Sport

România a început pregătirile pentru amicalul de lux împotriva Columbiei. „Tricolorii” s-au întrecut în execuții de efect la antrenament. Video

România a reluat pregătirile pentru amicalul împotriva Columbiei de la Madrid. Execuții de efect ale „tricolorilor” la antrenament.
24.03.2024 | 12:50
România a început pregătirile pentru amicalul de lux împotriva Columbiei. Foto: FRF.ro.
ADVERTISEMENT

România se pregătește pentru al doilea meci amical din acțiunea de la finalul lunii martie. După remiza cu Irlanda de Nord de pe Arena Națională, scor 1-1, „tricolorii” o înfruntă pe Columbia, pe Civitas Metropolitano din Madrid, marți, 26 martie, ora 21:30.

România a început pregătirile pentru amicalul de lux împotriva Columbiei. „Tricolorii” s-au întrecut în execuții de efect la antrenament

România a remizat cu Irlanda de Nord, scor 1-1, în primul amical înainte de EURO 2024. „Tricolorii” au avut o prestație ștearsă contra naționalei lui Michael O’Neill și își pun toate speranțele într-o victorie de senzație cu fosta adversară de la Mondialul din 1994.

ADVERTISEMENT

Sâmbătă seară, la o zi distanță de la amicalul cu Irlanda de Nord, „tricolorii” au reluat antrenamentele de la Mogoșoaia în două grupe. Fotbaliștii care au jucat cel puțin o repriză pe Arena Națională au avut parte de un antrenament de recuperare în sala de forță.

Ceilalți 18 jucători din lotul lui Edi Iordănescu s-au antrenat pe teren. De asemenea, „tricolorii” s-au întrecut în execuții de efect. Denis Alibec a înscris cu călcâiul, în timp ce Andrei Rațiu a marcat după o pasă excelentă venită de la Ianis Hagi. Olimpiu Moruțan și Denis Drăguș au ieșit la rampă. VEZI VIDEO AICI.

ADVERTISEMENT

Columbia, test important pentru naționala României

România înfruntă Columbia în al doilea și ultimul meci amical din luna martie. Duelul are loc marți, 26 martie, ora 21:30 pe Civitas Metropolitano, stadionul celor de la Atletico Madrid. Partida va putea fi urmărită la TV pe Antena 1 și în format live video online pe FANATIK.RO.

Nu mai puțin de 28 de „tricolori” vor face deplasarea la Madrid pentru amicalul în fața Columbiei. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate plecările din cantonament ale lui Nicușor Bancu și Vasile Mogoș, din cauza unor accidentări.

ADVERTISEMENT

Columbia a câștigat primul amical al anului, scor 1-0 la Londra împotriva Spaniei. Singurul gol al meciului a fost marcat de Daniel Munoz, fundașul celor de la Crystal Palace, în minutul 61. Columbia are 20 de meciuri consecutive fără înfrângere.

Cifre interesante după România – Irlanda de Nord 1-1

Naționala României a ajuns la 12 meciuri consecutive fără înfrângere după 1-1 cu Irlanda de Nord. În acest interval, „tricolorii” au marcat 22 de goluri și au primit 6. De asemenea, naționala României a bifat al 16-lea meci consecutiv fără înfrângere cu Nicolae Stanciu pe teren.

ADVERTISEMENT

Stanciu a ajuns la 14 meciuri în tricoul naționalei României cu banderola de căpitan pe braț. Cel mai eficient fotbalist din lotul lui Edi Iordănescu este Dennis Man. Fotbalistul de la Parma a marcat 7 goluri în 21 de selecții, rezultând un gol înscris la fiecare la 3 meciuri.

  • Andrei Burcă, 14 meciuri, are cel mai lung șir de meciuri consecutive ca titular după cel al lui Niță, din perioada iunie 2021-iunie 2022
  • George Pușcaș, 41 selecții, l-a depășit pe Răducioiu; Stanciu, 67 selecții, i-a egalat pe Dinu, Rădoi și Tamaș
ADVERTISEMENT