Life

Survivor România 2022, ediția din 18 ianuarie. Războinicii au câștigat al treilea joc din Republica Dominicană

Survivor România 2022, ediția din 18 ianuarie, s-a încheiat cu victoria Războinicilor. Echipa albastră a câștigat primul joc exclusiv de recompensă, cu scorul de 10 la 7.
18.01.2022 | 22:18
Survivor Romania 2022 editia din 18 ianuarie Razboinicii au castigat al treilea joc din Republica Dominicana
Echipa albastră a câștigat primul joc exclusiv de recompensă. Sursă foto: Captură video Pro TV
ADVERTISEMENT
18-01-2022
20:19

Echipa albastră a câștigat al treilea joc de la ”Survivor România 2022”

Surprinzător sau nu, tribul Războinicilor a câștigat și cel de-al treilea joc din Republica Dominicană.

După o probă de forță, echipa albastră și-a adjudecat titlul de câștigătorii serii, cu scorul de 10 la 7. Faimoșii au pierdut, din nou, în fața adversarilor, lucru care îi face să nu primească recompensa, un coș plin cu fructe. 

18-01-2022
19:39

Meciul de marți seară este condus de Războinici

Pe traseul din Republica Dominicană, unde concurenților le-a fost testată forța, jocul pentru recompensă este condus de echipa Războinicilor.

Scorul dintre cele două echipe ale show-ului de supraviețuire este de 7 la 4.

18-01-2022
19:19

Echipele luptă pentru un coș cu fructe

După două victorii consecutive, fiind astfel scăpați de emoțiile consiliului de eliminare, Războinicii, echipă care a rămas fără un concurent, conduc lupta din Republica Dominicană.

A treia seară de supraviețuire a început cu un nou joc și cu nouă recompensă ce le va aduce câștigătorilor serii de marți un coș plin cu fructe.

La finalul ediției din 18 ianuarie 2022, telespectatorii vor afla care este echipa câștigătoare, dar și cine va pleca acasă. Primul punct a fost adus de Blaze, iar CRBL a marcat pentru echipa roșie primul său punct din competiție. 

18-01-2022
18:51

”Survivor România 2022” a dat startul ediției cu numărul trei

Războinicii și Faimoșii nu încep a treia zi în Republica Dominicană deloc bine. O ploaie torențială le-a făcut noaptea grea celor 24 de concurenți. Iar pe lângă vremea ploioasă, nici discuțiile nu au încetat.

În timp ce echipa roșie a continuat scandalul început cu o seară în urmă, în centru fiind Cătălin Zmărăndescu, echipa albastră a preferat să se bucure de victoria obținută și de neînțelegerile din grupul adversarilor.

Totodată, deja s-au format și tabere în echipa roșie. Cătălin Zmărăndescu a făcut echipă cu Elena Chiriac, spre nemulțumirea celorlalți coechipieri.

”Oamenii care se ameamănă se adună, sunt la fel, individualiști, de asta rezonează atât de bine. O spală la creier pe Elena”, a spus Emil Rengle despre cei doi.

Tânăra de 19 ani a intrat și în vizorul fetelor adversare, dar și a colegelor de echipă, Andreea Tonciu considerând-o ca fiind o persoană periculoasă.

Competiția sportivă de la Pro TV a ajuns în punctul în care va elimina unul dintre participanți, după ce meciul a fost pierdut în ediția trecută de echipa Faimoșilor.

Roxana Ciuhulescu, Cătălin Zmărăndescu și Xonia sunt cei trei concurenți care se află pe lista scurtă pentru eliminare. Cine va pleca în episodul de marți, 18 ianuarie 2022?

ADVERTISEMENT

Survivor România se vede Live Stream Online numai pe protvplus.ro și voyo.ro. Urmărește show-ul moderat de Daniel Pavel pentru a afla cine părăsește competiția din junglă.

Survivor România, episodul din 18 ianuarie 2022. Live Stream Online. Cine pleacă acasă

Cei trei concurenți propuși la primul consiliu de la Survivor România 2022 trebuie să demonstreze că merită să rămână în Republica Dominicană pentru a lupta pentru premiul cel mare.

ADVERTISEMENT

Echipa Faimoșilor este cea care va rămâne fără unul dintre concurenți, fosta prezentatoare de la ProMotor precizând că se aștepta să fie propusă de colegii săi.

„Mă așteptam pentru că sunt considerată veriga slabă a echipei. Am unele probleme de sănătate, dar sunt liniștită chiar dacă plec acasă.

ADVERTISEMENT

Dacă publicul mă dorește în competiție, rămân, dacă nu, mă întorc acasă, la familie”, a declarat Roxana Ciuhulescu, după ce a fost votată de colegii de echipă.

Survivor România 2022. Ce se întâmplă în ediția de marți, 18 ianuarie

Jocul pentru recompensă este unul dificil și care le pună concurenților forța la bătaie, cât și nervii. Meciul se desfășoară pe nisip, în timp ce disputele nu se lasă așteptate.

ADVERTISEMENT

Două echipe ambițioase au plecat pe drumul aventurii de la Survivor România 2022, în ediția de marți, 18 ianuarie, ieșind la iveală determinarea pe care o au unii dintre participanți.

Din păcate, unul dintre Faimoși este nevoit să-și facă bagajele pentru a se întoarce în România, anunț făcut de prezentatorul cunoscutului reality show.

„Pentru el Survivor România se încheie aici și acum, pe acest nisip fierbinte dominican. Vei merge acasă. Va fi un consiliu de eliminare”, spune Daniel Pavel.

Persoana care va părăsi competiția de la Pro TV va fi aflată începând cu ora 20:30. Cine să fie? Roxana Ciuhulescu, Cătălin Zmărăndescu sau Xonia?

ADVERTISEMENT