Sport

Scandal între familiile jucătorilor francezi pe Arena Națională. Ce a făcut mama lui Rabiot. Video

Eliminarea surprinzătoare a Franței de la Euro 2020 a dus la un scandal incredibil între familiile jucătorilor chiar pe Arena Națională.
30.06.2021 | 12:18
Scandal intre familiile jucatorilor francezi pe Arena Nationala Ce a facut mama lui Rabiot Video
ADVERTISEMENT

Trupa lui Vladimir Petkovic a detonat ”bomba” pe Arena Națională și a eliminat campioana mondială după loviturile de departajare.

Spectacolul din teren a fost întregit de atmosfera senzațională din tribune, fanii români contribuind din plin la cea mai reușită partidă de la Euro 2020.

ADVERTISEMENT

Familliile jucătorilor francezi, implicate într-un scandal uriaș pe Arena Națională

Însă nu totul a fost lapte și miere pe Arena Națională. Dezamăgirea în rândul francezilor a fost uriașă, iar RMC Sport a scris despre un scandal între familiile jucătorilor care ar fi avut loc chiar pe Arena Națională, iar în prim-plan s-a aflat mama lui Adrien Rabiot, Veronique.

Imediat după fluierul final al meciului a izbucnit un conflict între mama lui Rabiot şi rudele lui Paul Pogba. Familiile celor doi jucători au continuat schimbul virulent de cuvinte pe care cei doi jucători l-au avut pe teren după cel de-al treilea gol al Elveţiei.

ADVERTISEMENT

Veronique Rabiot a reproşat în special modul în care Paul Pogba a putut pierde mingea la faza care a dus la golul egalizator al Elveţiei și astfel întâlnirea a intrat în prelungiri, iar apoi s-a ajuns la loviturile de departajare unde naționașa ”cocoșului galic” a fost eliminată.

Mama lui Rabiot, contre cu tatăl lui Mbappe

După loviturile de departajare, Veronique Rabiot s-a luat și de Kylian Mbappe, jucătorul care a ratat mai multe ocazii, dar și singura lovitura de pedeapsă și practic a dus la dezastru trupa lui Didier Deschamps.

ADVERTISEMENT

Mama lui Adrien Rabiot i-a cerut tatălui lui Kylian Mbappe, Wilfried, ”să-şi educe fiul şi să-l facă mai puţin arogant”, spre surprinderea celorlalte persoane aflat împrejur. Veronique Rabiot nu s-a oprit la atât şi s-a luat şi de jurnalişti.

Timp de aproximativ 20 de minute, mama lui Adrien Rabiot s-a contrat cu mai multe familii ale unor jucători. Alte familii au asistat la scenă şi au fost şocate de atitudinea arătată de Veronique Rabiot şi de momentul acestui scandal, imediat după meci.

ADVERTISEMENT

Românii au fost cu ochii pe Franța – Elveția

Cel mai important meci disputat pe Arena Națională la Euro 2020, Franța – Elveția, a adus audiențe excelente pentru postul Pro TV și a devenit lider din acest punct de vedere în ierarhia partidelor de la turneul final.

Eliminarea șocantă a reprezentativei Franței, care a în timpul regulamentar a condus cu 3-1, a fost urmărită din fața televizoarelor de peste două milioane de români. Este singura partidă de la Euro 2020 care trece de media de 2.000.000 de telespectatori.

FANATIK a fost prezentă pe Arena Națională și a trăit la cote maxime partida de excepție oferită de reprezentativele Elveției și Franței. Așa că vă împărtășim  cele mai frumoase imagini de la meciul care a repus România pe harta fotbalului european.

ADVERTISEMENT