Sport

Sorana Cîrstea – Petra Kvitova 5-7, 4-6 în semifinala Miami Open 2023. Sorana ratează finala! A avut mingi de set, dar jocul ei s-a prăbușit din acel moment! Video

Sorana Cîrstea a fost învinsă în semifinale la Miami de Petra Kvitova, scor 5-7, 4-6. Românca a avut două șanse de a închide primul set, dar le-a ratat. Apoi a scăzut nivelul.
01.04.2023 | 00:43
Sorana Cirstea  Petra Kvitova 57 46 in semifinala Miami Open 2023 Sorana rateaza finala A avut mingi de set dar jocul ei sa prabusit din acel moment Video
Sorana Cîrstea - Petra Kvitova LIVE stream ora 22:00 în semifinala Miami Open 2023. Pentru prima finală de Masters din carieră. Foto: World Tennis.com
ADVERTISEMENT
31-03-2023
19:57

Sorana Cîrstea - Petra Kvitova 5-7, 4-6. Video

Sorana Cîrstea este eliminată în semifinale la Miami după 5-7, 4-6 cu Petra Kvitova. A avut două mingi pentru a închide primul set. Le-a ratat, iar jocul nu a mai mers din acel moment.

Vezi cele mai importante puncte ale partidei

5-7, 4-6. Kvitova își face serviciul și e în finală.

5-7, 4-5. Game Sorana, care rămâne în meci.

5-7, 3-5. Kvitova e la un game de finală.

5-7, 3-4. Game Sorana.

5-7, 2-4. Kvitova servește perfect.

5-7, 2-3. Game Sorana, care continuă să spere

5-7, 1-3. Kvitova își face serviciul.

5-7, 1-2. Game Sorana.

5-7, 0-2. Game Kvitova.

5-7, 0-1. Kvitova face un nou break

Sorana Cîrstea pierde primul set cu Kvitova după ce a avut 5-3 lu 40-15

5-7. Kvitova își face serviciul și câștigă primul set.

5-6. Sorana își pierde iar serviciul, acum Kvitova va servi pentru set.

5-5. Kvitova trimite setul în prelungiri.

5-4. Sorana a avut două mingi de set dar își pierde serviciul în cele din urmă.

5-3. Kvitova își ține serviciul.

5-2. Sorana revine de la 0-30 și își face serviciul.

4-2. Sorana face break după un game foarte lung.

3-2. Game reușit de Sorana.

2-2. Kvitova salvează și ea minge de break și își face serviciul.

2-1. Sorana a salvat minge de break și revine la conducere.

1-1. Kvitova își face și ea serviciul.

1-0. Sorana începe excelent cu serviciul.

 

31-03-2023
19:02

Semifinala Sorana Cîrstea - Petra Kvitova va începe după ora 22:45

Meciul dintre Sorana Cîrstea și Petra Kvitova, din semifinalele feminine ale Mastersului de la Miami, va începe cu întârziere de aproximativ 45 de minute față de ora de start anunțată inițial.

Motivul este acela că meciul programat înainte pe terenul principal de la „Hard Rock Stadium” din Miami Gardens, semifinala masculină dintre rușii Daniil Medvedev și Karen Khachanov, a intrat în set decisiv.

Meciul Sorana Cîrstea – Petra Kvitova are loc vineri, 31 martie, cu începere de la ora 22:00, în cadrul celei de-a doua semifinale a turneului Masters de 1000 de puncte Miami Open 2023. Prima finalistă este câștigătoarea de la Indian Wells, kazaha Elena Rybakina, care a învins-o pe americanca Jessica Pegula în două seturi, 7-6, 6-4.

Unde se joacă meciul Sorana Cîrstea – Petra Kvitova, în semifinala Miami Open 2023

Întâlnirea Sorana Cîrstea – Petra Kvitova se dispută vineri, 31 martie, de la ora 22:00, ora României (15 ora Americii) pe terenul principal de la „Hard Rock Stadium” din Miami Gardens, în a doua semifinală a puternicului turneu Masters de 1000 de puncte Miami Open 2023. Ca și la precedentul meci, din sferturi, unde Sorana a învins neașteptat de clar locul 2 mondial, Aryna Sabalenka, în două seturi, vor fi foarte mulți români în tribune, pentru a o încuraja pe compatrioata lor.

ADVERTISEMENT

Este pentru a doua oară în carieră când Sorana Cîrstea, jucătoarea de 32 de ani din Târgoviște, reușește să ajungă în semifinala unui turneu de tip Masters de 1000 de puncte. Prima dată s-a întâmplat exact cu un deceniu în urmă, la Toronto, dar românca nu a avut nici o șansă în fața fenomenalei pe atunci Serena Williams.

„Petra e atât de bună, e o jucătoare grozavă. Suntem de aceeași vârstă, ne cunoaștem bine și am jucat de multe ori împreună. Am mult respect pentru ea.” – SORANA CÎRSTEA

Cine transmite la TV partida Sorana Cîrstea – Petra Kvitova

Partida Sorana Cîrstea – Petra Kvitova se joacă vineri, 31 martie, de la ora 22:00, ora României, pe terenul principal de la „Hard Rock Stadium” din Miami Gardens în semifinala a doua a Mastersului de 1000 de puncte Miami Open 2023. Ea va fi televizată în direct și în exclusivitate numai pe canalul Digi Sport 2. O mai puteți viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

În ultima zi a lunii martie va fi o vreme foarte frumoasă la Miami, fără nicio amenințare a vreunui nor de ploaie, așa cum s-a întâmplat cu 48 de ore în urmă, când sfertul Petra Kvitova – Ekaterina Alexandrova a fost amânat 24 ce ore din cauza precipitațiilor. Maxima zilei va fi de 27 de grade, exact la ora partidei, iar umiditatea în limitele acceptabilității, undeva la 65 la sută.

Cine este Petra Kvitova, adversara Soranei Cîrstea în semifinala Miami Open 2023

Petra Kvitova, jucătoare din Cehia, care pe 8 martie a împlinit 33 de ani, este o bună prietenă a Soranei Cîrstea, cele două chiar făcând câteva antrenamente comune înainte de a începe Miami Open 2023 pe terenurile de la Miami Gardens. Spre deosebire de Sorana, Petra, cu o avere estimată la 34 de milioane dolari, are 29 de succese în turnee WTA, dintre care două de Grand Slam la Wimbledon, în 2011 și 2014 și o finală la Australian Open în 2019. A mai câștigat Trofeul Campioanelor în 2011.

ADVERTISEMENT

În 2016, Kvitova, fiica primarului din localitatea Bilovec, regiunea Moravia și Silezia, acum stabilită la Monte Carlo, a trecut prin cel mai traumatizant moment din viață, când a fost atacată în propria casă din Prostejov de un criminal, Radim Zondra, cu scopul de a fi jefuită. S-a ales cu răni serioase la mâna stângă luptându-se cu atacatorul, care avea un cuțit.

Din fericire, nu i-a fost sencționat nici un nerv și s-a putut recupera. Zondra a fost condamnat în 2018 inițial la opt ani de închisoare, pentru ca apoi, în 2019, după apelul făcut de avocații jucătoarei sentința, sentința să fie mărită la 11 ani.

ADVERTISEMENT

„Este frumos să înfrunți o jucătoare care este într-o formă bună., la fel ca mine. Cu siguranță că va fi o partidă foarte frumoasă. Ne-am mai întâlnit de-a lungul anilor la mai multe turnee. Ne-am și antrenat împreună înainte aici (n.r.- la Miami) ca turneul să înceapă. Este un lucru extraordinar că o sportivă de peste 30 de ani ca Sorana joacă așa de bine. Este un lucru plăcut. Sunt fericită pentru ea, pentru forma bună pe care o arată pe teren. Cu siguranță că va fi plăcut să jucăm din nou una împotriva celeilalte” – PETRA KVITOVA

Cote la pariuri la semifinala Sorana Cîrstea – Petra Kvitova

Sorana Cîrstea a fost în fiecare meci jucat la Miami pe post de outsider și încă la diferențe destul de mari și cu siguranță așa va fi și dacă va reuși să ajungă în finală, pentru că Elena Rybakina va fi marea favorită la trofeu. Acum, însă, este meciul în care deși are  doua șansă, cotele sunt mult mai echilibrate. Kvitova are 1,75 la victorie, Sorana 2,10. Un set Kvitova valorează 1,30, iar un set Cîrstea 1,50.

Cele două jucătoare s-au întâlnit până acum de zece ori. Cehoaica este în avantaj cu scorul de 6-4, dintre care două succese au fost reușite la turneul ei favorit de Grand Slam, la Wimbledon. În cazul Sorane,i două reușite consecutive s-au produs pe hardul de la Australian Open, în 2021 și 2022.

ADVERTISEMENT