Sport

Gigi Becali a trecut la butoane! Patru schimbări față de ultimul meci al lui Edi Iordănescu la FCSB. Ce spune patronul echipei

FCSB a efectuat nu mai puțin de patru schimbări în formula de start pentru meciul cu FC Botoșani, față de ultima partidă a lui Edi Iordănescu pe banca formației roș-albastre.
22.11.2021 | 16:47
Gigi Becali a trecut la butoane Patru schimbari fata de ultimul meci al lui Edi Iordanescu la FCSB Ce spune patronul echipei
ADVERTISEMENT

Toni Petrea a revenit pe banca FCSB-ului, după plecarea lui Edi Iordănescu, iar acest lucru se vede în formula de start a grupării roș-albastre din meciul cu FC Botoșani. Bucureștenii au efectuat patru schimbări în primul „11”, spre deosebire de cel din partida cu FC Voluntari, care a reprezentat ultimul meci, pentru Edi Iordănescu, la „cârma” roș-albaștrilor.

Gigi Becali a trecut la butoane! Patru schimbări față de ultimul meci al lui Edi Iordănescu la FCSB

FCSB a efectuat patru schimbări în primul „11” pentru meciul cu FC Botoșani, spre deosebire de confruntarea cu FC Voluntari, terminată 0-0.

ADVERTISEMENT

Astfel că, în defensivă, Iulian Cristea (fundaș central) și Denis Haruț (fundaș stânga) au fost înlocuiți cu George Miron, respectiv Ovidiu Popescu. Iar, în compartimentul ofensiv, a dispărut Constantin Budescu, care a jucat pe postul de atacant cu Voluntari, în locul acestuia fiind trimis Claudiu Keșeru.

Totodată, în formula de start a revenit Andrei Cordea, iar Răzvan Oaidă a fost trecut pe banca de rezerve.

ADVERTISEMENT

Poate cea mai surprinzătoare mutare este cea a lui Ovidiu Popescu pe postul de fundaș stânga, având în vedere că poziția sa de bază este cea de mijlocaș, iar, pe banca de rezerve, se află Risto Radunovic, care este fundaș stânga de meserie.

Echipa de start a FCSB-ului în meciul cu FC Botoșani: Vlad – V. Crețu, Vinicius, Miron, Ov. Popescu – Olaru, Ad. Șut, Fl. Tănase – Cordea, Keșeru, Oct. Popescu

ADVERTISEMENT

Iulian Cristea, trecut din nou pe banca de rezerve

Revenirea lui Iulian Cristea pe banca de rezerve semnalează faptul că, odată cu plecarea lui Edi Iordănescu de la FCSB, Gigi Becali a început să se implice din nou în alcătuirea primului „11”.

Iulian Cristea a jucat în mod constant la FCSB, în scurtul mandat al lui Edi Iordănescu, asta deși Gigi Becali anunțase că fundașul va fi dat afară. Însă, după plecarea lui Iordănescu jr, care avea putere deplină pe banca FCSB-ului, Gigi Becali ar putea să-și pună în aplicare planul și să-l dea afară pe Iulian Cristea.

ADVERTISEMENT

La finalul partidei Rapid – FCSB, 1-0, din luna august, Gigi Becali a declarat, într-un acces de furie, că nu mai vrea să-i vadă la echipă pe Iulian Cristea și Alexandru Crețu, ultimul fiind chiar dat afară de la FCSB.

„Pe noi ne-a bătut Creţu. O să-i spun să-şi caute echipă, îi dau şi 100.000 de euro. Numai pasă la ei, pasă la ei, mai dai şi autogol.

Mai e timp de transferat. Du-te şi la revedere. L-am luat liber, îi dau bani şi-l las şi liber. Şi pe Creţu şi pe Cristea îi las liberi, gata!”, spunea Gigi Becali, în luna august, la PRO X.

Gigi Becali: „Şi dacă nu am fi câştigat, tot aş fi fost mulţumit de joc!”

Latifundiarul din Pipera s-a declarat mulțumit de jocul prestat de echipa sa în fața celor de la FC Botoșani și pe care l-a câștigat cu 3-1.

„Mi-a plăcut meciul. Şi dacă nu am fi câştigat, tot aş fi fost mulţumit de joc. A fost aşa cum îmi place mie. Am jucat în viteză, pase. A fost altceva.

Nu aveam ce să le reproşez jucătorilor dacă nu am fi câştigat. Nu a vrut mingea să intre în poartă. Apoi, în finalul meciului au intrat toate”, a declarat Gigi Becali, în exclusivitate, pentru FANATIK.

Gigi Becali: „Toni Petrea face schimbările!”

Totodată, Gigi Becali a avut cuvinte de laudă pentru Constantin Budescu, pe care îl criticase de curând. Acesta a mai spus că Toni Petrea este cel care efectuează schimbările în timpul meciurilor.

„Toni Petrea, antrenorul face schimbările, nu mai întrebați astea, nu are rost să le întrebați. Ce am eu cu Budescu? Mă cert eu cu jucătorii? Îi cert eu pe ei! Cum adică, îi dau salariu și mă cert cu el? El face, tu îi plătești salariul, tu îl cerți, ești stăpânul. El slujește la echipă, e fotbalist, asta e meseria sa, să slujească echipa. Eu, patron, zic, iar el ascultă nemulțumirile mele. 

Dacă mă întâlnesc cu ei, sunt prieten cu ei, dar pe prieteni nu-i cerți? M-am întâlnit cu el și am glumit: «Ce faci, măi Budi, hai să dăm niște exterioare». Ce, nu m-am luat și de alții?

I-a intrat în reflex să dea cu exteriorul, și nu e bine. E bine că a intrat și a câștigat meciul. El a făcut-o, el și Stoica, care a marcat golul de 2-1, au câștigat meciul”, a spus Gigi Becali, la PRO X.

ADVERTISEMENT