Sport

Supărare mare în tabăra FCSB după victoria cu Farul. „Trebuia să fim mai șmecheri!” Exclusiv

FCSB s-a impus categoric pe terenul Farului, dar elevii lui Toni Petrea nu erau pe deplin fericiți. Supărarea a venit din faptul că doi jucători importanți ar putea rata meciuri importante în acest final de play-off.
27.04.2022 | 14:33
Suparare mare in tabara FCSB dupa victoria cu Farul Trebuia sa fim mai smecheri Exclusiv
FCSB. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Vicecampioana din Casa Pariurilor Liga 1 a câștigat fără drept de apel la Constanța, scor 4-0 și este în continuare la 2 puncte în spatele liderului CFR Cluj.

Jucătorii de la FCSB, supărați după victoria cu Farul

Chiar dacă sunt la mâna lor în lupta la titlu și au făcut o partidă aproape perfectă în fața Farului, FANATIK a aflat că jucătorii de la FCSB erau supărați la finalul întâlnirii de la Constanța din cauza faptului că cei care sunt la limita suspendării nu au luat cartonaș galben.

ADVERTISEMENT

”Trebuia să fim mai șmecheri”, se auzea din vestiarul ”roș-albaștrilor”. Doi jucători extrem de importanți din lotul lui Toni Petrea, Octavian Popescu și Florin Tănase, se află la un un singur avertisment de o suspendare.

Din informațiile FANATIK, fotbaliștii erau dezamăgiți de faptul că nu s-au gândit să încaseze un cartonaș galben la meciul cu Farul pentru a ispăși suspendarea la întâlnirea de acasă cu FC Argeș, din etapa a 7-a a play-off-ului, care este văzută ca o partidă mai lejeră.

ADVERTISEMENT

Tavi Popescu și Florin Tănase, în pericol să rateze derby-urile cu Universitatea Craiova și CFR Cluj

În aceste condiții, Octavian Popescu și Florin Tănase trebuie să fie foarte atenți la jocul împotriva piteștenilor, programat luni, 2 mai, de la ora 20:30, să nu fie avertizați, deoarece asta ar însemna că vor lipsi la meciul mult mai dificil din deplasare cu Universitatea Craiova.

O altă variantă de luat în calcul pentru fotbaliștii de la FCSB aflați în pragul suspendării este să caute cartonașul galben la întâlnirea din Bănie, să efectueze pedeapsa la partida din deplasare cu FC Voluntari și astfel să fie apți pentru ”finala” cu CFR Cluj din ultima etapă.

ADVERTISEMENT

Trupa lui Toni Petrea a fost dependentă de Octavian Popescu și Florin Tănase în acest play-off. Primul a adus puncte importante cu golurile sale decisive și cu pasele de geniu, iar căpitanul a reușit primul său hattrick din carieră în meciul cu Farul.

Probleme pentru Toni Petrea în linia defensivă

Îninatea partidei cu FC Argeș, FCSB se confruntă cu probleme în linia defensivă. Paulo Vinicius va reveni abia după meciurile echipelor naționale, Alexandru Crețu are șanse minime să mai joace în acest sezon, în timp ce Ionuț Panțîru are probleme mari în continuare și nu se știe când va reveni

ADVERTISEMENT

Așa cum FANATIK a anunțat, Paulo Vinicius a suferit o întindere în meciul din sezonul regulat cu Farul Constanța, iar accidentarea l-a făcut să rateze mai multe întâlniri. Elș se află pe ultima sută de metri a recuperării și va reveni în curând la antrenamente.

Fundașul stânga Ionuț Panțîru lipsește de un an de pe gazon după ce a fost accidentat din greșeală de coechipierul său, Adrian Șut, într-un meci cu Sepsi. Panțîru se pregătește de o nouă intervenție chirurgicală, a treia.

Florin Achim a fost transferat de FCSB în această iarnă, de la Academica Clinceni. Așa cum FANATIK  a anunțat, fundașul dreapta trebuia să debuteze în meciul cu Mioveni, dar s-a accidentat la antrenamente. Cel mai probabil, fotbalistul va putea fi folosit după pauza echipelor naționale.

Valentin Creţu, titularul postului de fundaş dreapta s-a accidentat la un antrenament şi va fi indisponibil în următoarele săptămâni. Jucătorul de 33 de ani a suferit o fractură la un deget de la picior în timpul uneiu ședințe de pregătire.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – FC Argeş: 1,42 este cota pentru „1x și peste 1,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT