Sport

Conflict aprins între Dragoș Albu și Yassine Bahassa la FCU Craiova! Cum se apără Adrian Mititelu

Dragoș Albu și Yassine Bahassa s-au certat în timpul meciului FCU Craiova - Universitatea Craiova (1-2) și au continuat disputa la vestiare
19.03.2024 | 16:45
Conflict aprins intre Dragos Albu si Yassine Bahassa la FCU Craiova Cum se apara Adrian Mititelu
Dragoș Albu și Yassine Bahassa s-au certat în timpul meciului FCU Craiova - Universitatea Craiova (1-2) și au continuat disputa la vestiare FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

E tensiune mare la FCU Craiova! Fără victorie de șapte meciuri în SuperLiga, echipa lui Adrian Mititelu a ajuns la retrogradare, pe loc de baraj, iar vestiarul a ajuns în pragul disperării. Spiritele s-au încins după înfrângerea din derby-ul local cu Universitatea Craiova, scor 1-2.

Conflict între Dragoș Albu și Yassine Bahassa

FCU Craiova nu a mai bătut pe nimeni din 2 februarie 2024, de la acel 2-1 cu Dinamo, în Bănie, înregistrat în etapa a 24-a din sezonul regulat. Formația pregătită pe atunci de italianul Giovanni Costantino se afla pe locul 10, cu 30 de puncte, la 3 puncte de play-off.

ADVERTISEMENT

Din acel moment, echipa și-a pierdut inexplicabil busola. Mititelu a demis antrenorul după egalul cu Poli Iași, 1-1, singurul punct câștigat de olteni în ultimele șapte etape, și l-a readus pe banca tehnică pentru a zecea oară pe Nicolo Napoli.

FCU Craiova a ajuns la retrogradare

Lucrurile au mers din rău în mai rău, iar FCU Craiova a coborât până pe 7 în play-out, loc de baraj, cu 14 puncte după înjumătățire, la două puncte de prima poziție direct retrogradabilă, ocupată de FC Voluntari.

ADVERTISEMENT

Nicolo Napoli a găsit un vestiar cu multe probleme și tensiuni între jucători. Înfrângerea dureroasă suferită de FCU în derby-ul local cu Universitatea Craiova, scor 1-2, după ce a condus cu 1-0, a provocat un conflict aprins între Dragoș Albu (23 de ani) și Yassine Bahassa (31 de ani).

Dragoș Albu i-a reproșat lui Bahassa că nu face faza defensivă

În timpul meciului, Albu i-a reproșat pe un ton ridicat lui Bahassa că nu face și faza defensivă, mijlocașul scăpând  printre dinți și o înjurătură, susțin sursele FANATIK. Lucrurile ar fi degenarat după joc, iar între Dragoș Albu și Bahassa ar fi avut loc o altercație, susţine Prosport.

ADVERTISEMENT

Bahassa ar fi spus că pe el nu-l mai intersează ce se întâmplă cu echipa, pentru că el va pleca în vară liber de contract. Francezul refuză să își prelungească contractul. Dragoș Albu a luat foc și s-a luat de Bahassa: ”Noi plângem acasă din cauza situației în care se află echipa, iar ție nu-ți pasă? Nu e normal. Toți trebuie să tragem pentru această echipă”. Despre Bahassa s-a vehiculat că ar fi dorit de Gigi Becali la FCSB, precum și de Adrian Mutu la CFR Cluj.

Adrian Mititelu neagă o bătaie între Dragoș Albu și Bahassa

Contactat de FANATIK, patronul Adrian Mititelu a negat că între Dragoș Albu și Yassine Bahassa ar fi avut loc chiar o bătaie:Nu e adevărat. N-a existat nicio bătaie între Albu și Bahassa. La o fază cu Mitriță, trebuia să închidă Bahassa, iar Albu l-a certat și a țipat la Bahassa. Atât. Nu s-au bătut!”

ADVERTISEMENT

Starea de tensiune din vestiarul Craiovei a răzbătut și după înfrângerea suferită luni, cu Petrolul, scor 0-1, la Ploiești, în prima etapă din play-out. Din cabina oaspeților s-au auzit țipete și reproșuri. ”E normal, vorbim. Sunt lucruri care ne aparțin”, a încercat să minimalizeze situația Nicolo Napoli, la flash-interviul de după meci.

Bahassa a fost titular cu Universitatea Craiova, schimbat în minutul 85, cu Ibrahim, iar cu Petrolul a rămas rezervă neutilizată.

Suntem într-o pasă neagră, atmosfera nu este foarte bună. După meci, se auzea gălăgie din vestiar, deoarece mai mulți țipau, ne spuneam părerea. Frustrarea a ajuns la cote maxime” – Vlad Achim, mijlocaș FCU Craiova

Bauza s-a plâns fanilor că nu are cu cine juca

Un alt episod care confirmă tensiunile din vestiarul lui FCU Craiova s-a petrecut etapa trecută, la Ploiești. La finalul meciului Petrolul – FCU Craiova, Juan Bauza a avut o reacție ostilă la adresa coechipierilor. Perla lui Adrian Mititelu s-a plâns suporterilor olteni prezenți pe stadionul ”Ilie Oană” că nu are cu cine juca.

ADVERTISEMENT