pe Parc des Princes, în timp ce președintelui lui Bașakșehir cere o  pedeapsă drastică pentru brigada de arbitri din România.

ADVERTISEMENT

Presa internațională a speculta faptul că Sebastian Colțescu riscă o suspendare de zece etape, iar centralul Ovidiu Hațegan ar putea rata turneul final al Euro 2021.

Derby-ul U Craiova – FCSB va fi arbitrat de Ovidiu Hațegan

Până la luarea unei decizii din partea forului european, Comisia Centrală a Arbitrilor l-a trimis pe Ovidiu Hațegan să conducă derby-ul U Craiova – FCSB, meciurl primelor două clasate în Liga 1.

ADVERTISEMENT

Centralul din Arad va fi ajutat de asistenţii Octavian Şovre şi Sebastian Eugen Gheorghe. Arbitru de rezervă va fi Cătălin Popa, iar observator pentru arbitri a fost desemnat Aron Huzu.

Președintele FRF, Răzvan Burleanu, a oferit ultimele detalii despre scandalul de rasism de la meciul PSG – Bașakșehir și a anunțat că forul pe care îl conduce a făzut o sesizare pentru a se deschide o anchetă și împotriva turcilor.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat din mărturisirile pe care arbitrii implicați le-au făcut apropiaților de unde a pornit totul. Cei de pe banca lui Bașakșehir, în principal Pierre Webo, unul dintre secunzii lui Okan Buruk, i-ar fi jignit pe români încă din primele momente ale meciului. ”Gypsy, gypsy”, au auzit românii dinspre banca de rezerve a turcilor.

Partida Universitatea Craiova – FCSB, din etapa a 14-a din Liga 1, se va disputa vineri, 18 decembrie, de la ora 20:30, pe stadionul ”Ion Oblemenco”. Înaintea meciului, portarul Mirko Pigliacelli a avut o declarație categorică și a anunat că cine nu rezistă presiunii din Bănie e liber să plece.

ADVERTISEMENT

În conferința de presă susținută înaintea derby-ul U Craiova – FCSB, tehnicianul Toni Petrea a confirmat informația oferită de FANATIK și a anunțat că Florin Tănase va fi în lotul pentru întâlnirea din Bănie.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FCSB: 34,00 este cota pentru „scor corect: 3-2”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT