Sport

S-au stabilit datele de disputare ale dublei Universitatea Craiova – Vllaznia din turul 2 preliminar al Conference League. Când se joacă returul de pe ”Ion Oblemenco”

Universitatea Craiova va întâlni formația albaneză Vllaznia în turul 2 preliminar al Conference League și se știu datele și orele la care vor avea loc partidele acestei ”duble”.
29.06.2022 | 13:45
Sau stabilit datele de disputare ale dublei Universitatea Craiova  Vllaznia din turul 2 preliminar al Conference League Cand se joaca returul de pe Ion Oblemenco
Universitatea Craiova va întâlni formația albaneză Vllaznia în turul 2 preliminar al Conference League și se știu datele și orele la care vor avea loc partidele acestei ”duble”. Sursă foto: Facebook Universitatea Craiova
ADVERTISEMENT

Oltenii suflă și în iaurt înaintea acestor întâlniri, deoarece sunt pățiți cu formațiile albaneze după ce anul trecut au fost eliminați în aceeași fază a competiției de Laci.

Datele meciurilor ”dublei” Universitatea Craiova – Vllaznia din Conference League

Cu trei săptămâni înainte de prima manșă a disputei dintre Universitatea Craiova și Vllaznia, din turul 2 preliminar al Conference League, s-au stabilit datele și orele de disputare a întâlnirilor.

ADVERTISEMENT

Astfel, primul meci va avea loc pe Loro Borici Stadium din Shkoder, în data de 21 iulie, de la ora locală 21:00 (ora 22:00 în România). Returul de pe ”Ion Oblemenco” este programat în 28 iulie, de la ora 20:30.

Vllaznia Shkoder s-a calificat în Conference League după ce a câştigat Cupa Albaniei. În finală, adversara Universităţii Craiova a învins-o pe Laci, scor 2-1, coşmarul oltenilor din sezonul 2021-2022.

ADVERTISEMENT

În campionat, Vllaznia Shkoder a terminat pe locul 5, la 18 puncte în spatele lui FK Tirana, campioana Albaniei. Ultimul titlu câştigat de “roş-albaştri” a venit în sezonul 2000-2001, ca mai apoi echipa să aibă probleme financiare şi rezultate modeste în perioada 2006-2010.

Oltenii nu concep o nouă eliminare rușinoasă

Aproximativ 500 de fani ai ”Științei” vor face deplasarea în Albania pentru a îi purta pe ”alb-albaștri” către turul 3 preliminar din Conference League. Universitatea Craiova nu a mai deplasat atât de mulți suporteri în străinătate din 2019, de când cvadrupla campioană a României a dat piept cu Honved, la Gyor.

ADVERTISEMENT

Peluza Nord Craiova a anunțat că va organiza deplasarea, formată din transport și o noapte de cazare, care costă 350 de lei. Sunt însă și mulți suporteri ai Universității care vor merge pe cont propriu în Albania.

Gică Craioveanu a vorbit în exclusivitate pentru FANATIK, spunând că dubla din preliminariile Conference League, cu KF Vllaznia, va fi un test important pentru Laszlo Balint. Fostul jucător al ”Științei” a spus că Universitatea Craiova trebuie să treacă peste formația din Albania în această competiției, după eliminările din ultimii ani.

ADVERTISEMENT

Internațional albanez Kamer Qaka a vorbit în exclusivitate pentru FANATIK despre confruntarea dintre Universitatea Craiova și Vllaznia Shkoder. Fostul jucător al oltenilor a declarat că ”Știința” va avea un meci dificil împotriva formației din Albania.


  • (P) Cota BETANO pentru Vllaznia – Universitatea Craiova: 1,78 este cota pentru „nu marchează ambele și sub 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT