Sport

Toamna plouă cu bani! 14 meciuri îți pot aduce în weekend aproximativ 13.000 de euro

Vine weekendul cu bani! Sâmbătă și duminică poți da lovitura la pariuri cu un bilet al cărui premiu este de aproximativ 62.500 lei.
08.09.2022 | 09:15
Toamna ploua cu bani 14 meciuri iti pot aduce in weekend aproximativ 13000 de euro
Toamna plouă cu bani! 14 meciuri îți pot aduce în weekend aproximativ 13.000 de euro. FOTO: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Super veste pentru pariori. În acest weekend dau năvală ofertele bogate și atractive, șansele de câștig fiind extrem de mari având în vedere meciurile interesante care sunt programate.

13.000 de euro, lovitura pe care ai putea să o dai în weekend la pariuri

15 lei, o nimica toată, aceasta este suma, care, la final de săptămână îți poate aduce un premiu de aproximativ 13.000 de euro cu biletul de pariuri pe care urmează să ți-l propunem. Chiar dacă poate părea fantezist, avem tot mai multe exemple de astfel de bilete care au ieșit câștigătoare.

ADVERTISEMENT

Tot ce îți trebuie este să ai inspirație și noroc, așa cum s-a întâmplat și în cazul altor jucători care au dat recent lovitura la pariuri, chiar și vara, când oferta evenimentelor sportive a fost mai săracă.

Pentru acest weekend, îți propunem o selecție de 14 meciuri, care oferă o cotă totală de 3,017.42, iar cu miza de doar 15 lei premiul ar putea fi unul generos, de aproximativ 62.500 de lei. Mai ales că vei avea parte și de bonusul pe care îl oferă Superbet, de peste 19.000 lei.

ADVERTISEMENT

Etapa din Premier League, la loc de cinste pe biletul de aproximativ 13.000 de euro

Evident, de pe bilet nu lipsesc meciurile din Premier League. Etapa a 7-a din campionatul englez poate contribui masiv la biletul de aproximativ de 13.000 de euro. Deschidem cu meciul de sâmbătă pe care îl joacă Manchester City, acasă, cu Tottenham. Vom merge pe varianta „1 & peste 1,5” goluri, care are la Superbet o cotă de 1,50.

Mergem și la cealaltă echipă din oraș, care joacă duminică, pe stadionul lui Crystal Palace. Manchester United vine după patru victorii consecutive, două fiind obținute în derby-urile cu Liverpool și Arsenal. Ne așteptăm la un nou succes al „diavolilor”, pronostic „2 solis” și cotă 2,10.

ADVERTISEMENT

bilet pariuri

Și nu uita nici de superoferta de la Superbet, pentru că bonusurile oferite cu generozitate îți pot mări substanțial câștigurile de pe biletele de pariuri.

1,72 este cota propusă pe biletul de 13.000 de euro de la derby-ul RB Leipzig – Borussia Dortmund

Tot în acest weekend am selectat și două meciuri foarte tari din Bundesliga. Ambele se joacă în ziua de sâmbătă. Este vorba despre Bayern Munchen – Stuttgart și RB Leipzig – Borussia Dortmund. La primul vom miza pe „1 & peste 3,5 goluri”, care are o cotă de 1,65.

ADVERTISEMENT

Derby-ul etapei a 6-a este însă RB Leipzig – Dortmund, unde vom miza pe „GG & peste 2,5 goluri”, cotă 1,72. Gazdele l-au demis pe antrenorul Domenico Tedesco, după eșecul din Liga Campionilor, scor 1-4, cu Șahtior Donețk.

bilet pariuri

Pauza de vară s-a terminat, marile campionate din Europa pronesc la un nou drum și e un moment ideal pentru a face profit la pariuri sportive. Iar super oferta venită de la Superbet este de neratat. E timpul să profiți și să faci bani cu care să-ți îndeplinești orice dorință.

Pe biletul cu ajutorul căruia poți câștiga aproximativ 13.000 de euro se mai găsesc meciuri din Serie A, LaLiga, Ligue 1, Cehia 1. liga, Eredivisie, Portugalia, Elveția și prima ligă a Belgiei. Iar super oferta venită de la Superbet nu trebuie omisă. E timpul să profiți și să faci avere cu care să-ți satisfaci orice poftă.

ADVERTISEMENT