Sport

Preferatul lui Gigi Becali, eurogol în FCSB – Sepsi. Șut spectaculos în vinclu de la marginea careului. Video

Preferatul lui Gigi Becali a marcat un gol de kinogramă în FCSB - Sepsi. Fotbalistul a șutat direct la vinclu, deși n-a folosit piciorul de bază
17.03.2024 | 22:04
Preferatul lui Gigi Becali eurogol in FCSB  Sepsi Sut spectaculos in vinclu de la marginea careului Video
Preferatul lui Gigi Becali, eurogol în FCSB - Sepsi. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Preferatul lui Gigi Becali a marcat un gol de toată frumusețea pe Național Arena. Fotbalistul a marcat cu Sepsi când FCSB avea mai mare nevoie. În minutul 40, când tabela de marcaj arăta 1-1.

Preferatul lui Gigi Becali, eurogol în FCSB – Sepsi

Alexandru Băluță, fotbalistul despre care Gigi Becali a spus că e mai important decât Olaru și Coman, a fost marcatorul celui de-al doilea gol al roș-albaștrilor în FCSB – Sepsi.

ADVERTISEMENT

În minutul 40, când scorul era 1-1, olteanul a luat o acțiune pe cont propriu și, de la marginea careului de 16 metri, a șutat cu piciorul stâng, deși este dreptaci. Mingea s-a dus direct la colțul lung, fără prea multe șanse pentru portarul Dinu Moldovan. – vezi VIDEO

Până la golul lui Băluță, FCSB a fost echipa care a deschis scorul. Cel care a marcat a fost Florinel Coman, care a ajuns la cota 15 și a devenit golgheterul la zi al SuperLigii.

ADVERTISEMENT

Vedeta liderului din România a fost însă înger și demon în prima repriză. După ce a înscris în minutul 11, a comis fault în propriul careu și i-a astfel i-a permis lui Gabriel Debeljuh să egaleze pentru Sepsi.

Gigi Becali: „Cu el se începe echipa”

Alexandru Băluță s-a integrat foarte bine la FCSB. El a venit la gruparea roș-albastră din postura de jucător liber de contract la începutul sezonului. De atunci, micuțul atacant a marcat cinci goluri și a oferit șase assist-uri în toate competițiile, cifre cu care a reușit să îi ia ochii lui Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

„Păi când am spus eu că echipa începe cu Băluță? Ăla e primul. La mine dacă muncești și dacă nu pierzi mingea și el nu o pierde, el pasează, aleargă mult, face faza defensivă, n-ai văzut?

Îmi place de el atacant, dar problema e că el face faza defensivă bine în dreapta acolo și atunci îl las acolo”, a declarat Gigi Becali, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

În următoarea etapă de campionat, după pauza prilejuită de meciurile echipelor naționale, FCSB va juca la Ovidiu, cu campioana en-titre Farul Constanța.

ADVERTISEMENT
Tags:
Cotă BETANO pentru FCSB: 1,36 este cota pentru „X2” la meciul Farul - FCSB