Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Răzvan Burleanu, sfaturi din tribune la Belarus – România 0-0: “Numai prostii vorbește! Nu se pricepe”

Dumitru Dragomir a explicat la FANATIK SUPERLIGA că Răzvan Burleanu a dovedit că nu se pricepe la fotbal prin ceea ce vorbea în tribună la partida Belarus - România 0-0.
14.10.2023 | 08:20
Razvan Burleanu sfaturi din tribune la Belarus  Romania 00 Numai prostii vorbeste Nu se pricepe
Dumitru Dragomir a explicat la FANATIK SUPERLIGA că Răzvan Burleanu a dovedit că nu se pricepe la fotbal prin ceea ce vorbea în tribună la partida Belarus - România 0-0. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

”Tricolorii” au făcut o nouă partidă anostă și nu au reușit să marcheze împotriva unui adversar mult inferior. Elevii lui Edi Iordănescu au ratat șansa de a urca pe primul loc în clasament, dar păstrează șanse de calificare.

Ce a făcut Răzvan Burleanu în timpul meciului Belarus – România 0-0

Intrat prin telefon la cea mai recentă ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA, Dumitru Dragomir a mărturisit că Răzvan Burleanu a vorbit numai prostii la întâlnirea Belarus – România 0-0 și este de părere că singurul care se pricepe la fotbal din conducerea FRF este Mihai Stoichiță.

ADVERTISEMENT

”Ce discutau ei acolo, numai unul avea dreptate, restul parcă vorbeau de bombe. Mă abțin să vorbesc deocamdată că mai este un meci, măcar să-l câștige pe ăsta ca să avem emoții cu Israelul. Dar numai prostii vorbesc toți.

Cum comentează acolo Burleanu, sunt ca și indicații. La fotbal el nu se pricepe. Niciunul din tot staff-ul nu se pricepe, singurul care se pricepe e Stoichiță. Și pe Stoichiță îl înjură unii. S-a greșit dacă nu i-am bătut nici pe ăștia.

ADVERTISEMENT

De ce nu l-a pus federația direct pe Pițurcă, cel care are trei calificări, care are experiență? Hagi nu a vrut. Nu știu de ce nu-l ia Iordănescu pe Stoichiță pe bancă să-i mai dea câte un sfat din când în când.

Totul a plecat de la Rădoi, care atunci când făcea niște greșeli Stoichiță i-a strigat din tribună. Atunci Rădoi i-a întors: ‘Bine, bre, vino dumneata și antrenează’. Dacă Stoichiță ar sta pe bancă lângă Edi, i-ar diminua din valoarea lui de antrenor. Cu siguranță că Edi s-ar simți lezat”, a declarat Dragomir, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Critici dure la adresa lui Edi Iordănescu

Tot la FANATIK SUPERLIGA, fostul președinte al LPF a dat de pământ cu Edi Iordănescu și cu cei din conducerea FRF. Dragomir îl consideră vinovat de rezultat pe antrenorul echipei naționale și a susținut că atât echipa de start, cât și schimbările au fost greșite.

Fostul mare internațional Cornel Dinu nu s-a abținut la FANATIK SUPERLIGA și l-a criticat vehement pe selecționerul echipei naționale despre care a spus că are o încăpățânare morbidă.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este în direct și în exclusivitate pe FANATIK.RO, de la 10:30. Show-ul se poate vedea în fiecare luni, marți și vineri, iar în premieră, în aceeași zi de la 17:30. Emisiunea este pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Dragomir, atac la Burleanu

ADVERTISEMENT