Sport

Un titular s-a accidentat cu doar o zi înainte de FCSB – CFR Cluj și nu a mai prins lotul. Cine i-a luat locul în formula de start. Exclusiv

Cristi Manea nu face parte din lotul lui CFR Cluj pentru derby-ul cu FCSB. FANATIK a aflat în exclusivitate motivul absenței fundașului dreapta.
14.05.2023 | 20:30
Un titular sa accidentat cu doar o zi inainte de FCSB  CFR Cluj si nu a mai prins lotul Cine ia luat locul in formula de start Exclusiv
Un titular s-a accidentat cu doar o zi înainte de FCSB - CFR Cluj și nu a mai prins lotul. Cine i-a luat locul în formula de start. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Cristi Manea nu o poate ajuta pe CFR Cluj la meciul crucial cu FCSB din etapa a 8-a a play-off-ului din SuperLiga. În locul său, în flancul drept al apărării, Dan Petrescu l-a titularizat pe germanul Christopher Braun.

Cristi Manea, absent la derby-ul FCSB – CFR Cluj. De ce lipsește fundașul dreapta titular al lui Dan Petrescu

FANATIK a aflat în exclusivitate motivul pentru care Dan Petrescu nu l-a inclus în lot pe Cristi Manea pentru derby-ul de pe Național Arena cu FCSB. Din informațiile noastre, fundașul dreapta s-a accidentat la antrenamentul din ziua premergătoare partidei.

ADVERTISEMENT

Internaționalul român în vârstă de 25 de ani, care, în mod normal, ar fi apărut în primul „11” nu a fost trecut nici măcar pe foaia de joc deoarece, antrenorul lui CFR Cluj a preferat să nu riște. Petrescu vrea să se bazeze pe Manea măcar la meciurile viitoare ale ardelenilor, ultimele din acest sezon, cu Sepsi și Farul Constanța.

În locul lui Cristi Manea, în flancul drept al defensivei a fost titularizat polivalentul Christopher Braun (31 de ani). În acest sezon de SuperLiga, fundașul german a îmbrăcat tricoul campioanei en-titre de 29 de ori, perioadă în care a marcat un gol și a oferit două assist-uri.

ADVERTISEMENT

Prin urmare, formula de start cu care Dan Petrescu a decis să înceapă derby-ul de pe Național Arena este următoarea: Scuffet – Braun, Kolinger, A. Burcă, Camora – Boateng, Muhar, Cvek – Fica, Yeboah, Krasniqi.

Pe banca de rezerve, „Bursucul” are următoarele variante: Sava, pentru postul de portar, și jucătorii de câmp Peteleu, Yuri, Hoban, Bordeianu, Petrila, Bîrligea, Maglica și Janga.

ADVERTISEMENT

Ermal Krasniqi, recuperat pe ultima sută de metri

Dan Petrescu a mai avut o problemă de lot importantă înaintea derby-ului cu FCSB. Vedeta Ermal Krasniqi, care a oferit un amplu interviu în exclusivitate pentru FANATIK, a fost în pericol să rateze marele meci, deși se află în primul „11”.

Site-ul nostru a anunțat în exclusivitate că fotbalistul kosovar a avut probleme medicale după CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-1, astfel că ardelenii l-au trimis în Serbia să se trateze la „vraciul” Marijana Kovacevic. Krasniqi a fost însă recuperat și își poate ajuta echipa încă din primul minut.

ADVERTISEMENT

La Belgrad, Ermal Krasniqi s-a întâlnit și cu unii dintre rivalii pe care îi va înfrunta în derby-ul de pe Național Arena. Este vorba despre Andrea Compagno, care a suferit o ruptură musculară și care a revenit în România în seara de dinaintea meciului. Italianul nu e apt 100% și apare doar pe banca de rezerve a FCSB-ului.

  • 43 de meciuri, 5 goluri și 6 pase decisive are Cristi Manea în acest sezon pentru CFR Cluj
ADVERTISEMENT