Fotbal intern

Un fost oficial de la FCSB explică desele accidentări ale jucătorilor: ”Ghinion e când își rupe cineva piciorul”

21.06.2020 | 14:58
Un fost oficial de la FCSB explica desele accidentari ale jucatorilor Ghinion e cand isi rupe cineva piciorul
ADVERTISEMENT

Un fost oficial al clubului FCSB a explicat desele accidentări ale jucătorilor din lotul lui Bogdan Vintilă și nu crede că este vorba doar de ghinion.

Imediat după reluarea campionatului, mai mulți jucători ai FCSB-ului au devenit indisponibili din cauza accidentărilor și nu pot ajuta echipa în încercarea de a cuceri titlul.

ADVERTISEMENT

Pe rând, Iulian Cristea, Ionuț Panțîru, Aristidis Soiledis, Lucian Filip, Dragoș Nedelcu, Răzvan Oaidă și Florinel Coman s-au rupt, iar Vintilă a fost nevoit să improvizeze și să aducă în lot mai mulți juniori.

Desele accidentări de la FCSB sunt explicate de un fost oficial

Fostul oficial al celor de la FCSB, Narcis Răducan, a încercat să analizeze situația din exterior și să găsească explicații pentru numeroasele accidentări ale fotbaliștilor lui Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

”Nu știu dacă e ghinion. Pentru că ghinionul nu este când sunt foarte mulți. Ghinionul e când sunt unul sau doi, când își rupe cineva piciorul. Atunci e ghinion! Când sunt multe accidentări e ceva mai profund”, a declarat fostul director sportiv al ”roș-albaștrilor”.

”Nu e simplu să dai un verdict din exterior. Niciodată nu se aseamănă o problemă cu alta. E o muncă în echipă, în care trebuie conectate toate departamentele: sportiv și medical. În aceste condiții e mai ușor de gestionat o problemă”, a mai spus Răducan pentru gsp.ro.

ADVERTISEMENT

”Sunt probleme care s-au întâmplat și acum câteva luni, atunci s-au rezolvat. Tind să cred că problemele astea au venit și pe fondul pandemiei. În condițiile astea orice segment care nu e conectat așa cum trebuie dă rateuri”, consideră frostul oficial FCSB.

Narcis Răducan consideră că probleme cu accidentările sunt și la alte echipe, poate nu la fel de multe ca la FCSB, dar crede că ele sunt maximizate și de faptul că gruparea ”roș-albastră” este extrem de mediatizată.

ADVERTISEMENT

”E simplu să zic că nu-i bun doctorul, preparatorul, că Vintilă a uitat meseria. Nu, e o muncă în echipă ceea ce ține de gestionarea medicală a jucătorilor și strategia de antrenament. Adică din viața echipei”, a afirmat Răducan.

Din informațiile FANATIK, Coman și Oaidă vor lipsi de pe teren aproape o lună. Cei doi au acuzat dureri la antrenamentele de după revenirea echipei din deplasarea de la Cluj. De asemenea, FANATIK a anunțat că Lucian Filip va lipsi șase luni de pe teren, atât cât va sta și Dragoș Nedelcu.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Gaz Metan: 1,85 este cota pentru „ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT