Sport

Tripleta Messi – Mbappe – Neymar, aproape să se transforme în cvartet. PSG, pas decisiv pentru transferul lui Cristiano Ronaldo

Zvonurile că atacantul Cristiano Ronaldo nu va mai continua la Manchester United se înmulțesc, iar jurnaliștii au descoperit că PSG a făcut un prim pas în aducerea portughezului.
10.07.2022 | 13:18
Tripleta Messi  Mbappe  Neymar aproape sa se transforme in cvartet PSG pas decisiv pentru transferul lui Cristiano Ronaldo
Zvonurile că atacantul Cristiano Ronaldo nu va mai continua la Manchester United se înmulțesc, iar jurnaliștii au descoperit că PSG a făcut un prim pas în aducerea portughezului. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Starul de 37 de ani ar putea ajunge astfel să joace alături de marele său rival Lionel Messi, dar și de alte două mari vedete ale fotbalului actual: Kylian Mbappe și Neymar.

Cristiano Ronaldo, tot mai aproape de un transfer la PSG

Cristiano Ronaldo nu a fost prezent la reunirea lotului lui Manchester United la începutul săptămânii, iar englezii vorbesc despre o iminentă despărțire. Aceste zvonuri au făcut ca mai multe cluburi să se intereseze de transferul fotbalistului, ultima echipă intrată pe fir fiind PSG.

ADVERTISEMENT

Conform jurnalistului Pedro Almeida, noul director sportiv al parizienilor, Luis Campos, a avut un prim contact cu Jorge Mendes, agentul atacantului, în care au discutat despre o posibilă mutare pe Parc des Princes și condițiile financiare cerute de Ronaldo.

Deși s-a spus că șefii campioanei din Ligue 1 vor să schimbe strategia odată cu numirea ca antrenor a lui Christophe Galtier și să nu mai aducă vedete de talie mondială, se pare că atracția de a avea un cvartet format din Mbappe, Messi, Neymar și Ronaldo este mult prea mare.

ADVERTISEMENT

Chelsea, în pole position pentru transferul lui Ronaldo

Înainte ca PSG să apară pe lista posibilelor destinații pentru fotbalistul portughez care mai are un an de contract cu Manchester United, presa spaniolă dezvăluia că cinci mari cluburi sunt interesate de transferul lui Cristiano Ronaldo.

Bayern Munchen este una dintre formațiile care sunt cu ochii pe Ronaldo. Nemții au negat interesul pentru portughez, dar cel mai bun marcator din istoria Ligii Campionilor rămâne în atenția lor, având în vedere că Robert Lewandowski este pe picior de plecare. CR7 poate fi înlocuitorul perfect pentru super golgheterul polonez.

ADVERTISEMENT

Chelsea pare să aibă cele mai mari șanse să îl ”fure” pe Cristiano Ronaldo de la Manchester United. ”Albaștrii” au discutat deja cu impresarul Jorge Mendes, iar noul club al lui Todd Boehly este gata să îl facă pe atacantul în vârstă de 37 de ani să-i trădeze pe ”diavolii roșii”.

Barcelona încearcă și ea să îl determine pe lusitan să trădeze, având în vedere trecutul ”blanco” al lui Cristiano. În urmă cu câteva săptămâni, Jorge Mendes și Joan Laporta s-au întâlnit, dar, deocamdată, situația financiară a catalanilor e incertă și nu se știe dacă își pot permite un transfer precum cel al lui Ronaldo.

ADVERTISEMENT

Napoli și AS Roma sunt ultimele două formații care visează la CR7. De Laurentiis crede că transferul lusitanului ar fi unul istoric. Odată cu venirea lui Cristiano, napoletanii ar putea spera în sfârșit, cu adevărat, la primul titlu după 32 de ani de secetă. La polul opus, Jose Mourinho își vrea conaționalul pe Olimpico, cu care a mai lucrat la Real Madrid între 2010 și 2013.


  • (P) Cota NETBET pentru Clermont – PSG: 2,85 este cota pentru „peste 4,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT