Sport

Reacția agentului lui Bahassa, după scandalul cu Dragoș Albu: ”Yassine nu e oaia neagră a echipei. Găsiți problemele reale în altă parte”

Impresarul lui Yassine Bahassa consideră că mijlocașul francez este victima unui tratament ostil la FCU Craiova, pentru că nu și-a prelungit contractul scadent la 30 iunie 2024
20.03.2024 | 13:41
Reactia agentului lui Bahassa dupa scandalul cu Dragos Albu Yassine nu e oaia neagra a echipei Gasiti problemele reale in alta parte
Yassine Bahassa este susținut de impresarul său, M'Sendo Kololo, în scandalul momentului de la FCU Craiova FOTO: instagram turfuzone
ADVERTISEMENT

Agentul fotbalistului Yassine Bahassa a intervenit în scandalul momentului de la FCU Craiova. Mijlocașul francez de 31 de ani a fost protagonistul unei altercații cu coechiperul său Dragoș Albu, conflict început pe teren în timpul derby-ului local cu Universitatea Craiova (1-2) și amplificat la vestiare.

Reacția agentului lui Bahassa, după scandalul cu Dragoș Albu

Impresarul M’Sendo Kololo a precizat pentru FANATIK că Bahassa doar s-a certat cu Dragoș Albu, cei doi nu s-au bătut: ”Yassine nu a avut o luptă fizică cu Albu, ei au avut o ceartă după derby. Așa ceva ce poate întâmpla la orice echipă din lume, de la PSG până la FCU Craiova, după un meci important și multă frustrare”. Bahassa a infirmat și el pe contul de instagram că s-a bătut cu Dragoș Albu: ”Fake news”. 

ADVERTISEMENT

Agentul susține că Bahassa a devenit ”oaia neagră” a echipei din momentul în care a refuzat să-și prelungească contractul cu FCU Craiova în termenii doriți de clubul lui Adrian Mititelu. Impresarul a dezvăluit că Bahassa a reușit să răstoarne la FIFA clauza prin care gruparea din Bănie putea să-i prelungească unilateral contractul scadent în iunie 2024.

”Faptul că Yassine nu a jucat împotriva Petrolului nu are nicio legătură cu cearta cu Albu. Este doar rezultatul aceluiași tratamente care a început din ianuarie împotriva sa, de când negociază prelungirea contractului. Asta nu are nicio legătură cu fotbalul sau cu implicarea lui în cadrul echipei”, a declarat agentul M’Sendo Kololo.

ADVERTISEMENT

”La meciul cu Dinamo nu a fost reținut în lot. L-au chemat la 10 noaptea la echipă. A doua zi a contribuit cu un gol la victorie”

Impresarul extremei stânga consideră că spre deosebire de alți jucători Bahassa a fost corect față de club și merită mai mult respect din partea celor de la FCU Craiova:

”Yassine este un om loial și foarte implicat în club de când a semnat. Așa cum s-a întâmplat la ultimul meci împotriva lui Dinamo, singura victorie din ultimele 8 meciuri. Atunci nu a fost reținut în lot, dar l-au chemat să se alăture echipei la ora 10 noaptea. A doua zi a jucat ca de obicei, foarte implicat și chiar a contribuit cu un gol la victoria echipei”.

ADVERTISEMENT

Impresarul lui Bahassa și-a continuat tirada: ”Yassine nu este omul pe care să aruncăm vina pentru eșecul actual al echipei. Așa cum se întâmplă cu toți jucătorii din lume când ajung la sfârșitul contractului, aceștia vor să-și îmbunătățească situația, atât din punct de vedere sportiv, cât și financiar. Jucătorul și-a făcut datoria bine și merită mult mai mult, este dreptul lui.

”Merită el să fie criticat pentru că vrea un contract mai bun?”

Din ianuarie, Yassine a jucat șapte meciuri și trei a fost rezervă. Cu Iași, meci din care echipa avea nevoie să câștige puncte, a jucat doar 5 minute… Merită el să fie criticat pentru că vrea un contract mai bun sau ar trebui judecat pentru performanța sa ca fotbalist?”.

ADVERTISEMENT

Este complet nedrept să arătăm cu degetul către Yassine ca fiind oaia neagră a echipei. El respectă FCU, respectă colegii, pe patronul Adrian Mititelu și pe cei din conducerea clubului. El nu a trădat niciodată pe nimeni de când este la Craiova, așa că vă rog să găsiți problemele reale în altă parte.

Yassine a ajutat mult mai mult echipa decât oricine altcineva și putem vedea asta pe teren. Yassine încă nu a semnat cu nimeni, el este încă jucătorul FCU până în iunie 2024. Pentru cei care încearcă să vorbească despre o eventuală neimplicare a lui, este în interesul deplin al jucătorului să joace bine pentru a-și ajuta echipa!!!” – M’Sendo Kololo, agentul lui Yassine Bahassa

  • 12.000 de euro este salariu lunar pe care îl primește Yassine Bahassa la FCU Craiova
  • 67 de meciuri, 8 goluri și 11 pase decisive este bilanțul lui Bahassa la FCU Craiova

Yassine Bahassa a devenit o țintă pentru granzii campionatului. De când a intrat în ultimele șase luni de contract cu FCU Craiova, FCSB și CFR Cluj s-au arătat interesate de un eventual transfer al fotbalistului francez.

De la ce a pornit conflictul dintre Dragoș Albu și Bahassa

Contactat de FANATIK,patronul Adrian Mititelu a negat că a existat o bătaie între Dragoș Albu și Bahassa și a precizat că între cei doi a avut loc doar reproșuri pe teren. ”Nu e adevărat. N-a existat nicio bătaie între Albu și Bahassa. La o fază cu Mitriță, trebuia să închidă Bahassa, iar Albu l-a certat și a țipat la Bahassa. Atât. Nu s-au bătut!”.

FCU Craiova trece printr-o pasă neagră. Trupa lui Adrian Mititelu a ajuns la retrogradare, după o serie de șapte meciuri fără victorie, un singur punct câștigat din 21 posibile. Ultimul succes a fost realizat pe 2 februarie 2024, 2-1 cu Dinamo, în Bănie, în etapa a 24-a din sezonul regulat.

ADVERTISEMENT
Tags: