Sport

Ultrașii FCSB-ului îi dau replica lui Cristi Balaj: „Așa sunt ei obișnuiți, să fure cu arbitrii”

Grupul Tornado 47 continuă războiul declarațiilor după victoria din Gruia și îi dau peste nas președintelui lui CFR Cluj, Cristi Balaj, și consideră că FCSB a fost echipa dezavantajată.
18.04.2022 | 17:35
Ultrasii FCSBului ii dau replica lui Cristi Balaj Asa sunt ei obisnuiti sa fure cu arbitrii
ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat în exclusivitate că jucătorii lui CFR Cluj au făcut scandal la vestiarele arbitrilor, la finalul meciului pierdut cu 1-0 în fața FCSB-ului. Cristi Balaj a fost cel mai vocal după meci și a contestat dur maniera de arbitraj a lui Istvan Kovacs.

Peluza Nord contraatacă după declarațiile lui Cristi Balaj: „A permis jocul tare, la intimidare și uneori la rupere al CFR-ului”

Galeria FCSB-ului consideră că echipa lor a fost dezavantajată de maniera de arbitraj a lui Istvan Kovacs, care a permis jocul dur al CFR-ului și reclamă patru cartonașe galbene doar în prima repriză: „Apropo de declaratiile lui Cristi Balaj, să se uite încă o dată la meci, dar așa sunt ei obișnuiți, să fure cu arbitrii. Cu un arbitraj slab spre foarte slab al lui Istvan Kovacs, care a permis jocul tare, la intimidare și uneori la rupere al CFR-ului, jucătorii Boateng (merita 2 galbene până în min. 26), Petrila, Bordeianu, Burca meritau galbene din prima repriză”.

ADVERTISEMENT

Ultrașii FCSB-ului savurează din plin victoria împotriva CFR-ului și consideră că jucătorii lui Toni Petrea au dominat partida de la început și până la finalul meciului:

„Din 8 au rămas 5. Din 5 au rămas 2 (n.r puncte). Cu un joc dominat cap-coadă de Steaua, atât în 11 versus 11, cât și în 11 versus 10, concretizat prin golul marcat de puștiul-minune, TAVI POPESCU. STEAUA a arătat că și-a învățat lecția și a venit la Cluj cu un singur gând, victoria”.

ADVERTISEMENT

Galeria FCSB a dominat fondul sonor pe un stadion arhiplin al lui CFR Cluj: „Am făcut legea în Gruia”

Gheorghe Mustață anunța în exclusivitate pentru FANATIK că Peluza Nord pregătește deplasarea la Cluj ca pe un meci mare, iar cei 820 de suporteri au dominat fondul sonor pe stadionul lui CFR:

„Și a fost obținută, fiind pe deplin meritată. Am jucat un fotbal foarte bun, pe terenul campioanei, nedându-i acesteia decât o singură ocazie de a marca față de cele 8, 9 ocazii de gol ale noastre (am avut 13 șuturi pe poartă)”.

ADVERTISEMENT

Noi, suporterii din Peluza Nord, ne-am văzut de treaba noastră, cântand și reușind să ne susținem echipa spre această superbă victorie meritată. Am făcut legea în Gruia, așa cum suntem obișnuiți.

Băieții ne-au simțit în spatele lor, au jucat cu o determinare așa cum vrem să îi vedem la fiecare meci. Determinare, ambiție, pasiune pentru culorile roș-albastre”, au transmis ultrașii FCSB-ului, din facțiunea Tornado 47, pe pagina oficială de Facebook.

ADVERTISEMENT

Declarația lui Cristi Balaj care i-a înfuriat pe ultrașii lui FCSB: „Probabil a fost influențat de presiunea care s-a pus pe el”

Cristi Balaj, președintele lui CFR Cluj, a tunat și a fulgerat la finalul meciului și a acuzat în termeni duri maniera de arbitraj a lui Istvan Kovacs:

„Eliminarea lui Susic a avut acoperire regulamentară să zicem. Dar îi doresc lui Istvan Kovacs să arbitreze o finală de Champions League și să văd dacă mai dă un asemenea cartonaș roșu în prima repriză.

Dar nu pentru acea eliminare suntem supărați. Ci pentru ceea ce s-a întâmplat până atunci. Dai un henț la Omrani la o fază la care mingea îl lovește în piept și oricum avea mâna la sol, nu se dădea henț conform regulamentului. Și îl oprești pe Petrila dintr-o acțiune foarte bună.

Și întrerupi jocul pentru niște faulturi dictate aiurea doar pentru că mieunau niște jucători de la FCSB. Probabil a fost influențat de presiunea care s-a pus pe el cu acele declarații”, a fost declarația care a încins spiritele.


  • (P) Cota BETANO pentru Farul – FCSB: 1,75 este cota pentru ”2 solist şi sub 5,5 goluri marcate”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT