Sport

Rapid vrea să transfere un jucător român care a promovat în Serie A: “Edi Iordănescu ni l-a propus!”

Rapid vrea să îşi facă o trupă de titlu, iar în această vară ar putea ajunge în Giuleşti şi Denis Drăguş. Dan Şucu a dezvăluit că atacantul a fost propus de Edi Iordănescu.
31.05.2023 | 21:43
Rapid vrea sa transfere un jucator roman care a promovat in Serie A Edi Iordanescu ni la propus
Rapid vrea să transfere un jucător român care a promovat în Serie A: "Edi Iordănescu ni l-a propus!". Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Rapid anunţă una dintre cele mai spectaculoase campanii de transferuri de la revenirea în elita fotbalului românesc. Giuleştenii l-au acontat pe Răzvan Oaidă, dar mai au pe listă nume importante pe care vor să le transfere.

Rapid vrea să transfere un jucător român care a promovat în Serie A: “Selecţionerul a venit şi a stat de vorbă cu noi”

Unul dintre aceste nume este Denis Drăguş, proaspăt promovat cu Genoa în Serie A. Atacantul român a jucat puţin pentru echipa italiană şi a fost propus la Rapid chiar de selecţionerul Edi Iordănescu.

ADVERTISEMENT

Anunţul a fost făcut de unul dintre acţionarii clubului, Dan Şucu, care a declarat că propunerea selecţionerului este una de bun simţ, iar jucătorii români de naţională sunt o prioritate pentru giuleşteni:

„Nu cred că doar nouă ne-a propus, dar selecţionerul a venit şi a stat de vorbă cu noi şi ne-a spus: «Domnule, avem doi-trei jucători foarte buni, care sunt în afara țării».

ADVERTISEMENT

“Despre Drăguș ne-a spus: «E un jucător la care ţin foarte mult și stă pe bancă de şase luni»”

De exemplu, despre Drăguș ne-a spus: «E un jucător la care ţin foarte mult și stă pe bancă de şase luni. Îl pierd la naţională. Dacă tot investiţi, investiţi într-un jucător român pe care îl puteţi repatria şi să-i puteți creşte valoarea, ca să ajungă la echipa naţională». Mi se pare un lucru de bun simţ.

Da, sigur că analizăm aceste opţiuni. Dar nu numai. Le prioritizăm. Pe noi, jucătorii români cu potențial de echipa naţională, care evoluează în străinătate dar nu sunt titulari şi au posibilitatea de a se întoarce acasă, ne interesează”, a spus Şucu în Prosport.

ADVERTISEMENT

Rapid, buget de 3,5 milioane de euro de transferuri

Din informaţiile FANATIK, Rapid are un buget de transferuri de 3,5 milioane de euro în această vară. Giuleştenii au făcut o ofertă pentru mijlocaşul Constantin Grameni, de la Farul Constanţa, însă “marinarii” vor mai mult de un milion de euro.

Alte ţinte ale Rapidului sunt Iulian Cristea, rămas liber de contract după despărţirea de FCSB, dar şi Christopher Braun şi Yuri Matias, de la CFR Cluj. Pentru cei doi jucători din Gruia, Rapid a oferit 550.000 de euro, dar Neluţu Varga cere 750.000 de euro.

ADVERTISEMENT

În actuala stagiune, Rapid a încheiat pe locul trei. Preşedintele Daniel Niculae este omul mandatat de conducere să se ocupe de transferuri în această vară şi de a construi o echipă de titlu.

ADVERTISEMENT