Fotbal intern

Un campion cu Dinamo nu crede că e posibilă retrogradarea: ”E vorba de orgoliu!”

01.05.2021 | 11:39
Un campion cu Dinamo nu crede ca e posibila retrogradarea E vorba de orgoliu
ADVERTISEMENT

Campion cu Dinamo București, Cosmin Bărcăuan, nu crede că e posibilă retrogradarea ”câinilor” și consideră că victoria cu FC Voluntari i-a ajutat pe fotbaliști să depășească o perioadă foarte grea.

După o pauză de trei luni, Dinamo a câștigat primul meci în Casa Pariurilor Liga 1, 2-0 cu Voluntari, și a scăpat pentru moment de locurile direct retrograbile.

ADVERTISEMENT

Fostul internațional Cornel Dinu a avut un moment de sinceritate după victoria ”câinilor” și crede că lucrurile sunt mult mai grave la clubul din Ștefan cel Mare.

Retrogradarea lui Dinamo nu este luat în calcul de un fost campion

Fost campion cu gruparea ”alb-roșie”, Cosmin Bărcăuan nici nu vrea să se gândească la retrogradarea lui Dinamo și crede că jucătorii vor reuși să salveze situația și unul dintre cele mai mari cluburi dion România va rămâne în Liga 1.

ADVERTISEMENT

”Nu au voie! Acest club a pierdut prea mult în ultimii ani, ar însemna să renunțe de tot la mândrie. OK, Dinamo nu a mai luat trofee, campionat sau Cupă, n-a mai ajuns în Europa, nu mai zic de visul acela mare cu Champions League, dar acum să pice în B?! E vorba de orgoliu!”, a declarat Bărcăuan pentru gsp.ro.

”Eu cred că jucătorii s-au trezit la realitate, au depășit și o pasă de ghinion. Și eu am prins acea serie de 7 eșecuri la rând în 2003, dar la nici două luni am luat Cupa României cu Dinamo, apoi eventul în campionatul imediat următor”, a continuat el.

ADVERTISEMENT

Lupu trage un semnal de alarmă

”Fotbalul este imprevizibil, așa că să țină aproape de suporteri, să fie uniți cu toții și să se antreneze bine, pentru a avea șanse să învingă! Eu zic că, alături de fani, Dinamo se va salva”, a încheiat Cosmin Bărcăuan.

Chiar dacă victoria obținută contra Voluntariului a reaprins speranțele întregii suflări dinamoviste, lupta pentru evitarea retrogradării încă nu s-a încheiat. Acesta este mesajul cât se poate de ferm pe care Dănuț Lupu a ținut să-l transmită elevilor lui Dusan Uhrin, aflați pe loc de baraj înaintea celor cinci partide rămase de disputat din play-out-ul Ligii 1.

ADVERTISEMENT

Președintele clubului FC Viitorul, Gică Popescu, a oferit un interviu în exclusivitate pentru FANATIK înaintea meciului cu Dinamo în care a vorbit despre problemele de la cele două echipe. Fostul internațional a dezvăluit că a simțit presiunea pe pielea lui, în cariera de jucător, când îi tremura piciorul de teamă.

ADVERTISEMENT