Sport

EXCLUSIV / Le-a adus TITLUL, acum aşteaptă TRANSFERUL: “VREAU la Steaua!”

STEAUA. Alexandru Tudorie, tînărul atacant al Oţelului, este, fără indoială, unul dintre personajele principale ale finalului de campionat, golul jucătorului moldovean, marcat la scorul de 1-0...
29.05.2015 | 16:19
EXCLUSIV  Lea adus TITLUL acum asteapta TRANSFERUL VREAU la Steaua
ADVERTISEMENT

STEAUA. Alexandru Tudorie, tînărul atacant al Oţelului, este, fără indoială, unul dintre personajele principale ale finalului de campionat, golul jucătorului moldovean, marcat la scorul de 1-0 pentru ardeleni, risipind şansele lui ASA Târgu Mureş la titlu de campioană.

STEAUA. Curtat insistent de Steaua în trecut, aşa cum FANATIK.RO a anunţat în exclusivitate la începutul anului, Tudorie s-a confensat pentru FANATIK.RO în privinţa viitorului său şi, în special, despre posibilitatea de a evolua, din următorul sezon, în tricoul campioanei.

ADVERTISEMENT

“Îmi doresc să ajung la Steaua, nu îmi este teamă de concurenţă”, punctează Alexandru. Calm, cu o voce sigură. Nu emană nici o emoţie, nici un pic de teamă. “Asta e mentalitatea care face diferenţa între învingător şi învins”, adaugă puştiul care, la 19 ani, a decis cine face primul pas spre 30 de milioane euro.

STEAUA, ÎN LIGĂ! VEZI CAND ARE LOC TRAGEREA LA SORTI SI CARE SINT ADVERSARII CAMPIOANEI

STEAUA. La începutul anului, FANATIK.RO dezvăluia că între oficialii Stelei şi cei ai Oţelului s-au deschis negocierile în privinţa trecerii lui Alexandru Tudorie la Steaua. Totul s-a sistat după ce conducerea echipei de pe malul Dunării a anunţat că 300.000 euro este ultimul preţ pentru puştiul de 19 ani. Gigi Becali oferise pentru Tudorie 200.000 euro plus procent dintr-o vînzare ulterioară.

ADVERTISEMENT

“Ştiu că Steaua este interesată de mine, însă vom vedea după ce ne aşezăm la masa negocierilor şi este ceva concret. Clubul vrea bani în schimbul meu şi, din ce am discutat cu impresarul meu, am şi alte oferte din străinătate”, precizează Tudorie.

IMAGINI PENTRU ISTORIE! “IERI la Jilava, AZI campion”

“Concurez cu oricine de la Steaua”

STEAUA. Posibila trecere la formaţia care tocmai a cucerit cel de-al 26-lea titlu nu îl sperie pe jucătorul Oţelului, care precizează răspicat că o concurenţă cu Ţucudean şi, în cazul în care o să obţină prelungirea împrumutului la Steaua, Raul Rusescu, nu îl sperie pe Tudorie.

ADVERTISEMENT

SUPER PARTY STEAUA! VIDEO FABULOS

“Pentru mine nu contează că eu am 19 ani şi altul are 27-30 de ani. Are mai multă experienţă, dar am şi eu avantajele mele. Concurez cu oricine de la Steaua. Teama nu este bună pentru performanţă”, a fost încheierea făcută de Tudorie în legătură cu trecerea sa la Steaua.

Aroganţă plătită cu titlu 

STEAUA. Eroul finalului de campionat a dezvăluit un eveniment incredibil petrecut înainte de meciul cu ASA Târgu Mureş. “Nu aveam cum să jucăm în tricourile adversarei. Ne umileam, ne făceam de rîs! Ceea ce ne-a înrăit, ambiţionat a fost un mesaj oferit de unul dintre oficialii lui ASA Târgu Mureş. Acesta a venit şi ne-a transmis să jucăm în echipamentele lor că oricum ne bat cu trei-patru goluri diferenţă. Uite că nu s-a întîmplat aşa“, a declarat, în exclusivitate pentru FANATIK.RO, Alexandru Tudorie.

ADVERTISEMENT

400.000 de euro este cota lui Tudorie conform transfermarkt

4 goluri a marcat Tudorie pentru Oţelul în sezonul 2014/2015