Fotbal international

Pariuri Mondiale înaintea marii finale din Qatar. Argentina – Franța se poate reduce la duelul dintre Leo Messi și Kylian Mbappe

Colegi la PSG, Leo Messi și Kylian Mbappe sunt așteptați ca mari protagoniști în finala Argentina - Franța, iar Betano aduce Pariuri Mondiale de excepție.
15.12.2022 | 17:30
Pariuri Mondiale inaintea marii finale din Qatar Argentina  Franta se poate reduce la duelul dintre Leo Messi si Kylian Mbappe
Colegi la PSG, Leo Messi și Kylian Mbappe sunt așteptați ca mari protagoniști în finala Argentina - Franța, iar Betano aduce Pariuri Mondiale de excepție. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

”Pumele” au îngenuncheat Croația în semifinale, în timp ce campioana mondială en-titre a eliminat Maroc, marea surpriză de la turneul final din Qatar.

Pariuri Mondiale cu Messi și Mbappe înainte de finala Argentina – Franța

Lumea fotbalului de pe întreg mapamondul așteaptă cu sufletul la gură marea finală Argentina – Croația, dar până la ora meciului mai trebuie să așteptăm, așa că Betano a venit cu o ofertă interesantă de Pariuri Mondiale.

ADVERTISEMENT

Cei mai mulți spun deja că indiferent de cine va ieși campioană mondială, Leo Messi va primi titlul de cel mai bun fotbalist al competiției, bazându-se pe evoluțiile sale extraterestre și pe faptul că a dus în spate Argentina până în ultimul act.

Presa din țara natală i-a acordat ”Puricelui” nota 10 pe linie după semifinala împotriva Croației, iar Betano îl vede favorit la titlul ”Golden Ball”, cu o cotă de 1,18. Însă, din spate vine tare starul Franței, Kylian Mbappe. Este omul pe care Didier Deschamps se bazează cel mai tare pentru păstrarea trofeului cucerit acum 4 ani, iar cota sa să-l detroneze pe Messi este de 5,50.

ADVERTISEMENT

În spatele celor doi se naște un adevărat crater, deși nimeni nu poate contesta meritele lui Antoine Griezmann sau Julian Alvarez în faptul că cele două formații au prins finala. Francezul are o cotă de 25,00 la Betano, în timp ce argentinianul este văzut la 75,00.

Mbappe, văzut sub Messi înaintea finalei

O a doua variantă pe care o vom analiza este cea în care vom combina variantele pentru câștigătoarea trofeului și pentru golgheterul competiției. La această din urmă categorie se bat tot Messi și Mbappe, deși Alvarez și Giroud pândesc la colț orice ocazie.

ADVERTISEMENT

Cel mai accesibil pronostic în această combinație este cu Argentina campioană mondială și Leo Messi golgheter, cu o cotă de 2,40 la Betano, dar nici cea cu Franța și Messi nu este de lepădat, la o cotă de 2,85.

Următoarele două variante îl au ca cel mai bun marcator pe Kylian Mbappe. Se oferă o cotă de 3,85 ca Franța să-și apere titlul, iar vedeta sa să iasă golgheter și o cotă de 4,50 pentru Mbappe cel mai bun marcator și Argentina campioană.

ADVERTISEMENT

Pentru cei care vor și cred că alți vor fi protagoniștii finalei există și variantele Franța campioană/Julian Alvarez golgheter și Argentina campioană/Olivier Giroud golgheter, ambele cu o cotă la Betano de 65,00.


  • Cotă BETANO pentru Speciale Jucători: 50,00 este cota pentru „Franța campioană și Olivier Giroud golgheter”. Vezi toate cotele aici!

ADVERTISEMENT