Fotbal intern

Un câștigător al CCE, cuvinte dure pentru antrenorii FCSB: ”Probabil că pentru 10.000 de euro poți fi umilit”

30.06.2020 | 21:01
Un castigator al CCE cuvinte dure pentru antrenorii FCSB Probabil ca pentru 10000 de euro poti fi umilit
ADVERTISEMENT

Un câștigător al Cupei Campionilor Europeni a lansat cuvinte dure pentru antrenorii care au trecut pe la FCSB și au acceptat să fie umiliți de finanțatorul Gigi Becali.

Este știut faptul că latifundiarul din Pipera se implică în alcătuirea echipei și face schimbările în timpul meciurilor și din această cauză tehnicienii nu pot avea autoritate în vestiar.

ADVERTISEMENT

Ultimul căruia i se întâmplă acest lucru este Bogdan Vintilă, iar FANATIK a aflat că jucătorii au avut o reacție de revoltă în zilele dinaintea meciului de la Giurgiu, refuzând să iasă la unul dintre antrenamente.

Antrenorii trecuți pe la FCSB, criticați de un câștigător al CCE

Câștigător al Cupei Campionilor Europeni cu Steaua București în 1986, Gabi Balint, i-a criticat vehement pe antrenorii care au trecut pe FCSB sub comanda lui Gigi Becali și spune că aceștia știau de la început ce-i așteaptă.

ADVERTISEMENT

”Și-o merită toți, ei știu unde merg acolo. Probabil că prețul banilor e mai mare. Probabil că pentru 10.000 de euro poți fi umilit”, a declarat fostul internațional la emisiunea Digi Sport Special.

”Uite, ieri a fost schimbarea cu Petre. Toată lumea din fotbal a comentat că a fost o schimbare neinspirată. Și Petre, dar și jucătorii din teren, toți știu de unde a fost făcută, iar Vintilă trebuie să explice că a trebuit să aducă viteză și nu știu ce. A explicat bine după meci”, a spus Balint.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali s-a enervat după o nouă înfrângere a FCSB-ului în campionat, de data aceasta cu Astra Giurgiu, 2-3. Patronul vicecampioanei României a fost dezlănțuit la adresa jucătorilor săi, pe care nu s-a ferit să-i critice aspru.

Gigi Becali a anunțat că nu se gândește să îl demită pe Bogdan Vintilă, dar nu îi mai dă credit 100% antrenorului vicecampioanei României. Patronul FCSB-ului a dezvăluit că a purtat discuții cu Laurențiu Reghecampf despre o posibilă revenire la echipă, dar încă nu vrea să audă de alt antrenor.

ADVERTISEMENT

Finanțatorul FCSB consideră că Bogdan Vintilă nu are autoritate în fața jucătorilor și a mărturisit că se gândește să-l treacă pe Mihai Stoica pe bancă. Mai Mult, Becali a spus despre antrenorul său că ”este aerian și nu știe ce să mai zică”.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – FC Botoșani: 41,00 este cota pentru “1 pauză / 2 final”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: