Sport

Răzvan Zăvăleanu le dă aripi fanilor lui Dinamo: „Din banii mei am plătit salariile azi! Sunt sigur că nu va exista vreun faliment”

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al lui Dinamo, le dă aripi fanilor „câinilor”, dezvăluind că a plătit din banii săi un salariu pentru jucătorii echipei.
07.07.2022 | 22:38
Razvan Zavaleanu le da aripi fanilor lui Dinamo Din banii mei am platit salariile azi Sunt sigur ca nu va exista vreun faliment
Răzvan Zăvăleanu le dă aripi fanilor lui Dinamo. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Răzvan Zăvăleanu crede cu tărie că Dinamo va reveni la o formă bună, explicând că banii dați acum de el intenționează să îi recupereze în viitor din profiturile obținute de club. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate discuția purtată de Răzvan Zăvăleanu cu jucătorii lui Dinamo.

Răzvan Zăvăleanu le dă aripi fanilor lui Dinamo

Răzvan Zăvăleanu îi face fericiți pe fanii lui Dinamo după ce a plătit din banii săi un salariu restant pentru jucătorii „câinilor”: „Astăzi am virat salariile din banii mei pentru că sunt sigur nu va exista niciun faliment.

ADVERTISEMENT

Eu consider că îmi voi recupera banii. A fost plătit salariul pe o lună. Niciun jucător nu își va putea depune memoriu.

Zvonurile au apărut din rea dorință, noi am avut o discuție cu jucătorii, în care nu le-am spus niciodată că vom închide prăvălia și vom intra în faliment”.

ADVERTISEMENT

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că Dinamo a reușit să se înscrie în Liga 2.

„Am ajuns să cred că e intenționat ce se întâmplă, poveștile astea de grătar nu mă interesează. O să vedem și ce jucători vor juca în amicale și ce jucători nu, să așteptăm amicalele.

Eu mă aștept să mai fim sunați și noi, dacă mai exista regula celor trei surse ar fi bine, dacă ai doar o sursă, sunt șanse să apară prostii în presă”, a mai spus Răzvan Zăvăleanu, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

„Suporterii nu își doresc să conducă echipa!”

Răzvan Zăvăleanu a continuat și a explicat faptul că fanii nu își doresc de fapt să conducă echipa, ci vor să se asigure că nu va mai fi preluat clubul de finanțatori neserioși:

„Suporterii nu își doresc să conducă echipa, își doresc doar să aibă controlul când apare cineva, pentru că s-au ars de atâtea ori.

ADVERTISEMENT

Eu cred că Dinamo de astăzi are niște atuuri față de Dinamo din trecut, are niște datorii clare, tangibile. Dacă cineva vrea să vină și să cumpere, îi va fi mult mai simplu. Știe că dacă a dat o sumă de bani, nu va mai veni nimeni să îi ceară altădată bani”.

„O urgență imediată ar fi între 350 de mii de euro și între 450 de mii de euro. În privința lui Steliano, am vorbit cu impresarul lui și sper să ne despărțim în următoarele zile”, a mai spus administratorul judiciar al lui Dinamo.

ADVERTISEMENT