Life

Revista Taifasuri 975! Să râdem cu Cosmin și Eliza Natanticu! Editorial Fuego. Vedete, modă, rețete, horoscop, matrimoniale, concurs!

Revista Taifasuri 975: Interviu cu râsul pe față, „la dublu”, cu Cosmin și Eliza Natanticu. Editorial Fuego. Modă, rețete, horoscop, religie, matrimoniale, concurs.
07.03.2024 | 10:13
Revista Taifasuri 975 Sa radem cu Cosmin si Eliza Natanticu Editorial Fuego Vedete moda retete horoscop matrimoniale concurs
Revista Taifasuri 975! Să râdem cu Cosmin și Eliza Natanticu! Editorial Fuego. Vedete, modă, rețete, horoscop, matrimoniale, concurs!
ADVERTISEMENT

A apărut revista TAIFASURI 975! Interviu cu umorul pe masă și râsul pe față, „la dublu”, cu Cosmin și Eliza Natanticu. Editorial FUEGO. Dragoste și secrete de vedete. Evlavie și religie. Noi proceduri medicale. Rețete inedite din farmacia verde. Horoscop. Anunțuri matrimoniale. Agenda culturală a week-end-ului. ATENȚIE: concurs, premii, bani! Pe scurt, revista TAIFASURI 975!

A apărut revista TAIFASURI 975! Interviu cu râsul pe față, „la dublu”, cu Cosmin și Eliza Natanticu. Editorial Fuego. Dragoste și secrete de vedete, modă, rețete, horoscop, matrimoniale, concurs, premii, bani!

Este joi, este revista TAIFASURI! Este revista TAIFASURI, este FUEGO! Editorial FUEGO! Paul Surugiu FUEGO este de 3 ani directorul onorific al revistei săptămânale TAIFASURI, în care publică, ediție de ediție, în fiecare joi, în pagina 2, un editorial-spectacol, cu gândurile sale sincere, emoționate și emoționante. Emoție pe care o aduce cu el în fiecare duminică la îndrăgita emisiune „Drag de România mea!” pe TVR 2, întotdeauna cu invitați de marcă și muzică românească adevărată.

ADVERTISEMENT

FANATIK vă oferă mai jos câteva rânduri din editorialul lui FUEGO din revista TAIFASURI 975 despre „oamenii din viața noastră”.

Cineva mă întreba recent despre cum am ajuns eu în punctul de azi și dacă aș scrie o carte despre viața mea sau dacă aș face un film. S-ar potrivi, cumva, ca subiect, dar nu am această idee.

În schimb vreau să vă spun că sunt un cumul al tuturor oamenilor care mi-au pășit pragul sufletului, care au zidit în mine o parte din ceea ce erau sau de la care eu, mai cu atenție, am luat tot ce era benefic ca să evoluez.

Nu m-am născut nici învățat, nici bogat, nici vreun geniu nu sunt. Am fost un copil modest de la Turda, cu talent, dar foarte ambițios și doritor de a face performanță.

Ce vreau eu să spun este că viața asta a mea de azi, cea artistică, se datorează unor oameni, unor momente, unor trăiri ale mele. Și poate de asta toți ar trebui să ne uităm atent și să ne dăm seama că suntem…

Ce suntem în viziunea lui FUEGO aflați numai din editorialul său din numărul 975 al revistei săptămânale TAIFASURI! Care a apărut joi, 7 martie, la toate punctele de difuzare a presei din țară!

ADVERTISEMENT

Ce subiecte de mare interes vă oferă revista TAIFASURI 975. Numai câteva dintr-o listă consistentă…

Super-interviu cu umorul pe masă și râsul pe față, „la dublu”, cu Cosmin Natanticu și soția sa, Eliza ! Sunt haioși, savuroși, sunt sarea și piperul emisiunilor la care participă. Și veți vedea că sunt multe, și veți vedea că au „la dublu”, emisiuni la care au fost și sunt împreună, ca în viața de zi cu zi. O familie de actori. O familie în care umorul, teatrul, cântecul și dansul fac parte din traiul cotidian. Cum a cerut-o Cosmin în căsătorie pe Eliza și ce a primit… pe loc!…, cine gătește, cine face curat, ce amintiri „la extreme”, au, ce visuri au – aflați, în exclusivitate, din revista TAIFASURI 975!

coperta 1 revista Taifasuri 975 cu Cosmin si Eliza Natanticu
Nu ratați revista TAIFASURI 975 că nici nu știți ce pierdeți dacă n-o citiți din copertă-n copertă!

Emma Stone, favorită la Oscar anul acesta (10 martie, Dolby Theatre din Hollywood)  este o specialistă (și) a… transformărilor! În funcție de ce îi cer rolurile, dorința ei de a intra „în pielea” personajelor pe care le creează fiind primordială pentru ea. Ce mănâncă, ce antrenamente – dure! – face, ce disciplină strictă și-a impus și alte „amănunte esențiale” din viața sa din spatele camerei de filmat, aflați numai din revista TAIFASURI 975!

ADVERTISEMENT

Tehnici pentru gestionarea… furiei! Trăirea puternică și tulburătoare, pur omenească, provocată de discrepanța dintre ce ne dorim și ce trăim sau de diferențele de opinie dintre oameni (nu putem fi toți la fel!), impune măsuri dure, dar la îndemâna noastră pentru a o tempera și a nu suferi consecințe câteodată ireparabile. Aflați din revista TAIFASURI 975 ce și cum să faceți pentru a vă controla „furiile”!

7 locuri din România încărcate de energie și învăluite în… mister! Mulți oameni de știință, ca și mulți bioenergoterapeuți consideră că în țara noastră se află 7 din cele 15 „centre energetice” ale lumii. Cercetări și mărturii indubitale, dincolo de mituri, susțin această teorie. Care sunt aceste locuri deoasebite, dincolo de limita… realului, aflați numai din revista TAIFASURI 975!

ADVERTISEMENT

Pentru că tot se apropie decernarea premiilor Oscar (10 martie, Dolby Theatre din Hollywood), revista TAIFASURI 975 vă prezintă o listă deosebite de „actori” care au performat în filme… de Oscar! Au, însă, nu două, ci… patru picioare! Animăluțe emblematice din pelicule celebre! Nu ratați un subiect plin de sensibilitate și… performanțe din revista TAIFSAURI 975!

Tendințe de machiaj pentru buze în 2024, ce modă se întoarce în forță în coafuri, când „ticăie” cel mai bine ceasul biologic al bărbaților, ce beneficii uimitoare au băile cu săruri, cele mai bizare clauze… contractuale în lumea atât de pestriță a filmului și muzicii – aflați toate acestea numai din revista TAIFASURI 975!

PLUS 4 pagini de „Farmacia verde”! PLUS rețete pentru delicii internaționale ale mâncărurilor… stradale! PLUS anunțuri matrimoniale! PLUS agenda culturală – foarte bogată! – a week-end-ului! PLUS alte subiecte originale și incitante! Numai în revista TAIFASURI 975!

Delectați-vă cu o lectură variată și complexă, 32 de pagini, în revista TAIFASURI 975! La toate chioșcurile de difuzare a presei începând de joi, 7 martie! Nici nu știți ce pierdeți dacă nu-l citiți!

A început un nou concurs marca TAIFASURI! Aflați cum puteți participa!

„La TAIFASURI de 1.000 de ori!” este noul concurs al revistei TAIFASURI! Cine poate participa, cum vă înscrieți, care este marele premiu, dar și celelalte… 116 premii, aflați din noul număr, 975, al revistei TAIFASURI! La toate punctele de difuzare a presei începând din 7 martie! Nu vă ratați șansa! Citiți și câștigați! Cum și ce puteți câștiga, aflați tot din revista TAIFASURI 975!

Abonați-vă ca să nu ratați șansa multiplelor premii oferite de revista TAIFASURI!

IMPORTANT! Dacă vă este incomod să vă deplasați sau dacă nu vreți să ieșiți din casă, ori dacă pur și simplu nu mai găsiți revista TAIFASURI pe tarabe, ABONAȚI-VĂ acum la revista TAIFASURI în oricare dintre oficiile Poștei Române!

Astfel, vă asigurați că nu mai pierdeți niciun număr al revistei dumneavoastră favorite și puteți participa, automat, la noul concurs cu premii de… ce nou concurs și ce premii aflați din numărul 975 al revistei TAIFASURI! Vedete, diete, rețete, religie, cultură, religie, povești adevărate și inedite din toată lumea, excelență, câștig pe toate planurile: revista TAIFASURI! Apare joia!

ADVERTISEMENT