Sport

Șeful galeriei Rapidului, supărat pe jucătorii care au petrecut în club după eșecul de la Iași: „Incredibil!”

Liviu Ungurean, liderul Peluzei Nord, a aflat de la Fanatik că jucătorii Rapidului au „sărbătorit” într-un club de fițe înfrângerea cu Poli Iași. Reacția ultrasului.
25.02.2024 | 16:34
Seful galeriei Rapidului suparat pe jucatorii care au petrecut in club dupa esecul de la Iasi Incredibil
Alexandru Albu și Andrei Borza au șocat conducerea clubului după ce au petrecut în club la Iași. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Șeful galeriei Rapidului a vorbit în FANATIK după ce jucătorii lui Cristiano Bergodi au pierdut în Copou, deși au condus cu 1-0. Suporterii i-au apostrofat pe jucători și i-au trimis la vestiar, însă ce a urmat i-a scos și mai tare din sărite.

Șeful galeriei Rapidului, șocat de ce au făcut jucătorii după 1-3 cu Poli Iași: „Foarte bine că au fost excluși din lot”

Suporterii „alb-vișinii” au trecut cu greu peste înfrângerea împotriva lui Poli Iași și au scandat: „Rușine să vă fie!”. Nu însă toți jucătorii lui Cristiano Bergodi s-au simțit lezați de mesajul fanilor.

ADVERTISEMENT

Alexandru Albu și Andrei Borza au decis să continue seara nefastă la un club de fițe din Iași. Cei doi mijlocași au uitat repede de înfrângere și de meciul slab pe care l-au făcut. Jucătorii au fost surprinși de mai multe persoane aflate în localul Fratelli, iar Albu a încercat să se ascundă atunci când a fost filmat cu telefonul mobil.

Imaginile apărute pe iamsport.ro au fost comentate și de „Bocciu”, liderul galeriei Rapidului, care și-a găsit cu greu cuvintele: „Incredibil! Ce să mai zic?! Doar că sunt prea supărat. Foarte bine că au fost excluși din lot. Suntem de acord cu decizia conducerii”, a spus Liviu Ungurean în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Jucătorii Rapidului au petrecut în club, în timp ce suporterii și-au petrecut noaptea pe drum 400 de km

Escapada jucătorilor Rapidului vine într-un moment în care Rapidul a pierdut locul doi în clasament, iar FCSB se poate distanța la 10 puncte de „alb-vișinii”, ceea ce l-a făcut pe Dan Șucu să se retragă din lupta la titlu.

Ba mai mult, în timp ce Alexandru Albu și Andrei Borza petreceau în club, cei peste 500 de suporteri ai Rapidului care au făcut deplasarea la Iași au făcut noapte albă în drum spre București cu autocarul, microbuzul, trenul sau mașinile personale. În total, 778 de kilometri în doar 24 de ore.

ADVERTISEMENT

Pe imagini se poate observa cu Andrei Borza, integralist în meciul cu Poli Iași, bea dintr-un pahar în care se pare că este o băutură alcoolică. De celalaltă parte, Alexandru Albu a fost înlocuit în meciul cu moldovenii în minutul 78.

Un milion de oameni așteaptă și-și doresc din suflet ca Rapid să ia titlul. 2.000 de suporteri au venit aseară, la Iași, ca să-I încurajeze și au pus suflet. Au plecat toți dezamăgiți, inclusiv eu. Dar nu pot înțelege și că pe doi jucători dintre jucătorii mei nu i-a durut eșecul. Asta are legătură cu dorința de a fi campion. Fără suflet, fără să te doară nu poți fi campion” – Dan Șucu, după Poli Iași – Rapid 1-3.

Andrei Borza a dezamăgit în tricoul Rapidului. Alexandru Albu mai are 4 luni de contract și e dorit de Mutu la CFR Cluj

Dan Șucu a plătit nu mai puțin de 800.000 de euro lui Gică Hagi pentru Andrei Borza, însă jucătorul în vârstă de doar 18 ani a dezamăgit în tricoul Rapidului. Evaluat la 1,5 milioane de euro, puștiul care poate juca fundaș stânga și mijlocaș stânga a jucat 19 meciuri pentru Rapid, a fost suspendat 2 etape după ce a văzut un cartonaș roșu și a reușit o singură pasă decisivă.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, Alexandru Albu nu a ajuns la o înțelegere cu Rapid pentru prelungirea contractului, iar închizătorul este dorit la CFR Cluj: „De săptămâna viitoare vom vorbi despre acest subiect, dar am și vorbit aseară cu președintele clubului și le-am spus să gestioneze ei știrea asta. Nu neg, dar nici nu confirm.

V-am spus, prefer să vorbesc de săptămâna viitoare. Eu n-am nicio treabă personal cu acest lucru. Sunt trei părți implicate: jucătorul și cele două cluburi. În rest, eu n-am treabă despre acest lucru”, a spus Adrian Mutu la FANATIK SUPERLIGA înainte de CFR Cluj – Rapid. „Briliantul” a recunoscut ulterior în cadrul emisiunii că îl dorește pe Albu la CFR.

„Avem un regulament de ordine interioară, iar ei erau în cantonament până în această seară. Avem un președinte, avem un antrenor și ei trebuie să ia o decizie. În cazul în care ei nu iau o decizie, clubul are acționari” – Dan Șucu, după ce Alexandru Albu și Andrei Borza au petrecut în club la Iași.

Alexandru Albu, șanse minime să mai continue la Rapid din vară

Această ieșire în decor a lui Alexandru Albu ar putea prevesti faptul că jucătorul nu va mai continua în Giulești la finalul acestui sezon. De altfel, Rapid a mai adus un slovac pe postul său, ceea ce l-a pus pe gânduri pe jurnalistul Cristi Coste la FANATIK SUPERLIGA: „Jakub Hromada ar putea fi mai mult o soluție de rezervă pentru că nu prelungește Albu, nu cum joacă Djokovic”. 

Despre acest lucru a vorbit și Dan Șucu: „Cel mai ciudat mi se pare cazul lui Albu, care se află în mijlocul negocierilor pentru prelungirea de contract. Acum, nu știu la ce se mai poate aștepta el de la noi.

Prefer ca investigația să o facă președintele și antrenorul și să ne anunțe ei ce decizie au luat, cel târziu în această seară. Pentru că nu pot să înțeleg că pe suporteri și pe mine ne doare sufletul, iar pe unii jucători nu”, a spus patronul Rapidului, conform gsp.ro.

Daniel Niculae a anunțat că cei doi jucători vor fi excluși din lot

Daniel Niculae a tăiat în carne vie, așa cum patronul Dan Șucu și-a dorit: „Cum să mai vedem aceste imagini… Da, sunt deja celebre. Nu aveau ce să caute în club! Erau în programul echipei, vor suferi consecințele. E un lucru foarte grav!

Nu aveau de ce să fie acolo! Ei trebuiau să fie la odihnă, la somn. Și dacă ar fi câștigat, tot nu ar fi avut ce să fie acolo.O să sufere acum dacă după înfrângere n-au suferit. Și dacă am fi câștigat la Iași, tot cu acceptul conducerii sau staff-ului ar fi putut merge în club. Tot în programul echipei erau. Asta e, vor suferi consecințele”, a fost prima reacție a oficialului conform iamsport.ro.

Nu aveau voie să facă așa ceva, erau în cantonament, au plecat fără să spună nimănui. Vor fi excluși din lot pe o perioadă nedeterminată și vor primi și o sancțiune financiară pe măsură, dar care va fi stabilită conform regulamentului de ordine interioară.

Este o lipsă de respect la adresa tuturor: a fanilor, a conducerii, a colegilor. Nu se poate să faci așa ceva, mai ales după ce pierzi un meci și știi că peste 3 zile joci o etapă intermediară! Dar, în primul rând, nu e admisibil să pleci din cantonament și să faci așa ceva!”, a spus președintelui Rapidului pentru gsp.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: