Fotbal intern

Suporterii lui Dinamo nu vor să renunțe la acțiuni! Ce îi nemulțumește pe fani

14.08.2020 | 10:45
Suporterii lui Dinamo nu vor sa renunte la actiuni Ce ii nemultumeste pe fani
Suporterii echipei Dinamo București nu vor să renunțe la acțiunile pe care le dețin la club prin programul socios DDB. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Suporterii echipei Dinamo București nu vor să renunțe la acțiunile pe care le dețin la club prin programul socios DDB.

Gruparea din Ștefan cel Mare și-a schimbat înccepând de joi acționarul majoritar. Ionuț Negoiță a vândut partea sa unui grup de investitori spanioli care îl au în frunte pe Pablo Cortacero.

ADVERTISEMENT

Fanii ”câinilor” au evitat în ultima perioadă să faacă afirmații negative la adresa ibericilor pentru a nu pune în pericol tranzacția, dar sse pare că nu au încredere totală în noii acționari.

De ce nu vor să renunțe la acțiuni suporterii lui Dinamo

Conform gsp.ro, suporterii lui Dinamo nu au de gând să renunțe la acțiunile pe care le au la club, în ciuda faptului că s-a vehiculat varianta că investitorii spanioli urmează să achiziționeze și partea deținută de fani.

ADVERTISEMENT

Programul socios DDB deține 20 la sută din acțiunile lui Dinamo pentru care au creditat clubul cu 570.000 de euro, la care, conform actelor, ar trebui să se mai adauge alte 7,5 la sută din acțiuni pentru cei 150.000 de euro cu care s-a obținut licența grupării.

Decizia suporterilor de a nu vinde acțiunile deținute se leagă de faptul că Pablo Cortacero nu a avut nicio discuție cu conducerea DDB, ba mai mult chiar i-a evitat. În plus, fanii nu au fost invitați la negocierile dintre spanioli și Negoiță, deși există un memorandum prin care suporterii aveau exclusivitate la tratative.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă nu există un punct de vedere oficial, fanii ”câinilor” au lăsat să se înțeleagă că pot apela la proteste împotriva noului acționar majoritar dacă nu se va ține cont și de părerea lor. Prin acțiunile deținute la club, suporterii doresc să-l monitorizeze pe noul patron și să urmărească dacă acesta se vaa ține de promisiunile financiare făcute.

Din informațiile FANATIK, Gigi Mulțescu va fi înlocuit, el urmând să fie anunțat de către noul acționar majoritar despre acest aspect. Pablo Cortacero, noul șef, le-a spus transmis oamenilor lui Ionuț Negoiță că are un precontract semnat cu Cosmin Contra.

ADVERTISEMENT

FANATIK a mai aflat că reprezentantul firmei Belen International SA, care a cumpărat Dinamo, este în căutarea unui charter pentru a aduce la București jucătorii spanioli pe care-i dorește în tricoul ”câinilor”.

ADVERTISEMENT