Fotbal intern

Staff-ul naționalei îl acuză pe Florinel Coman: „Era accidentat, dar nu ne-a spus!”

14.04.2021 | 21:33
Stafful nationalei il acuza pe Florinel Coman Era accidentat dar nu nea spus
ADVERTISEMENT

Nicolae Dică a vorbit despre accidentarea suferită de Florinel Coman la partida dintre România și Macedonia de Nord, iar secundul lui Mirel Rădoi susține că fotbalistul FCSB-ului venise cu o problemă, pe care nu a anunțat-o.

Dică a precizat că „tricolorii” nu s-au antrenat niciodată pe un teren sintetic și din cauza acestuia să se fi accidentat fotbalistul FCSB-ului, așa cum a afirmat Victor Becali.

ADVERTISEMENT

Nicolae Dică a continuat și a recunoscut că abia după accidentarea din meciul cu Macedonia de Nord, staff-ul României a aflat că Florinel Coman a avut o problemă mai veche, despre care nu a vorbit cu nimeni, iar aceasta a recidivat tocmai în disputa „tricolorilor”. FANATIK a prezentat în exclusivitate cauzele decăderii preferatului lui Gigi Becali

Florinel Coman, acuzat de staff-ul echipei naționale

Nicolae Dică a vorbit despre accidentarea lui Florinel Coman și a șocat pe toată lumea când a spus că extrema FCSB-ului venise cu o accidentare mai veche, însă nu a anunțat pe nimeni, iar Mirel Rădoi a aflat de problema respectivă abia după meciul cu Macedonia de Nord:

ADVERTISEMENT

„Am râs când am auzit că s-a accidentat Coman de la un teren sintetic de la națională. Nu ne-am antrenat deloc pe terenuri sintetice.

Dar și dacă ne-am fi antrenat pe un sintetic, să spunem că era frig și preferam asta, din 25 de jucători, doar el s-ar fi accidentat, cu ce e vina noastră”.

ADVERTISEMENT

Florinel Coman va rata tot sezonul din cauza accidentării, iar FANATIK a anunțat în exclusivitate informația.

„Coman era accidentat înainte să vină la națională!”

Nicolae Dică precizează faptul că Florinel Coman s-a accidentat la meciul echipei naționale din cauza unei recidive, despre care nu a vorbit cu nimeni din staff-ul României:

ADVERTISEMENT

„Coman era accidentat înainte să vină la națională. Noi am aflat abia după meciul cu Macedonia de Nord. Nu ne-a spus că e accidentat”.

„Nu era accidentat să nu poată să joace, dar de unde era să știm noi de ce accidentare avea el cu o săptămână-două înainte. El era ok, s-a antrenat normal, problema era mai veche”, a spus Nicolae Dică la TV TelekomSport.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 1,88 este cota pentru „FCSB câştigă Supercupa”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT