Sport

Reacții acide după eșecul lui Dinamo cu Farul: ”Parcă am văzut 11 jucători adunați și obligați să intre pe teren”

Foști mari fotbaliști au reacționat vehement după eșecul suferit de Dinamo cu Farul Constanța în ultima etapă din 2021 și au pus tunurile pe jucători.
21.12.2021 | 08:20
Reactii acide dupa esecul lui Dinamo cu Farul Parca am vazut 11 jucatori adunati si obligati sa intre pe teren
ADVERTISEMENT

Primii care i-au criticat pe elevii lui Mircea Rednic au fost chiar fanii, aceștia reproșându-le după ultimul fluier al arbitrului prestația mediocră.

Tehnicianul ”câinilor” a fost și el extrem de dezamăgit și a anunțat că nu mai puțin de 14 jucători vor pleca de la echipă în această iarnă.

ADVERTISEMENT

Eșecul lui Dinamo cu Farul a dat naștere la reacții dure

Foștii mari fotbaliști Ionel Dănciulescu și Ilie Dumitrescu au analizat jocul dintre Dinamo și Farul și ambii au criticat prestația avută de jucătorii din Ștefan cel Mare. Mai mult, fostul atacant al ”câinilor” nu vede cu ochi buni finalul acestui sezon.

”M-am supărat, a fost încă o evoluție dezamăgitoarea a lui Dinamo. Am văzut foarte multe greșeli pe faza defensivă, ați văzut cu toții ce s-a întâmplat la golul doi. Este nepermis să vezi așa ceva! La un moment dat credeam că este un joc de-a șoarecele și pisica.

ADVERTISEMENT

Parcă am văzut 11 jucători adunați și obligați să joace cu Farul Constanța. Am văzut o echipă debusolată, fără personalitate, unde toți jucătorii stăteau cu capul în pământ.

Eu eram un tip optimist, dar nu știu ce se va întâmpla în această iarnă. Ce poți să faci acum? Iar dai 7-8 jucători afară? Pauza e scurtă. Mai sunt 9 partide după pauză, ce poți să scoți de acolo?”, a declarat Dănciulescu la emisiunea Digi Sport Special.

ADVERTISEMENT

Ilie Dumitrescu nu o mai vede pe Dinamo în Liga 1

La rândul său, Ilie Dumitrescu i-a acuzat pe jucătorii dinamoviști de superficialitate și este de părere că șansele ”câinilor” de a rămâne în Casa Pariurilor Liga 1 cu acest lot sunt foarte mici.

”Sunt jucători superficiali. Nu ai ce să faci. Indiferent cât de mult muncești și vrei să pui în practică, să lucrezi, sunt deficiențe foarte mari. Băieții ăștia sunt forțați în Liga 1. Nu ai cum cu lotul ăsta să pui pretenții să rămâi în Liga 1.

ADVERTISEMENT

Dacă nu se vor realiza câteva transferuri acum în perioada asta, rapid, Mircea Rednic spune că înainte de 5 ianuarie, e foarte greu ca Dinamo să se mențină în prima ligă”, a spus Dumitrescu.

Lucescu o ajută pe Dinamo

Lovitură după lovitură pentru Dinamo. Din informațiile FANATIK, Iuliu Mureșan este foarte tentat să renunțe la funcția de la Dinamo și să se întoarcă acasă, la Cluj, încă din această iarnă. Surprinzător sau nu, Mureșan nu a mai ieșit cu declarații în presă de câteva săptămâni și a lipsit de la meciul cu Farul.

Salvarea pentru Dinamo ar putea veni tocmai din Ucraina. Fosta legendă a ”câinilor”, Mircea Lucescu, a fost prezent pe stadion la întâlnirea cu Farul și l-a finalul jocului a confirmat informația că Dinamo Kiev ar putea trimite câțiva jucători împrumut în ”Groapă”.

ADVERTISEMENT