Sport

Răzvan Burleanu, răspuns prompt pentru Gigi Becali: ”Va face obiectul unei anchete”

După ce Gigi Becali a spus că va da șpagă pentru a-i fi livrat un tehnician cu licență Pro, Răzvan Burleanu i-a dat o replică pe măsură și l-a amenințat cu o anchetă.
21.12.2022 | 20:05
Razvan Burleanu raspuns prompt pentru Gigi Becali Va face obiectul unei anchete
După ce Gigi Becali a spus că va da șpagă pentru a-i fi livrat un tehnician cu licență Pro, Răzvan Burleanu i-a dat o replică pe măsură și l-a amenințat cu o anchetă. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

În acest moment, de destinele echipei FCSB se ocupă Mihai Pintilii, dar acesta nu are toate actele necesare pentru a fi antrenor principal și din această cauză a fost adus Leonard Strizu, care a preluat funcția pe hârtie, așa cum a anunțat FANATIK în exclusivitate.

Gigi Becali, pus la punct de Răzvan Burleanu

Gigi Becali s-a enervat de faptul că Mihai Pintilii nu are voie să stea pe bancă în calitate de antrenor principal și a zis că va da șpagă pentru a fi lăsat în pace, iar Răzvan Burleanu i-a atras atenția că va intra pe mâna comisiilor de la FRF.

ADVERTISEMENT

”Îl așteptăm să demareze în acest sens, ca după aceea să facă obiectul unei anchete, nu doar în zona disciplinară, ci și la integritate. Domnul Becali e obișnuit oricum cu comisiile disciplinare”, a declarat Burleanu, într-o conferință de presă.

Întrebat ce ar face în locul lui Gigi Becali, dacă l-ar păstra pe Mihai Pintilii, antrenor cu rezultate foarte bune, sau ar aduce un tehnician cu licență, președintele FRF a mers pe a doua variantă.

ADVERTISEMENT

”Cu siguranță aș lăsa destinele clubului pe mâna unui antrenor care se potrivește cu filosofia clubului și care are, cu siguranță, licență”, a menționat Răzvan Burleanu.

Becali nu renunță la Pintilii

Finanțatorul FCSB a avut un discurs agresiv la adresa Federației Române de Fotbal și a Școlii de Antrenori din cauza faptului că timpul pentru obținerea licenței PRO este mult prea mare și a dezvăluit că Mihai Pintilii va rămâne la FCSB.

ADVERTISEMENT

”Și care e problema dacă nu îi dă voie? Ce să îi facă? Pintilii rămâne la FCSB. Păi cine e dobitoc să schimbe antrenorul când vine de la locul 14 la locul 3. Nu mai pot eu de federație! Nici nu îi iau în seamă.

Să-l suspende! De unde? Din România? Se face maseur și conduce echipa. Îmi impui tu mie prostiile tale? Îi spun lui Rotaru că îi dau șpagă 10.000 de euro sau lui Stochiță să îmi facă la comisia lor un antrenor. A înnebunit lumea să faci 6-7 ani școala de antrenori?”, a declarat Becali.

ADVERTISEMENT

Andrei Vochin, consilierul președintelui Răzvan Burleanu, a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că FRF va lua măsuri dure împotriva antrenorilor care nu și-au obținut licențele, deoarece consideră că e o lipsă de respect față de tehnicienii care au muncit pentru a avea acest statut.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,80 este cota pentru „nu marchează ambele echipe și sub 4,5 goluri” la meciul FC Hermannstadt – FCSB

ADVERTISEMENT