Sport

Situația indisponibililor pentru FCSB în partida cu Sepsi. Ce se întâmplă cu cei trei jucători menționați de Charalambous

Elias Charalambous a anunţat că mai are doar doi jucători indisponibili înaintea meciului pe care FCSB îl are cu Sepsi OSK.
16.03.2024 | 16:10
Situatia indisponibililor pentru FCSB in partida cu Sepsi Ce se intampla cu cei trei jucatori mentionati de Charalambous
Elias Charalambous a anunţat că mai are doar doi jucători indisponibili înaintea meciului pe care FCSB îl are cu Sepsi OSK. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

”Roș-albaștrii” au pornit în play-off cu 4 puncte avans față de Rapid și 5 față de CFR Cluj, dar își pot mări diferența în clasament după ce giuleștenii au pierdut acasă cu Farul Constanța.

FCSB, doi indisponibili pentru meciul cu Sepsi

În conferința de presă premergătoarea partidei FCSB – Sepsi, din prima etapă a play-off-ului din SuperLiga, antrenorul Elias Charalambous a vorbit despre jucătorii indisponibili pe care îi are pentru acest joc.

ADVERTISEMENT

”Îl aveam doar pe Pantea indisponibil. Mai este Denis (n.r. – Denis Haruț) care a revenit, dar nu este pregătit să facă parte din lot în această săptămână. Și vom vedea situația lui Radaslavescu. S-a antrenat bine ieri, dar vom vedea și astăzi ce se întâmplă cu el”, a delcarat Charalambous.

După ce Vlad Chiricheș a revenit în lot la meciul cu Rapid, FCSB a reușit să-l recupereze și pe Denis Haruț. Fundașul adus de la FC Botoșani s-a accidentat în cantonamentul de iarnă al ”roș-albaștrilor”.

ADVERTISEMENT

După perioada de pauză pentru jocurile echipei naționale, care vor începe săptămâna viitoare, Elias Charalambous îl va putea avea la dispoziție și pe Haruț. Jucătorul poate să fie o opțiune pentru echipa de start în play-off, având în vedere problemele în defensivă cu care s-a confruntat liderul din SuperLiga în meciul cu Rapid.

Fundașul central în vârstă de 25 de ani nu a mai jucat într-o partidă oficială din decembrie 2023. În acest sezon al SuperLigii, Haruț a bifat 8 partide oficiale pentru FCSB, fără să reușească să înscrie.

ADVERTISEMENT

Charalambous recunoaște că eșecul cu Rapid a durut

Antrenorul Elias Charalambous crede că înfrângerea dură suferită de echipa sa în derby-ul cu Rapid i-a trezit pe jucători înaintea meciului cu Sepsi, programat duminică, 17 martie, de la ora 21:00, pe Arena Națională din București.

”Este primul nostru meci în play-off. E ca un mic turneu, 10 meciuri, o luăm meci cu meci. Începem cu Sepsi și trebuie să avem reacție pentru a lua cele trei puncte. Vrem să câștigăm indiferent de adversar, sunt sigur că jucătorii vor avea reacție după eșecul cu Rapid.

ADVERTISEMENT

Nu zburăm atunci când câștigăm meciuri și nu plângem atunci când pierdem. Desigur, rezultatul cu Rapid ne-a durut. Dar programul nostru a fost la fel ca în fiecare săptămână. E fotbal, e normal să pierzi și să câștigi meciuri”, a spus cipriotul.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 2,32 este cota pentru „ambele marchează și sub 4,5 goluri” la meciul FCSB - Sepsi