Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Robert Niță îl toacă pe Meme Stoica: „Cu postări de-astea, nu prea cred că se pricepe. Ce să-i facă? Dezlipire de retină?”. Video exclusiv

Robert Niță l-a atacat în direct la FANATIK SUPERLIGA pe Mihai Stoica pentru că a minimalizat faultul brutal comis de Malcom Edjouma asupra lui Igor Armaș.
13.02.2023 | 17:04
Robert Nita il toaca pe Meme Stoica Cu postari deastea nu prea cred ca se pricepe Ce sai faca Dezlipire de retina Video exclusiv
Robert Niță l-a luat la rost pe Mihai Stoica pentru atitudinea față de faultului violent comis de Edjouma asupra lui Armaș. foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB s-a impus duminică seara cu 2-1 pe terenul lui FC Voluntari în etapa 25 din SuperLiga, însă meciul nu a fost unul liniștit, lipsit de evenimente. Spre finalul său, Malcom Edjouma a avut o intrare extrem de violentă asupra lui Igor Armaș, dar nu a fost eliminat de centralul Radu Petrescu, așa cum era cazul. Ba, mai mult, arbitrul nici măcar nu a analizat faza pe monitor pentru a vedea dacă a greșit sau nu.

Mihai Stoica, atacat de Robert Niță pentru poziția în „cazul Edjouma”: „Trebuia să-i dezlipească retina?”

Intrarea de K1 a lui Malcom Edjouma asupra lui Igor Armaș, petrecută în minutul 82 al partidei FC Voluntari – FCSB, era cât pe ce să-l desfigureze pe jucătorul ilfovenilor. Imaginile horror cu acesta după meci nu l-au impresionat însă pe Mihai Stoica, managerul general al FCSB, care i-a luat apărarea fotbalistului formației sale.

ADVERTISEMENT

„Calmați-vă, oameni bunie! Ce a fost așa mare chestie? Armaș a jucat și va juca și etapa viitoare, e doar zgâriat. Sigur, Edjouma n-ar fi jucat cu Craiova, dar ar fi jucat Olaru. Nu mai lua galben pentru aceeași greșeală pe care a făcut-o și Matricardi, parcă, în prima, nefiind avertizat”, a postat Mihai Stoica pe conturile de socializare în noaptea de după partidă, minimalizând faultul ce putea să-l lase mutilat pe viață pe Armaș.

Declarațiile managerului general de la FCSB nu aveau cum să rămână neobservate și au fost taxate imediat în studioul emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. Iar unul dintre critici a fost Robert Niță, un mai vechi „partener de discuție” al lui Mihai Stoica.

ADVERTISEMENT

„Îmi place că domnul Stoica ne spune că e doar o zgârietură. Păi ce trebuia să-i facă, să-i scoată ochiul ca să fie roșu? Dacă era invers faultul, cred că domnul Stoica ne spunea că se pedepsește și intenția… Nu știu dacă și cu închisoare… Nu știu cu ce se pedepsește, dar este un fault violent.

VEZI VIDEO MAI JOS

Intenția este adevărat că nu există, dar este un fault violent, cu intensitate. Nu ai cum să vii cu astfel de afirmații… Eu înțeleg că e acolo, își apără patronul, echipa și așa mai departe. Pune presiune, este normal… Este angajatul societății și este normal să o facă”, a declarat Robert Niță la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

„Și se și pricepe. Meme chiar se pricepe!”, a intervenit și moderatorul Horia Ivanovici, vorbind despre abilitatea lui Mihai Stoica de a proteja propria echipă și de a muta tensiunea și presiunea în tabăra adversarilor. O abilitate pentru care este recunoscut în lumea fotbalului românesc.

Dar Robert Niță nu a rămas impresionat și chiar a încercat să demonteze afirmațiile: „Cu postarea asta nu cred că se pricepe. Păi nu ai cum să spui că e zgâriat și că joacă etapa viitoare… Păi ce trebuia să-i facă? Să-i facă dezlipire de retină? Păi ce trebuia să-i facă? Să-i scoată ochiul ca să nu joace etapa viitoare și atunci dăm roșu?

ADVERTISEMENT

Nu… E un fault violent! Oricum, chiar dacă lua roșu, nu influența cu absolut nimic că FCSB juca pe final câteva minute în inferioritate, tot victorie era…”, și-a încheiat Robert Niță tirul la adresa lui Mihai Stoica după declarațiile acestuia referitoare la faultul violent comis de Edjouma asupra lui Igor Armaș.

Fanatik SuperLiga, emisiunea din care afli toate exclusivitățile din fotbalul românesc, poate fi urmărită în fiecare luni, marți și vineri, de la ora 10:30. Poate fi vizionată pe site-ul FANATIK.RO, canalul de YouTube FANATIK, pagina de facebook Horia Ivanovici Oficial și conturile FANATIK de pe Twitch sau de pe Tik-Tok.

ADVERTISEMENT