Fotbal intern

STEAUA. Scandal fără sfîrşit: ”Palmaresul e la mine, asta e DOVADA!” / ”Să arate contractul!”

UPDATE 18:50 / Florin Talpan, juristul Clubului Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti, a vorbit despre palmares, despre cedarea echipei dar şi despre ce ar trebui să facă FRF cu roş-albaştrii....
01.09.2015 | 19:00
STEAUA Scandal fara sfirsit Palmaresul e la mine asta e DOVADA  Sa arate contractul
ADVERTISEMENT

UPDATE 18:50 / Florin Talpan, juristul Clubului Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti, a vorbit despre palmares, despre cedarea echipei dar şi despre ce ar trebui să facă FRF cu roş-albaştrii. Tot acesta l-a acuzat pe Becali că minte pentru a duce în eroare suporterii.

STEAUA. ”L-am ruga pe domnul Gigi Becali să prezinte palmaresul. Actul prin care s-a cedat palmaresul. Acel înscris din care a citit Gigi Becali este statutul asociaţiei Steaua Bucureşti. Pe acest statut nu există semnătura reprezentanţilor CSA Steaua Bucureşti.  

ADVERTISEMENT

El a vrut să inducă în eroare, din nou, suporterii. 

Statutul nu este un înscris redactat de cele două părţi, adică şi de CS Steaua Bucureşti.

Dacă nu există un înscris cu semnături, merge pe vorbe?”, a comentat Talpan, la un post de televiziune.

STEAUA. ”Să facă dovada cesiunii palmaresului!”

”Steaua nu a fost cedată lui Gigi Becali. Nu există semnătura noastră. Aş vrea ca domnul George Becali să facă dovada cesiunii palmaresului. Palmaresul aparţine CSA Steaua Bucureşti, obţinut de sportivii clubului.

ADVERTISEMENT

N-a existat nici un act juridic prin care să se predea palmaresul”, a mai declarat juristul CSA Steaua.

”Găsim jucători la preţuri accesibile!”

”Intenţia lui de a da echipa este una foarte bună. Trebuie analizat însă, trebuie precauţie. Noi vrem să ne alegem jucătorii. Poate găsim jucători la preţuri accesibile şi poate găsim şi nişte sponsori care să ajute echipa. În funcţie de bugetul pe care-l vom avea, vom găsi soluţii”, a mai spus Florin Talpan.

ADVERTISEMENT

”FCSB ar trebui retrogradată. FRF ar trebui să facă asta. Este o altă echipă”, a încheiat Talpan.

************************************************************************************************************

ADVERTISEMENT

STEAUA. Gigi Becali a ţinut o conferinţă de presă la reşedinţa de pe Aleea Alexandru în care a motivat, cu acte, faptul că este patronul echipei.

STEAUA. Finanţatorul FCSB a precizat că sentinţa oferită de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie nu a făcut referire la palmaresul clubului, ci doar la siglă şi denumire.

Becali PREIA „lupii galbeni”, Capră CONFIRMĂ: „Se face, îl aştept!”

STEAUA. “Să nu mai spună cei de la Armată nimic, aduc actele şi citesc din ele. Uitaţi un pragraf: <Asociaţia Steaua Bucureşti continuă activitatea clubului Steaua Bucureşti care aparţine Armatei şi preia în întregime tradiţiile glorioase ale clubului>”.

STEAUA. Ministrul Apărării, ŢINTĂ pentru Becali! „Răspunde, BĂ!”

STEAUA. “Păi, mai este gloria la ei? Mai este tradiţia la ei? Eu cred că este clar, conform actelor, că am preluat gloria şi tradiţia. Eu am luat toate datoriile pe care Steaua le avea la ANAF şi Bancorex. M-am ţinut de cuvînt în privinţa tuturor aspectelor dintre Armată şi societatea mea”, a declarat Becali.

Boroi l-a susţinut pe Becali

STEAUA. Mai departe, Becali a dezvăluit că deţine o înregistrare video, pe lîngă acte, care probează că Gheorghe Boroi, actualul general al CS Steaua, a fost de acord ca vechea societate să se transforme în actuala societate, cea pe acţiuni. “A avut loc o Adunare Generală în care s-a format un act. Roşu, Boroi şi toată conducerea CSA au aprobat, în unanimitate,  această convenţie. Toţi au ridicat mîna atunci, acum au uitat toţi!”

„Urmează DESFIINŢAREA marelui club Steaua! Vine FA-LI-MEN-TUL!”

STEAUA. “Ce s-a aprobat atunci? În unanimitate s-a decis ca Fotbal Club Steaua Bucureşti SA să devină societate pe acţiuni. După care, în Adunarea Generală, se votează această tranzacţie: Fotbal Club Steaua Bucureşti SA va prelua, fără nici o altă formalitate, lotul din Divizia A, subrogîndu-se în toate drepturile Asociaţiei. Toate astea s-au făcut cu acte judecătoreşti”, a mai precizat Becali.

Motivul pentru care CS Steaua nu are palmaresul

STEAUA. Motivul pentru care conducerea FCSB este în continuare convinsă că le aparţine palmaresul vine din actele în jurul cărora s-a disputat procesul cu CS Steaua.

STEAUA. “Asta e cel mai important lucru din statut. Asociaţia Fotbal Club Steaua Bucureşti are ca atribute steag, emblemă şi imn propriu. Asta înseamnă că îmi fac emblemă proprie. Ce reiese? Că emblema nu atrage dupa sine tradiţia şi palmaresul. Înalta Curte a dat verdictul în privinţa emblemei, dar atît. Sigla nu face parte din patrimoniu, cum să o vîndă, nu are valoare contabilă, băi, cît îmi dau ca s-o folosesc şi eu… şi atît, e o reprezentare grafică şi atît, nu e în patrimoniu. Şi cu numele… Spune hotărârea judecătorească să schimbăm numele? Nu, spune să schimbăm sigla, atît”, a continuat Becali.

“Mai am să-mi iau 10 milione şi 8 jucători. Le dau Steaua cu 15 jucători”

STEAUA. “Eu am renunţat la banii pe care i-am dat, vreo 9 milioane de dolari atunci. Mai mult de-atît, am băgat un milion de euro capital social şi la înfiinţarea noii societăţi. Deci aveam 10 milioane plus datoriile de la AVAB, eu am dat toţi aceşti bani. Şi am renunţat la tot. Eu nu am luat nici un ban la Steaua. Acum e pe linia de plutire şi mai sînt banii ăştia 10 milioane de euro pe care-i mai am de luat. Că eu am împrumutat, am luat. Trebuie să-mi iau dividente, pentru că am plătit impozite pe dividente. Vreo două milioane de euro am plătit…”

STEAUA. “Dacă plec eu îmi iau jucătorii ăştia… Sînt opt jucători, îi ştiţi şi voi. Bine, sînt opt jucători şi doi portari, că am nevoie de portari. S-ar putea să fie şapte jucători şi doi portari. Le dau Steaua cu 15 jucători. Şi trebuie să le plătească cu taxe cu tot vreo 400.000 de euro salarii, cu impozite şi taxe cu tot. Deci 800.000 în două luni. Să ştie la ce se înhamă! Bine, este o combinaţie financiară pe care eu ştiu să o fac. Facem tot legal. Facem adresă la ANAF, la DNA, peste tot. Să pună ştampilă, că nu vreau eu să fac puşcarie, o să văd eu cum ca să fie totul legal, fără evaziune, fără nici o bubă de care să se ia DNA-ul”

“De unde să investească Olăroiu bani la Steaua?!”

STEAUA. “Oriunde merg eu, o să meargă şi Mirel, oriunde mă duc eu vreau să conduc eu, altfel nu merg, aşa sînt eu, aţi văzut împărat să fie condus? Mă bag la un club numai dacă acceptă să conduc eu. oriunde, şi la primărie, mă duc numai dacă conduc eu. Că d-aia nici nu am parteneri de afaceri. Bine, eu îmi asum şi riscurile, că trebuie să iau campionatul oriunde m-aş duce. Am văzut că s-a scris că Olăroiu a băgat bani la echipă… Cum să investească Olăroiu bani la Steaua?! Are vreo 20 de milioane de euro investiţi în case, terenuri, de unde să aibă bani? Credeţi că e aşa simplu? Mirel la fel, de unde să investească?”

 

 

ADVERTISEMENT