Sport

Sorina Grozav, răspuns dur pentru vedeta Cristina Neagu. ”Nu mi se pare normal”

Sorina Grozav nu a menajat-o pe vedeta Cristina Neagu la ”Suflet de rapidist” pentru gestul făcut la adresa fanilor giuleșteni în timpul unui meci din sezonul trecut.
09.11.2023 | 09:15
Sorina Grozav raspuns dur pentru vedeta Cristina Neagu Nu mi se pare normal
Sorina Grozav nu a menajat-o pe vedeta Cristina Neagu la ”Suflet de rapidist” pentru gestul făcut la adresa fanilor giuleșteni în timpul unui meci din sezonul trecut. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

În meciul direct de handbal feminin pe care Rapid l-a avut cu CSM București în februarie, Neagu a avut gesturi obscene la adresa galeriei rivale. Fanii giuleșteni au reacționat vehement și au înjurat-o pe tot parcursul jocului.

Cristina Neagu, atacată de Sorina Grozav

În cea mai recentă ediție a emisiunii ”Suflet de rapidist”, handbalista Sorina Grozav s-a arătat indignată de gesturile făcute la acel moment de Cristina Neagu și a mărturisit că între ele nu există niciun fel de prietenie.

ADVERTISEMENT

”Suntem colege și atât. Nu vreau să comentez acel scandal cu semnele arătate galeriei Rapidului. Este treaba ei, dar mie mi se pare un gest urât față de suporteri. Chiar dacă sunt suporterii echipei adverse. Nu mi se pare normal.

Nu am avut niciodată tentația să fac un astfel de gest. Pe mine nu mă interesează să mă iau cu ei la harță sau să fac astfel de gesturi. Eu arăt pe teren ceea ce pot să fac și cred că asta este cea mai mare lovitură pentru ei”, a declarat Sorina Grozav, la ”Suflet de rapidist”.

ADVERTISEMENT

Dragomir, de partea Cristinei Neagu

”Războiul” dintre ultrașii din Giulești și căpitanul echipei naționale de handbal feminin a României a născut discuții aprinse, părerile fiind împărțite. La emisiunea ”Profețiile lui Mitică”, Dumitru Dragomir a considerat comportamentul fanilor inacceptabil.

”N-am fost de acord cu treaba aceasta. Este ceva de neînțeles. Pentru că șefii galeriei, îi cunosc pe amândoi, sunt băieți așezați. Și greu jignesc pe cineva. Eu i-am cunoscut și sunt jos pălăria!

ADVERTISEMENT

Cred că cineva care n-are tangențe cu conducerea galeriei a dat tonul. Și știți cum e, omul este ca oaia. Mediul de turmă. Cum să o jignești pe ea, pe Halep. Cum să le jignești. Pe doamnele noastre toate, de la canotaj, de la atletism, tenis. Sunt niște doame, nu poți să le treci prin față”, a spus Dragomir.

La acel moment, CSM București a postat pe pagina oficială de Facebook un amplu comunicat prin care le dă replica celor de la Rapid și în care a precizat că în spațiul public au fost lansate o serie de idei care nu sunt adevărate.

ADVERTISEMENT

”Suflet de rapidist” este live pe FANATIK.RO în fiecare zi de marți, de la ora 13:30 și în reluare, pe Facebook și Youtube, de la ora 17:30, joi. Emisiunea este moderată de Robert Niță și Lucian Ionescu.

Sorina Grozav pune tunurile pe Cristina Neagu

ADVERTISEMENT