Sport

Startul bun al FCSB nu l-a convins pe Victor Pițurcă: ”Se vor duce și ei în jos”

FCSB are un start de sezon foarte bun și a pus deja 6 puncte avans față de CFR Cluj. Cu toate acestea, Victor Pițurcă nu se lasă prea ușor impresionat de jocul ”roș-albaștrilor”.
29.09.2023 | 22:22
Startul bun al FCSB nu la convins pe Victor Piturca Se vor duce si ei in jos
FCSB are un start de sezon foarte bun și a pus deja 6 puncte avans față de CFR Cluj. Cu toate acestea, Victor Pițurcă nu se lasă prea ușor impresionat de jocul ”roș-albaștrilor”. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Fostul selecționer al României a avut o reacție dură către șefii de la CSA Steaua. Tehnicianul este de părere că viitorul clubului nu sună foarte bine din cauza promisiunilor neonorate ale conducerii.

Victor Pițurcă nu e impresionat de FCSB

Făcând o scurtă analiză a primelor 10 etape desfășurate în SuperLiga, Victor Pițurcă este de părere că în ciuda faptului că au început bine campionatul, cei de la FCSB vor avea și ei perioade de recul și lupta se va anima la vârf.

ADVERTISEMENT

”Lupta la titlu se va da între aceleași echipe. FCSB, CFR, Craiova lui Rotaru, Farul. Totuși, e prematur să spunem că o echipă va avea câștig de cauză. A început FCSB-ul foarte bine, dar sunt sigur că va veni acea perioadă în care se vor duce și ei în jos și am motivele mele să spun acest lucru.

Nu e important cine va câștiga campionatul, ci ce se va întâmpla după. Muncă nu mai este, iar jucătorii sunt unii modești din alte campionate și nu ai cum să creezi o echipă bună, o echipă puternică cu care să te poți lupta în cupele europene”, a declarat Pițurcă, pentru Pro TV.

ADVERTISEMENT

După disputarea a 10 etape din SuperLiga, FCSB are un avans de 6 puncte față de CFR Cluj (care are un meci mai puțin disputat) și 7 puncte față de Rapid și Universitatea Craiova. Campioana en-titre Farul este abia pe locul 9, la 13 puncte în spatele ”roș-albaștrilor”.

De ce a refuzat Pițurcă să meargă la Voluntari

Victor Pițurcă a fost aproape să revină în fotbalul românesc. Dezvăluirea bombă a fost făcută în exclusivitate la MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ. Fostul președinte LPF, Dumitru Dragomir, a oferit toate detaliile de la negocieri.

ADVERTISEMENT

”Am participat la o discuție în urmă cu ceva timp. Nețoiu, zice, ‘băi Piți, hai antrenor la Voluntari. Ai echipă la Voluntari’. I-a promis că Nețoiu îi face tot. Pierduseră acasă cu Dinamo și erau înfierbântați.

(n.r. – Îi dădea Nețoiu 500.000 de euro?) Ușor, la pas! De la el îi dă. Zice Piți ‘Du-te bă cu banii tăi de aici. Am fost vultur toată viața o să fiu cioară că vrei tu?’”, a dezvăluit Dumitru Dragomir, în exclusivitate la MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ.

ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir consideră că Victor Pițurcă este cel mai bun antrenor din România, chiar peste Gică Hagi, și a explicat la MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ de ce fostul selecționer stă fără să antreneze în acest moment.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,35 este cota pentru „total goluri FCSB: sub 2,5” la meciul FCSB – U Cluj

ADVERTISEMENT