Sport

Simona Halep, replică acidă pentru Serena Williams: „A fost o frustrare personală!”

Simona Halep, replică neașteptată pentru Serena Williams. Cum a comentat reacția americanei după suspendarea pentru dopaj.
07.03.2024 | 23:10
Simona Halep replica acida pentru Serena Williams A fost o frustrare personala
Simona Halep, nouă replică pentru Serena Williams după ce și-a demonstrat nevinovăția. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Serena Williams a răbufnit după suspendarea Simonei Halep. Campioana noastră nu a uitat reacția americanei, iar odată cu ridicarea suspendării a venit momentul oportun să îi răspundă.

Simona Halep nu a uitat-o pe Serena Williams: „A fost o frustrare personală”

Simona Halep a pus-o la punct pe Serena Williams: „A fost o frustrare personală pentru că nu reuşea să câştige atunci. Ar fi fost un record. Fiecare scrie ceea ce simte. Nu judec pe nimeni, dar consider că este prea mare pentru acea postare”, a declarat campioana noastră la Antena 3 CNN.

ADVERTISEMENT

Fosta mare campioană a avut o reacție care a devenit virală pe Twitter imediat după ce Simona Halep a fost suspendată pentru patru ani: „8 e un număr mai bun”. Postarea a fost interpretată drept un afront la adresa jucătoarei noastre.

Fanii tenisului și analiștii de specialitate au interpretat că legenda tenisului feminin face referire la finala pierdută în fața Simonei Halep la Wimbledon în 2019. Pentru americancă ar fi fost al optulea titlu de Grand Slam cucerit la Londra, iar unii chiar au insinuat că și-ar dori să îi fie luat titlul româncei.

ADVERTISEMENT

Ba mai mult, Serena Williams a apreciat o postare în care jucătoarea Nicole Gibbs făcea acuzații grave la adresa Simonei Halep: „E o dezamăgire atât de mare când descoperi că jumătate dintre eroii tăi din tenis au trișat. E atât de frustrant și transformă sportul în ceva urât. Nu e o luptă corectă. Te întrebi câți mai sunt și câți trec neobservați (Cred că mulți)”.

Simona Halep i-a mai dat o replică Serenei Williams: „Jucătoarele care mă urăsc o fac pentru că le-am bătut”

Simona Halep s-a apărat după reacția surprinzătoare a Serenei Williams: „Cred că toată lumea are dreptul să mă judece, pentru că tribunalul a decis că este vina mea. Cineva mi-a spus azi că jucătoarele care mă urăsc o fac pentru că le-am bătut. Este greu să te concentrezi asupra tenisului.

ADVERTISEMENT

Trebuie să rămân sănătoasă. Este emoționant (n.r. să fie pe terenul de tenis). Când ești epuizat din punct de vedere emoțional, poți fi rănit fizic. Încerc să mă protejez, așa că voi continua să merg la sală pentru a rămâne în formă”, spunea sportiva pentru FOS.

Halep a fost apărată și de către Jon Wertheim, jurnalist specializat pe tenis la Sports Illustrated: „Nu ar fi o problemă să le luăm titlurile dopaților. Asta se întâmplă deja în mai multe sporturi. Dar trebuie să există dovezi clare ale vinovăției. Ceea ce nu este valabil în acest caz.

ADVERTISEMENT

La acest moment, nu există niciun indiciu și nicio dovadă care să poată susțină posibilitatea ca Simona Halep să fi fost dopată în 2019”, a mai spus jurnalistul american.

ADVERTISEMENT