Sport

“Tricolorele”, încrezătoare la ultimul antrenament înainte de România – Serbia! Cristina Neagu a apărut cu un bandaj uriaş pe genunchi. Foto şi video

FANATIK a participat la ultima şedinţă de pregătire a "tricolorelor" înainte de meciul cu Serbia. Atmosfera în lot este foarte bună, iar Cristina Neagu a făcut progrese faţă de precedentele antrenamente.
02.12.2023 | 18:32
Tricolorele increzatoare la ultimul antrenament inainte de Romania  Serbia Cristina Neagu a aparut cu un bandaj urias pe genunchi Foto si video
"Tricolorele", încrezătoare la ultimul antrenament înainte de România - Serbia! Cristina Neagu a apărut cu un bandaj uriaş pe genunchi. Foto
ADVERTISEMENT

România a debutat cu dreptul la Campionatul Mondial, reuşind să învingă Chile, scor 44-19. “Tricolorele” joacă duminică, de la ora 19:00, împotriva unui adversar de alt calibru, Serbia.

“Tricolorele”, încrezătoare la ultimul antrenament înainte de România – Serbia!

FANATIK a participat la ultima şedinţă de pregătire a “tricolorelor” înaintea meciului de duminică. Atmosfera din lot este foarte bună, handbalistele fiind încrezătoare că vor putea să îşi stabilească obiectivul.

ADVERTISEMENT

La fel cum ne-au obişnuit până acum, antrenamentele au început pe ritmuri muzicale, pentru partea de încălzire. Starea de spirit a fost bună, relaxată, fără să se simtă în aer tensiunea unui turneu final.

Imagini de la antrenamentul României

Cristina Neagu, bandaj mare pe genunchiul drept! Nu a intrat la antrenamentul de contact

Cristina Neagu a apărut la antrenament cu un bandaj mare pe genunchiul drept. Spre deosebire de celelalte şedinţe de pregătire, interul stânga a intrat puţin la joc. A făcut încălzirea cot la cot cu coechipierele.

ADVERTISEMENT
Cristina Neagu, alături de preparatorul fizic. Sursa: Fanatik
Cristina Neagu, alături de preparatorul fizic. Sursa: Fanatik

Chiar dacă a participat la o parte a antrenamentului, Cristina Neagu nu a intrat la partea de joc cu adversitate, semn clar că nu va fi aptă pentru meciul cu Serbia şi aproape sigur cu Danemarca.

Staff-ul naţionalei a fost foarte mulţumit de condiţiile de antrenament din sala din Sports Center Herning. De când a început competiţia, echipele nu au mai avut voie să efectueze şedinţe de pregătire în sala de joc.

ADVERTISEMENT
Imagini de la antrenamentul României. Sursa: Fanatik
Imagini de la antrenamentul României. Sursa: Fanatik

Selecţionerul va lua în lot toţi portarii cu Serbia!

Este foarte posibil ca selecţionerul să abordeze acest meci cu trei portari, după ce în meciul cu Chile a lăsat-o în tribune pe Iulia Dumanska. Astfel, sunt mari şanse ca în lotul cu Serbia să apară Dumanska, Hosu şi Ciucă.

Încălzirea portarilor

Evoluţia excelentă a Serbiei cu Danemarca a tras un semnal de alarmă în lotul nostru. Asta i-a făcut pe selecţionerul Pera şi pe jucătoare să abordeze meciul la maximum, tot lotul fiind conştient că de acum începe turneul cu adevărat pentru noi.

ADVERTISEMENT

România – Serbia se joacă duminică, de la ora 19:00 în Jyske Bank Boxen din Herning. “Tricolorele” au nevoie de o victorie pentru obiectivul ambiţios de a ajunge în sferturile de finală pentru că eventualele puncte obţinute cu Serbia merg cu noi în grupele principale.

Florentin Pera, alături de Eliza Buceschi. Sursa: Fanatik
Florentin Pera, alături de Eliza Buceschi. Sursa: Fanatik

FANATIK este la Campionatul Mondial de handbal feminin din Danemarca. În fiecare zi, pe site-ul nostru puteţi citi cele mai noi informaţii, interviuri şi reportaje de la Herning.

ADVERTISEMENT