Sport

Paul Anton a răbufnit după ce Dinamo s-a salvat de la retrogradare: ”Justiția să facă dreptate”

După ce a pus umărul la salvarea de la retrogradare a lui Dinamo, Paul Anton a vorbit despre greutățile din acest sezon.
19.05.2021 | 22:57
Paul Anton a rabufnit dupa ce Dinamo sa salvat de la retrogradare Justitia sa faca dreptate
ADVERTISEMENT

”Câinii” au remizat împotriva Chindiei Târgoviște, scor 0-0, în ultima etapă a play-out-ului, și au reușit să se mențină în Liga 1 în ciuda tuturor problemelor.

În ciuda faptului că ar fi putut să spere la o participare în Conference League, elevii lui Dusan Uhrin nu au forțat niciun moment victoria în partida cu dâmbovițenii.

ADVERTISEMENT

Dinamo s-a salvat de la retrogradare și Paul Anton a dat totul din casă

La scurt timp după încheierea partidei din Ștefan Cel Mare, Paul Anton a vorbit despre greutățile prin care au trecut jucătorii de la Dinamo și a pus tunurile pe investitorii spanioli care nu și-a ținut promisiunile financiare.

”Nu pot să zic că ne simțim eroi. Sunt foarte mândru de acest colectiv, doar noi știm prin ce am trecut. Vă zic asta din toată inima! Din afară, multă lume nu știe ce s-a întâmplat.

ADVERTISEMENT

Toți cei care au făcut parte din club în acest sezon au făcut un efort fantastic și le mulțumesc. Sunt foarte, foarte fericit. Până acum, n-am putut să ne bucurăm. Nu eram siguri de menținerea în prima ligă. Am avut foarte mare încredere în colegii mei”, a declarat Paul Anton.

Anton crede că toate problemele au plecat de la spanioli

”După meciul de la Mediaș, am încercat să ne trezim unul pe celălalt și eram convins că o să avem această serie, nu ne doream o pată neagră să ne trecem. Aștept vacanța, a fost foarte greu, un sezon epuizant.

ADVERTISEMENT

Au fost foarte multe neajunsuri, multe detalii care fac diferența. De la începutul lunii ianuarie până în martie ne-am antrenat doar pe sintetic, plus multe altele. Toate au plecat de la acești oameni neserioși, nu credeam că e posibil așa ceva.

E de neimaginat și sper ca justiția să facă dreptate cu spaniolii. Mă bucur foarte mult că am terminat cu bine. Cei care am rămas suntem caractere”, a mai spus mijlocașul dinamovist.

ADVERTISEMENT

Dinamo vrea să scape de Cortacero

Președintele Consiliului de Aadministrație al clubului Dinamo, Constantin Eftimescu, a spus în exclusivitate pentru FANATIK că în continuare sunt probleme financiare la club, iar singurii bani care vin sunt din partea suporterilor prin Programul DDB.

Oficialul ”câinilor” a vorbit pentru FANATIK și despre investitorii spanioli și a spus că s-a săturat până peste cap de această telenovelă și e de părere că Pablo Cortacero poate reveni la Dinamo într-un singur mod, cu mărirea de capital promisă

Ba, mai mult, Eftimescu speră că board-ul DDB va găsi cât mai repede o modalitate prin care Dinamo să scape în mod legal de Pablo Cortacero.

ADVERTISEMENT
Tags: