Life

Survivor Romania Live Video Online, 25 februarie. Cine sunt noii concurenți? O vedetă Pro TV, în echipa Războinicilor

25.02.2021 | 23:08
Survivor Romania Live Video Online 25 februarie Cine sunt noii concurenti O vedeta Pro TV in echipa Razboinicilor
ADVERTISEMENT

În episodul din această seară, 25 februarie 2021, telespectatorii vor avea parte de noi surprize la „Survivor România”, când îi vor putea urmări pe noii concurenți ai reality show-ului. O cântăreață celebră ar putea intra în luptă. 


UPDATE. Marius Crăciun este unul dintre noii concurenți ai show-ului de la Kanal D. Tânărul este câștigătorul ediției din 2019 a reality show-ului „Ferma”, difuzat la Pro TV. Este pasionat de artele marțiale și a practicat Judo timp de 12 ani.

ADVERTISEMENT

UPDATE. Szidonia Szasz este una dintre noile concurente de la Survivor România. Tânăra din Brașov ar fi trebuit să participe de la început în cadrul show-ului, dar a avut unele probleme de sănătate și a fost înlocuită cu Mellina.


Săptămâna trecută, Faimoasele Alexandra Stan și Simona Hapciuc cu fost eliminate. În cazul cântăreței din Constanța, a fost vorba despre noște probleme de sănătate din cauza cărora nu a mai fost aptă să participe la competiția sportivă.

ADVERTISEMENT

Echipele se reîntregesc, pentru că în această seară vom vedea nume noi la emisiunea de la Kanal D. Episodul de astăzi poate fi urmărit Live Video pe kanald.ro. Iată cine sunt concurenții care au avut curajul să se aventureze în lupta din jungla Dominicană.

Survivor Romania Live Video Online, 25 februarie. Cine sunt noii concurenți. O celebră cântăreață intră în joc?

În episodul din această seară, 25 februarie 2021, telespectatorii vor descoperi cine sunt noii participanți la cel mai dur reality show difuzat la momentul actual. Nume mari din lumea mondenă își vor face apariția în noul episod „Survivor România”.

ADVERTISEMENT

Potrivit click.ro, una dintre vedetele care va lupta în competiția de la Kanal D este Andreea Antonescu (38 de ani), fostă concurentă la „Ferma”, difuzat la Pro TV. Solista de la Andre a dispărut din lumina reflectoarelor și ar fi plecat săptămâna trecută în Republica Dominicană, conform sursei menționate.

Andreea Antonescu, Marius Crăciun
Andreea Antonescu și Marius Crăciun participă la Survivor România. Sursa foto: colaj Fanatik

Marius Crăciun este un alt nume care va apărea diseară, câștigător la „Ferma” în 2019 și concurent la „Ninja Warrior”, ambele difuzate la Pro TV. La fel ca în cazul cântăreței, nici el nu a putut fi contactat, pentru că participanții de la „Survivor” sunt privați de telefoane, care rămân la echipa de producție.

ADVERTISEMENT

Un alt concurent despre care se spune că va apărea în episodul de astăzi este un rival de-al lui Jador, fost concurent la show-ul matrimonial „Puterea Dragostei”. Este vorba despre cântărețul Alex Zănoagă, care a avut tensiuni cu manelistul în trecut.

Alex Zănoagă, fost concurent la Puterea Dragostei
Alex Zănoagă, fost concurent la Puterea Dragostei, intră în competiția Survivor România. Sursa foto: Kanal D

Elena Chiriac, fostă finalistă la „Ferma”, ar fi trebuit să vină în America de Sud pentru a participa la reality show-ul de la Kanal D, însă a renunțat cu puțin timp înainte de începerea filmărilor, din motive cunoscute doar de ea.

Faimoșii și Războinicii au fost încântați să afle că vor avea noi colegi, din moment ce stresul și oboseala le-au pus capac în ultima vreme. De altfel, Faimoșii au pierdut deja două concurente în ultimele episoade, așa că venirea altor persoane a fost primită cu entuziasm.

Eliminarea Simonei Hapciuc a stârnit multe reacții

Simona Hapciuc a fost eliminată în episodul de săptămâna trecută, lucru care a stârnit mai multe reacții din partea celorlalți concurenți. Colegii ei sunt revoltați că vedeta nu și-a luat la revedere de la ei, mai ales Sebastian Chitoșcă, care a spus că „la final a făcut o fază foarte urâtă”.

„Are ură în suflet, e un om răutăcios”, a fost remarca lui Jador în legătură cu fosta concurentă. Zanni este și el de părere că reacția Simonei nu a fost una tocmai potrivită: „Mulți vorbesc despre, hai să fim o echipă, dar s-a făcut o analiză de consiliu, apoi veniți voi cu becul, aprindeți becul, ca și când noi nu știam”.

Episodul de astăzi, 25 februarie, poate fi urmărit pe Kanal D sau Live Video pe kanald.ro, începând cu ora 20:00.

ADVERTISEMENT