Fotbal international

Portugalia – Uruguay, meciul care îl poate duce pe Cristiano Ronaldo în optimi. Pariuri Mondiale pentru un super duel

Portugalia - Uruguay este o nouă oportunitate pentru Cristiano Ronaldo de a scrie istorie, dar și o partidă în urma căreia lusitanii își pot asigura prezența în optimi.
27.11.2022 | 14:48
Portugalia  Uruguay meciul care il poate duce pe Cristiano Ronaldo in optimi Pariuri Mondiale pentru un super duel
Portugalia - Uruguay este o nouă oportunitate pentru Cristiano Ronaldo de a scrie istorie, dar și o partidă în urma căreia lusitanii își pot asigura prezența în optimi. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Atacantul a fost extrem de emoționat înainte de debutul său la a cincea Cupă Mondială și a fost surprins cu lacrimi în ochi la intonarea imnului înainte de întâlnirea cu Ghana.

Cristiano Ronaldo poate ajunge în optimi după întâlnirea Portugalia – Uruguay

Meciul Portugalia – Ghana, din etapa a 2-a a Grupei H de la Cupa Mondială, se va disputa luni, 28 noiembrie, de la ora 21:00, pe „Lusail Iconic Stadium”, iar la final Cristiano Ronaldo ar putea sărbători calificarea în optimi. Pentru acest joc, Betano vine cu o ofertă de nerefuzat.

ADVERTISEMENT

Trupa lui Fernando Santos a debutat cu dreptul la actuala ediție a turneului final, dar a trecut prin mari emoții în fața unei formații a Ghanei extrem de bătăioasă care cu greu a cedat în fața unui atac de gală.

A fost nevoie de un truc al lui Ronaldo pentru ca europenii să se descătușeze și să facă apoi spectacolul ofensiv mult așteptat. În schimb, uruguayenii au oferit probabil cel mai urât meci de până acum al competiției împotriva Coreei de Sud.

ADVERTISEMENT

Au fost două formații preocupate mai mult să nu primească gol și așa a ieșit prima partidă din istoria Mondialelor fără șut pe poartă. Sud-americanii vor aborda, probabil, aceeași tactică și împotriva portughezilor, dar este greu de crezut că le va mai ieși. De aceea, vom miza pe varianta ”1 solist”, care are o cotă la Betano de 1,95.

Fazele fixe, momente cheie în acest joc

Pe „Lusail Iconic Stadium” va fi cu siguranță o bătălie între defensiva de fier a Uruguayului, condusă de veteranul Diego Godin, și atacul stelar al Portugaliei, care îl are ca vârf de lance pe Cristiano Ronaldo.

ADVERTISEMENT

Cei doi au fost mult timp adversari în La Liga, acolo unde se întâlneau în derby-ul Madridului dintre Real și Atletico. Mai mereu ieșeau scântei, așa cum este de așteptat să se întâmple și acum. Un pronostic interesant poate fi și ”X la pauză”, care aduce o cotă de 2,07 la Betano.

Uruguayul știe că o înfrângere în fața Portugaliei poate însemna plecarea acasă după faza grupelor și va încerca să răspundă cu propriile arme: contraatac, angajament fizic și faze fixe, pentru a-și răpune adversarul.

ADVERTISEMENT

Elevii lui Fernando Santos vor fi din nou nevoiți să deschidă o apărare aglomerată, iar acest lucru ar putea să-i deranjeze. Va fi un joc cu multe faze fixe și de aceea vă propunem varianta ”peste 9,5 cornere”, pentru care Betano pune la bătaie o cotă de 2,02.


  • Cotă BETANO pentru Portugalia – Uruguay: 2,62 este cota pentru „total goluri în prima repriză: sub 0,5”. Vezi toate cotele aici!

ADVERTISEMENT