Sport

Real Madrid, mesaj clar pentru Kylian Mbappe! Ce se întâmplă cu transferul său

Toată lumea așteaptă cu sufletul la gură transferul lui Kylian Mbappe de la PSG la Real Madrid, iar spaniolii au avut un mesaj ferm pentru atacantul francez.
07.08.2023 | 19:20
Real Madrid mesaj clar pentru Kylian Mbappe Ce se intampla cu transferul sau
Toată lumea așteaptă cu sufletul la gură transferul lui Kylian Mbappe de la PSG la Real Madrid, iar spaniolii au avut un mesaj ferm pentru atacantul francez. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Zilele vicecampionului mondial pe Parc des Princes par numărate după ce a refuzat să-și prelungească înțelegerea, iar faptul că ar putea să fie ținut în tribună în ultimul an de contract cu campioana Franței l-ar putea determina să accepte să plece încă de acum.

Mesajul lui Real Madrid pentru Kylian Mbappe

Tot mai multe voci spun că superstarul va ajunge încă din această vară pe Santiago Bernabeu, însă de curând au apărut unele zvonuri despre o posibilă retragere a lui Florentino Perez de la conducerea ”galacticilor”.

ADVERTISEMENT

Aceste informații au avut darul de a-l pune în gardă pe Kylian Mbappe, care abia a reînnodat relația cu Perez după ce i-a întors spatele în vara trecută când și-a prelungit înțelegerea cu PSG. Doar că Real Madrid a ținut să transmită un mesaj ferm că nu este nimic adevărat, încercând astfel să calmeze spiritele în tabăra jucătorului.

”Ca răspuns la anumite zvonuri care au apărut pe anumite rețele de socializare că președintele Florentino Perez ia în considerare să părăsească președinția clubului, Real Madrid CF ar dori să afirme următoarele.

ADVERTISEMENT

Aceste zvonuri sunt categoric false și sunt rezultatul anumitor interese care nu au nimic de-a face cu realitatea. Și că la următoarea Adunare Generală a Reprezentanților Socios ai Real Madrid nu va fi niciun punct pe ordinea de zi în care să se discute așa ceva”, se arată într-un comunicat pe site-ul oficial al ”galacticilor”.

Pentru a întări acest comunicat, Florentino Perez a fost prezent luni dimineață la baza de pregătire Ciudad Real Madrid și a stat de vorbă cu jucătorii și cu staff-ul tehnic. Președintele i-a asigurat că va rămâne în funcție și le-a urat succes în noul sezon.

ADVERTISEMENT

Aducerea lui Rodrygo, răspunsul lui PSG pentru Real Madrid

Presa spaniolă a anunțat că Real Madrid e decisă să nu ”liciteze” mai mult de 230 de milioane de euro pentru transferul lui Kylian Mbappe încă din această vară, ținând cont că PSG îl va pierde gratis la finalul sezonului.

Chelsea a intrat pe fir și a încercat să-l atragă pe atacantul francez pe Stamford Bridge. Acesta a fost extrem de clar și le-a transmis că vine doar cu condiția să aibă un contract pe un an și a putea astfel să ajungă vara viitoare la Real Madrid.

ADVERTISEMENT

Din cauza situației cu Mbappe, relațiile dintre PSG și Real Madrid s-au răcit serios. Conștienți că îl vor pierde pe vicecampionul mondial, parizienii vor să se răzbune și încearcă să-l aducă din capitala Spaniei pe brazilianul Rodrygo.


  • Cota NETBET pentru PSG: 2,36 este cota pentru ”total goluri: sub 3” la meciul PSG – Lorient

ADVERTISEMENT