Sport

Unde este așteptat Leo Messi după ce a fost huiduit la ultimul meci al lui PSG: ”Dacă ar fi după noi, ar fi deja aici”. Video

Huiduit de fanii lui PSG, Leo Messi ar putea decide să plece la finalul sezonului. Argentinianul este așteptat cu nerăbdare la un alt club mare din Europa.
20.03.2023 | 15:35
Unde este asteptat Leo Messi dupa ce a fost huiduit la ultimul meci al lui PSG Daca ar fi dupa noi ar fi deja aici Video
Huiduit de fanii lui PSG, Leo Messi ar putea decide să plece la finalul sezonului. Argentinianul este așteptat cu nerăbdare la un alt club mare din Europa. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Suporterii colosului francez sunt nemulțumiți de faptul că înaintea partidei pierdute în weekend cu Rennes, scor 0-2, campionul mondial ar fi părăsit furios antrenamentul din cauza unui exercițiu axat pe sarcini defensive al antrenorului Christophe Galtier.

Huiduit la PSG, Leo Messi așteptat cu brațele deschise la Barcelona

Vestea a ajuns și la urechile suporterilor lui PSG care au creat o atmosferă ostilă pentru Leo Messi la întâlnirea de pe Parc des Princes. L-au huiduit copios și i-au cerut să plece în vară, fiind de părere că salariul pe care îl încasează este mult prea mare față de ceea ce oferă în teren.

ADVERTISEMENT

Problemele unora ar putea fi bucuria altora. După ce a marcat un gol în derby-ul Barcelona – Real Madrid 2-1, Sergi Roberto a anunțat că îl așteaptă cu brațele deschise pe argentinian să se întoarcă pe Camp Nou.

”Cu brațele deschise, cine nu ar fi pregătit pentru revenirea lui Messi. În final, nu vrem să vorbim mult despre asta pentru că el trebuie să se decidă, președintele, antrenorul sau cine trebuie, însă dacă este în funcție de jucători, îl așteptăm deja”, a declarat Sergi Roberto.

ADVERTISEMENT

Sergi Roberto nu înțelege furia fanilor lui PSG

Jucătorul Barcelonei a vorbit și despre problemele cu care se confruntă Lionel Messi la Paris, dezvăluind faptul că nu înțelege atitudinea fanilor lui PSG, care îl scot țap ispășitor pe argentinian pentru eliminarea din Champions League.

Mai mult, el a promis că dacă se va întoarce, Messi va avea parte de un tratament mult mai bun pe Camp Nou. Așa cum se întâmpla în trecut, atunci când superstarul era idolatrizat în Catalonia și aducea trofee pe bandă rulantă.

ADVERTISEMENT

”Nu înțeleg motivul, el are un sezon bun la Paris, marchează multe goluri, dă pase de gol. Îl învinuiesc pe el pentru eliminare, însă este un jucător spectaculos și e neplăcut să vezi că un fotbalist de nivelul său e tratat astfel. Aici îl vom trata foarte bine dacă vine”, a spus Sergi Roberto.

Messi, dorit cu insistență în Golf

Veștile în ceea ce privește viitorul lui Lionel Messi sunt contradictorii la acest moment. Deși tatăl său a afirmat răspicat că șansele ca el să joace din nou la Barcelona sunt aproape nule, fostul fundaș Gerard Pique l-a sfătuit pe fotbalist că cea mai bună alegere ar fi revenirea pe Camp Nou.

ADVERTISEMENT

Mai există informații și că argentinianul este dorit insistent de Inter Miami în MLS, dar și de Al Hilal în Golf. Se zvonește că șeicii celei mai iubite formații din Arabia Saudită pregătesc o ofertă colosală care să-i asigure lui Messi un salariu anual de 220 de milioane de euro.


  • Cota NETBET pentru PSG: 2,59 este cota pentru „șansă dublă: x2” la meciul PSG – Lyon

ADVERTISEMENT