Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Patrick Mouratoglou, arătat cu degetul în scandalul de dopaj în care este implicată Simona Halep: “A fost păcălită!”

Patrick Mouratoglou este arătat cu degetul de Cristi Balaj, fostul şef al Agenţiei Naţionale Anti-Doping în scandalul de dopaj al Simonei Halep şi crede că nu doar sportiva trebuie să plătească.
13.10.2023 | 20:40
Patrick Mouratoglou aratat cu degetul in scandalul de dopaj in care este implicata Simona Halep A fost pacalita
Patrick Mouratoglou, arătat cu degetul în scandalul de dopaj în care este implicată Simona Halep: "A fost păcălită!". Sursa: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Simona Halep a fost suspendată timp de patru ani pentru dopaj. Sportiva a fost depistată pozitiv cu roxadustat şi i s-au descoperit nereguli în paşaportul biologic. Sportiva merge la TAS pentru a încerca să îşi demonstreze nevinovăţia.

Patrick Mouratoglou, arătat cu degetul: “Consider că a fost păcălită”

Cristi Balaj, fostul şef de la Agenţia Naţională Anti-Doping, a declarat la FANATIK SUPERLIGA că Simona Halep a fost neinspirată când a ales echipa Mouratoglou şi nu ar trebui să fie singura care plăteşte:

ADVERTISEMENT

“Am văzut ce performanţe a avut. Singura opinie pe care o am referitoare la acest caz, citind presa şi citind din motivare. Ştiind că este o profesionistă şi nu mi-am pierdut încrederea în ea ca persoană, eu cred că a fost neinspirată când a ales echipa Mouratoglou. 

Dacă Doamne fereşte se va întâmpla să existe la TAS o decizie nefavorabilă, nu este corect ca ea să fie singurul vinovat. Şi consider că a fost păcălită. 

ADVERTISEMENT

“Nu este normal să existe un singur vinovat”

Dacă nu, îţi asumi anumite riscuri. Ce nu mi se pare corect în ceea ce o priveşte pe Simona Halep. Ea a avut un staff care să o sprijine.

Atâta timp cât acel staff i-a garantat că poate să consume acel produs, nu este normal să existe un singur vinovat. Chiar dacă TAS consideră că un sportiv a greșit, lipsa intenției poate să aducă o reducere”, a explicat Cristi Balaj la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

De ce n-a spus Simona Halep niciun nume: “Ori prostie, ori tărie de caracter”

Fostul preşedinte de la ANAD a comentat şi motivele pentru care Simona Halep nu a dat niciun nume, cu subiect şi predicat, din staff, care ar fi comis o neglijenţă în ceea ce priveşte suplimentele alimentare:

“De ce Cristi Balaj arbitru, în momentul în care a greşit fiind influenţat de deciziile colegilor asistenţi, nu a ieşit să spună că a greşit şi din cauza lor? Ori prostie, ori tărie de caracter”, a fost răspunsul lui Balaj.

ADVERTISEMENT

În fiecare luni, marți și vineri, FANATIK SUPERLIGA se vede LIVE și în exclusivitate pe FANATIK.RO. Emisiunea se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Patrick Mouratoglou, arătat cu degetul în scandalul de dopaj în care este implicată Simona Halep

ADVERTISEMENT