Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Porumboiu, declarații ironice despre Florinel Coman: ”De ce să fie șocat? E tânăr, are de unde să-și bage…”

Adrian Porumboiu a făcut glumea la FANATIK SUPERLIGA pe seama lui Florinel Coman, după ce vedetei de la FCSB i-a fost anulat un gol în meciul cu CFR Cluj.
13.12.2023 | 20:37
Porumboiu declaratii ironice despre Florinel Coman De ce sa fie socat E tanar are de unde sasi bage
Adrian Porumboiu a făcut glumea la FANATIK SUPERLIGA pe seama lui Florinel Coman, după ce vedetei de la FCSB i-a fost anulat un gol în meciul cu CFR Cluj. Sursă foto: Flaviu BUBOI/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

”Perla” lui Gigi Becali a reușit să îl învingă cu un șut superb pe Răzvan Sava de la mare distanță, însă după ce s-au bucurat secunde în șir alături de fani, golul a fost anulat cu ajutorul VAR pentru un fault premergător făcut de Valentin Crețu asupra lui Philip Otele.

Florinel Coman, luat la mișto de Adrian Porumboiu

În cea mai nouă ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA, fostul mare arbitru Adrian Porumboiu s-a luat de Florinel Coman și a criticat comportamentul jucătorului de la FCSB, care a fost surprins de camerele de luat vederi cum îl înjură pe arbitru.

ADVERTISEMENT

”El (n.r. – Florinel Coman) în ultima perioadă e șocat de tot. Când îl înjură pe arbitru nu e șocat, își revine imediat. E tânăr, are de unde să-și bage… Problema se pune într-o direcție a arbitrului”, a declarat Porumboiu, la FANATIK SUPERLIGA.

La finalul partidei din Gruia, Florinel Coman a refuzat să comenteze arbitrajul lui Sebastian Colțescu și chiar și-a cerut scuze față de Marcel Bîrsan pentru comportamentul avut în runda precedentă.

ADVERTISEMENT

”Îmi cer scuze pentru ce am făcut meciul trecut, îmi prezint scuzele domnului Bîrsan (n.r. – arbitrul Marcel Bîrsan) și îmi promit mie că nu voi mai face niciodată așa ceva.  S-a văzut urât, mi-a fost rușine, îmi pare rău, o spun cu toată sinceritatea, nu se va mai întâmpla. O să mă vedeți doar ca la acest meci, nu voi mai comenta nimic”, a spus Coman.

Ce-i reproșează Porumboiu lui Colțescu

În intervenția avută la FANATIK SUPERLIGA, Adrian Porumboiu a explicat că golul lui Florinel Coman a fost anulat corect cu ajutorul VAR, însă crede că Sebastian Colțescu a greșit în momentul în care în timpul fazei a făcut semn că jocul poate continua.

ADVERTISEMENT

”A greșit fundamental după părerea mea. Pentru că în momentul în care tu ai arătat că e sub control faza și ai lăsat jocul să continue. Ai făcut un gest larg din care să înțeleagă toată lumea că jocul este valabil că nu este fault după aprecierea lui.

Colțescu a greșit pentru că nu a fluierat imediat. A lăsat în veșnica lui pomenire când vrea el să lase într-o parte, vrea să fie simpatic cu toată lumea. Are de achitat polițe pe la toate echipele”, a afirmat fostul arbitru, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

În fiecare luni, marți și vineri, FANATIK SUPERLIGA se vede LIVE și în exclusivitate pe FANATIK.RO. Emisiunea se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Porumboiu, glume pe seama lui Coman

ADVERTISEMENT