Sport

Simona Halep, zâmbitoare în așteptarea verdictului de la TAS. Alături de cine s-a pozat

Simona Halep se află în așteptarea deciziei de la TAS în ceea ce privește suspendarea sa pentru dopaj și se relaxează alături de prieteni.
02.03.2024 | 12:43
Simona Halep zambitoare in asteptarea verdictului de la TAS Alaturi de cine sa pozat
Simona Halep se află în așteptarea deciziei de la TAS în ceea ce privește suspendarea sa pentru dopaj și se relaxează alături de prieteni. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Dubla campioană de Grand Slam a fost audiată timp de 3 zile în procesul de dopaj și speră ca Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne să-i micșoreze suspendarea de 4 ani dictată în prima fază de ITIA.

Simona Halep se relaxează înaintea verdictului de la TAS

Până va primi verdictul de la TAS, Simona Halep nu are altceva de făcut decât să se relaxeze în compania apropiaților, să se bucure de sosirea primăverii și să rămână optimistă că se va putea întoarce cât mai repede pe terenul de tenis.

ADVERTISEMENT

La o zi după ce a postat o imagine cu noul său look, fostul lider al clasamentului mondial a urcat pe Instagram o fotografie în care apare alături de buna sa prietenă, Georgiana Herda.

Cele două au profitat de vremea bună de afară și s-au pozat zâmbind și cu ochelari de soare la ochi. Georgiana Herda este foarte apropiată de sportivă, fiind și președintele ”Fundației Simona Halep”.

ADVERTISEMENT
Simona Halep verdict TAS
Simona Halep, împreună cu buna sa prietenă Georgiana Herda. Sursă foto: Instagram@simonahalep

Halep a dat în judecată firma care a produs suplimentul

Până la aflarea sentinței de la TAS, Simona Halep a hotărât să dea în judecată compania canadiană care a produs suplimentul nutritiv și care, în opinia ei, a dus la suspendarea sa pe 4 ani pentru dopaj.

Fostul lider WTA cere daune de peste 10 milioane de dolari de la Quantum Nutrition, care operează sub numele de Schinoussa Superfoods, după ce a fost depistată pozitiv la US Open 2022 cu Roxadustat, medicament folosit adesea de persoanele cu anemie.

ADVERTISEMENT

Românca este de părere că neglijența companiei și afirmațiile false că suplimentul era legal i-au afectat cariera și i-au provocat umilință. Halep, care a intentat procesul la un tribunal din New York, cere și daune punitive.

Simona Halep a fost audiată la TAS în perioada 7-9 februarie în cazul de dopaj în urma căruia a fost suspendată 4 ani din tenis. La 10 zile distanță de la încheierea audierilor, TAS a precizat pentru FANATIK că o dată privind publicarea verdictului nu este încă disponibilă.

ADVERTISEMENT

Ion Țiriac a adus acuzații fără precedent în cazul de dopaj al Simonei Halep. Omul de afaceri a afirmat că proba de sânge, în urma căreia româncei i s-au descoperit ”nereguli” în pașaportul biologic, nu ar fi trebuit luată în calcul.

ADVERTISEMENT